Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok tehlikeli bir durum bu yaaa herşey yapar böle hasta kişiler resmen hasta yaa yumruk atmak nedemek hemde gülmedin diye...aman canım takıntı yapmış bu seni ha kafanda karışmasın sakın sevdiğinden peşini bırakmıyor değil bu tarz kişilere terkedilme duygusu çok koyar erkekliklerine yediremezler..aman dikkat et yaa babana falan söle bişeler yapsın bence allah korusun kaçırmayı falanda DÜŞÜÜR çok dikkat et yaa
aynı psikopattan benim başımda vardı.
fiziksel şiddet yoktu ama ruhsal olarak çökmüştüm.
tam 3 sene...
böyle tipler çok korkak oluyo.
gözünü korkut.
bnm sevgilim olduğunu bile bile arıyodu.
her şeyi anlattım sevgilime.
telefonu açtı.
sert konuştu.
o da artık abi valla aramadım moduna geldi uyuz.
bir daha da aramadı.
bir erkek arkadaşından rica edebilirsin telde korkutması için.
benimde başıma geldi.4 ay çıkmıştık.evimi okulumu biliyordu.öldürmekle tehdit ediyordu.eşimle yeni tanışmıştık.arayıp rahatsız ediyordu.bende numarasını verdim eşim aradı onu abi yanlış oldu falan demiş.bunların hepsi aynı ya..hemen abi moduna geçiyorlar.
sakın konuşma canım onunla.gerekirse bence aileye bile söylenmeli
Canım bence cok teklıkelı bır ısın ıcındesın..hastalıklı bır kısılık var cunku karsında..kesınlıkle konusma bence ve ev telının kablosunu cekıp bır sure kullanmayın bence..
aılene haber ver mutlaka ve olaylar daha da ılerı gder yolunu falan keserse savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulunman ıyı olur..
Aynen daha çok seni rahatsız ederse şikayet et onu.Senin geleceğin parlak eğitimine devam et.Bir daha da ne yaparsa yapsın bu hastalıklı insandan uzak dur.Daha sevgiliyken sana yumruk atıyorsa ilerisini düşünemiyorum.Haberlerde 3. sayfa haberlerinde kulağı,burnu kesilen,öldürülen kadınlara benzer sonun Allah korusun bu adamla devam edersen.
Adama bak ya yumruk atmış