- Konu Sahibi gulumseynur
-
napacam bilmiyorum arkadaşlar çok kötü durumdayım eskı sevgılım benı aldattı üstüne üstük bide aldattıgı kızla alay edip bana olmadık hakaretler saydılar ne demedılerki mafoldumben bende altdatılmaı kabullendım arama sorma dedım bu yıne arıyo benı sevdığını soyluyo arabayla takıp edıyor bende mesaj atıyoum arama dıye sevgılısını arıyo eskı sevgılım peşimi bırakmıyo diyor yemın edıyor allahın uzerıne bıde ya duysanız şok olusunuz ne yemınler ama hadı msajı başkası yazıyor desem arıyoda konuşuyor ses o takıp eden o ama mılletede ben onu sevmıyorum o benım peşimi bırakmıyor die iftira atıyor aslına abartmam lazım babası ablası hakkında iftira atıp yalan söyleyen insndan ne beklenir inanin ben onun insan olmasından bıle şüphelıyım:uhm:
diğer konundada sevgilisinin erkek arkadasından hamile oldugunu söylemiştin karıstırmıyosam sanırım kızla konusuosun söyle kıza takip ediyor diye mesajlarını fln göster
sagolun canlarım sizde olmasanız ben kımseye anlatamam derdımı çünki arkadaşımda yok anlatacagım onun yuzunden arkadaşlarımıdakırdım rabbımden başka kımsem kalmadımafoldumben
gösteremem gösterırsem bu kez oburu peşimi bırakmaz ben o kızla evlenmesını istıyorum inş evlencek galıba :Saruboceq: belkı bencillik dersınız ama ben onu abla olarak çok uyardım dınlemedı tersıne hakaret edıp alay ettı ben yıne acıyorum ona ama başka çaresi yok evlenmesi lazım hamıle çunki
evlensin de çocuk da babası gibi ........................ olsundelikafadulden
bu mu ablalıkkafamçokkarıştı
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tek başına kurtulma o kızı da kurtar. zamanında salakça davranmış olsa da yardım etkafamçokkarıştı
babama söyleyemem yemın ettı peşini bırakmassa vururum diye yanı ıkı arad bı deredeyım ama hattımı degıştırdım yanı arayamaz artık rabbım hayırlı bı insan çıkarsada evlensem artık başka kurtulamam ondan:Saruboceq:aileni haberdar et.rahatsız edildiğini söyle baban falan arasın. şöyle bir benzetsin. bir daha kızımı rahatsız edersen seni polise bildiririz desin.sonrada tel. numaranı değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?