eski sevgilim peşimi bırakmıyor

gulumseynur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
63
0
36
Samsun
napacam bilmiyorum arkadaşlar çok kötü durumdayım eskı sevgılım benı aldattı üstüne üstük bide aldattıgı kızla alay edip bana olmadık hakaretler saydılar ne demedılerki mafoldumben bende altdatılmaı kabullendım arama sorma dedım bu yıne arıyo benı sevdığını soyluyo arabayla takıp edıyor bende mesaj atıyoum arama dıye sevgılısını arıyo eskı sevgılım peşimi bırakmıyo diyor yemın edıyor allahın uzerıne bıde ya duysanız şok olusunuz ne yemınler ama hadı msajı başkası yazıyor desem arıyoda konuşuyor ses o takıp eden o ama mılletede ben onu sevmıyorum o benım peşimi bırakmıyor die iftira atıyor aslına abartmam lazım babası ablası hakkında iftira atıp yalan söyleyen insndan ne beklenir inanin ben onun insan olmasından bıle şüphelıyım:uhm:

diğer konundada sevgilisinin erkek arkadasından hamile oldugunu söylemiştin karıstırmıyosam sanırım kızla konusuosun söyle kıza takip ediyor diye mesajlarını fln göster

napacam bilmiyorum arkadaşlar çok kötü durumdayım eskı sevgılım benı aldattı üstüne üstük bide aldattıgı kızla alay edip bana olmadık hakaretler saydılar ne demedılerki mafoldumben bende altdatılmaı kabullendım arama sorma dedım bu yıne arıyo benı sevdığını soyluyo arabayla takıp edıyor bende mesaj atıyoum arama dıye sevgılısını arıyo eskı sevgılım peşimi bırakmıyo diyor yemın edıyor allahın uzerıne bıde ya duysanız şok olusunuz ne yemınler ama hadı msajı başkası yazıyor desem arıyoda konuşuyor ses o takıp eden o ama mılletede ben onu sevmıyorum o benım peşimi bırakmıyor die iftira atıyor aslına abartmam lazım babası ablası hakkında iftira atıp yalan söyleyen insndan ne beklenir inanin ben onun insan olmasından bıle şüphelıyım:uhm:

niye mesaj atıyorsun ?

mesajından sonra rahatsız edilmeyceğini mi düşünüyorsunsempatiksalakcinni

canım diğer konunada aynı şeyleri yazdım
kız hamile demişsin heralde
öyleyse onlardan uzak dur
muhatap bile olma
onun seni sevdiğini düşünmüyosun heralde demi...
o kızdan hevesini aldı bıraktı ortada simdi sıra kimde??
ondan iyi bi adam olmicağını gördün sanırım
ben yerinde olsam şikayet ederdim onu
TABı GERÇEKTEN KURTULMAK ıSTıYOSAN...
HERKEZ HAK ETTıĞıNı YAŞIYORR

evet hamile kalmş bu gun aradı beni pişmanım dedi kız ama bırakamıyorum dedi beni çok iyi anlıyor onsuz yapamam dedi bende evlen dedim mesajına karşılık atmak istemıyorum ama zorluyor takıp edıyor devamlı arıyor onun yuzunden sessize alıyorum teli en iyisi hattı kırmak başka kurtulamam galıba ya bızden başka kızlarıda yakmış galıba arkasında bırsürü adam var oldurmek için kızlada zaten çocuk olması için ilşkiye girmiş dua edın arkadaşlar şu pislıkten kurtuluyummafoldumben

zaten birkaç kişi şikayet etmiş ama çocukta ole ınandırma kabılıyetı varki askerliğinide istıhbaratçı olarak yaptıgından galıba su gıbı yalan konuşuyor konuşurken senle gozlerıne bakarak aglıyor yanı ınanmamak mumkun degıl anne babasının uzerıne allahın varlıgı uzerıne yalan yemınler edıyor milletı inandırıyor kendıne

diğer konundada sevgilisinin erkek arkadasından hamile oldugunu söylemiştin karıstırmıyosam sanırım kızla konusuosun söyle kıza takip ediyor diye mesajlarını fln göster

gösteremem gösterırsem bu kez oburu peşimi bırakmaz ben o kızla evlenmesını istıyorum inş evlencek galıba :Saruboceq: belkı bencillik dersınız ama ben onu abla olarak çok uyardım dınlemedı tersıne hakaret edıp alay ettı ben yıne acıyorum ona ama başka çaresi yok evlenmesi lazım hamıle çunki

hay Alllahım ya
şu tarz erkekleri rabbim her genç kızdan uzak tutsun
güzelim bak irtibatı kes bu adamla sen
arama sorma diye bile mesaj atma sardırma başına
bırak ne hali varsa görsün kendi pisliğinde debelensin dursun
ama seni bulaştırmasın
böylelerine elini versen kolunu alamazsınn
hattını değiştir, sana ulaşmasını engelle
Allah yakında yalan yere ettiği yeminlerin cezasını bi çıkarır ki ondan, feleğini şaşırır
ne hali varsa görsün senden uzak olsun

sagolun canlarım sizde olmasanız ben kımseye anlatamam derdımı çünki arkadaşımda yok anlatacagım onun yuzunden arkadaşlarımıdakırdım rabbımden başka kımsem kalmadımafoldumben

sagolun canlarım sizde olmasanız ben kımseye anlatamam derdımı çünki arkadaşımda yok anlatacagım onun yuzunden arkadaşlarımıdakırdım rabbımden başka kımsem kalmadımafoldumben

ayy sen neden böle düşünüyosun karartıyosun ki içini...bu olaylardan derhal sıyrılmanı öneriyorum sana sonuçta seni ilgilendiren bi konu yok ortada...o adamıda gerçekten görmek istemiyosan rahatsız olduğunu ailene bildir..
tehlikeli bi insana benziyo

gösteremem gösterırsem bu kez oburu peşimi bırakmaz ben o kızla evlenmesını istıyorum inş evlencek galıba :Saruboceq: belkı bencillik dersınız ama ben onu abla olarak çok uyardım dınlemedı tersıne hakaret edıp alay ettı ben yıne acıyorum ona ama başka çaresi yok evlenmesi lazım hamıle çunki

evlensin de çocuk da babası gibi ........................ olsundelikafadulden

bu mu ablalıkkafamçokkarıştı

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tek başına kurtulma o kızı da kurtar. zamanında salakça davranmış olsa da yardım etkafamçokkarıştı

aileni haberdar et.rahatsız edildiğini söyle baban falan arasın. şöyle bir benzetsin. bir daha kızımı rahatsız edersen seni polise bildiririz desin.sonrada tel. numaranı değiştir.

evlensin de çocuk da babası gibi ........................ olsundelikafadulden

bu mu ablalıkkafamçokkarıştı

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tek başına kurtulma o kızı da kurtar. zamanında salakça davranmış olsa da yardım etkafamçokkarıştı

kız ona çok guvenıyor ve bırakamam dıyor eskı sevgılısınıde onun için bırakmış keşke boyle bişi yaşamış olmasaydım ona donerdım dedı oda eskı sevgılısının ahını almış onu yüzüstü bıralmış çocukluk aşkıymış çocuk şimdi doktor olcakmış beni hala temız saf aşkı olarak bılıyor dıyo yani arkadaşım kurtaramam o iş bitti artık benım yerımde başka bı kız olsa ona oh çekerdi ne hakaret etmedıki ben aglarken haykırark guldu ıkısıde ben allaha bıraktım aslada hakkım helal degil onlaraikiside çksin:kızgın:

aileni haberdar et.rahatsız edildiğini söyle baban falan arasın. şöyle bir benzetsin. bir daha kızımı rahatsız edersen seni polise bildiririz desin.sonrada tel. numaranı değiştir.
babama söyleyemem yemın ettı peşini bırakmassa vururum diye yanı ıkı arad bı deredeyım ama hattımı degıştırdım yanı arayamaz artık rabbım hayırlı bı insan çıkarsada evlensem artık başka kurtulamam ondan:Saruboceq:

Güzelim erkek milletinden doğru konusmasını beklemeyeceksin sanırım. Onlar hep yalan konuusur inanmayacaksın ve de güvenip de kendini bir erkeğe bağlamayacaksın. salla gitsin arayıp rahatsız ediyorsa da hattını değiştireceksin.

kırdım zaten hattımı zaten kırmasaydım takardım yıne nefsıme gonlume yenılmekten korktum belkıde:1no2: unutmak çok acı ama bana yaptıgı affedılır gıbı degıl ben ona ole bole baglanmadım babam benı ona vermedıgınde bıle rabbımden benı onun kollarında olmeyı ıstedım eyer ona kavuşmak olumse kabul edıyordum ıkı gun bana yeterdı bın yıl gııbı gelır dıe duşunuyodm anlıcagnız çok sevdım hatta aılem buyu var sandılar onu bırakamadıgım iin hocaya gotumek istedıler ve ben onu bu kadar severken o benım hakkımda neler konuşmuş neler:gitme: bana gulum derdı e en son manyak demsı benı yıktı adeta ben onu o kadar çok sevıyodumkı saçının telını ıstemıştım onu daıma yanımda hıssetmek koklamak için o bunu bıle bana çok gormuştu ne dıyım arkadaşlar kımseye baglanmıcaksın bu devırde aşk yalanmış bunu geç anlaım şimdi tek bişi dılıyorum rabbımden benım yıllarımı hayallerımı kısacası hayatımı çaldı dilerım allahdan onunda hayatı sonsün başı yerden kakmasın huzur içinde olmesın ıkı cıhandda elım yakasında inş mahvoldugu gunu gorurum başka turlü huzura eremem nolur kınamayın bu ıstegım iin benımafoldumben

biraz ayıp etmiyormusun?bu kadar ah etmek herşeyden önce o bebeği de etkiler ilahi adalet yerini bulur sen ah etsende etmesende ama etmezsen için rahat eder benim yüzümden değil yaptıkları nedeniyle dersin.onun dışında ben bu kadar karmaşık bişi duymadım.bence siz artık duymayın haber getirenleri de uyarın...

bence soyledıklerım az bile zaten o istedi benden ayrılırken ıkımızede lanet et beddua oku demıştı o suçunu bılıyor ama anlamıyorum neden boyle yanlışlıklara devam edıyor kendısı iin ben garıbım ben bıle kendımı anlayamıyorum dıyordu galıba ruh hastası ama bu ınsanların duygularıyla oynamasına neden degıl çocugu artık olmuyacagını ogrenen yengesı hungur hungur aglarken o karşısında gulmuş alay etmiş bole ınsan zaten ıflah olmaz ılahı adalet buyuktur elbet onunlada alay derler:Saruboceq:

Back
X