Eski sevgilim resmimi çektirmiş habersiz ben şok

Bilerek gitmişsiniz çalıştığı yere başka yer mi yoktu yani hala kafanız karışık olduğuna göre yok özlüyor mu hatırlamak mı istiyor diye hem arabaları mı gözlüyorsunuz da arabasıyla hep geçtiğini biliyorsunuz biten bitmiş.engelleyin olsun bitsin hem iletişim kurup hem oraya gidip sonra fotoğrafımı çekmiş diye kızmak saçma barşacaksanız da barışın o zaman

Bana fotoğrafı o çektirmiş gibiden ziyaden sizi orada görünce oradaki arkadaşlarından biri sizin oraya gittiğinizi haber vermek için fotonuzu çekip bak kim geldi tarzı bir şekilde haber vermiş gibi geldi.
Hay elinize saglik evet ya bencede.Demekki bilen birisi vardı ki bak kim geldi bugün diye atti.

Klasik erkek tavri. Ayrilir ama eski sevgilisini de yedekte tutmak icin arada yoklar, kafasini karistirir, bekletir ama asla donmez. Ha ne ara doner onu soyleyim bosta kalip yeni birini bulana kadar erkekler eskiye sarar, vakit gecirir. Ama biten bir iliskiye bir erkek ayni kisiyle hele ki kendi bitirdiyse devam etmez. Sevse zaten bitirmezdi.
Siz ozellikle gitmissiniz. Kendinizi hatirlatmak icin. Sizin gonlunuz var. Ama adamin devam etmeye gonlu yok
Aradaki yoklama cekmeleri klasik bitiren erkek tavri. Bosanmis adamlar da ne eski eslerine doner mesela ne de kadina da yeni bir yuva kurdurtmaz, cocuklarimin anasisin oturup onlari buyuteceksin falan der. Bu da o hesap iste. Sen de gelsin diye bekle dur. Merak etme birini bulunca kapinin onunden gecmeyi falan birakir.

Sizin eski konularınızı biliyorum. Sizde takıntı yaptınız bu kişiyi.. Neden hala onun sahibi olduğu marketten alışveriş yapıyorsun başka yere git muhatap olma sen gittikçe demekki oda sizden bir ışık seziyor.. Dünya kadar market var başka yere gidin umursamayın onu sonrada böyle vahlanmassın

Klasik erkek tavri. Ayrilir ama eski sevgilisini de yedekte tutmak icin arada yoklar, kafasini karistirir, bekletir ama asla donmez. Ha ne ara doner onu soyleyim bosta kalip yeni birini bulana kadar erkekler eskiye sarar, vakit gecirir. Ama biten bir iliskiye bir erkek ayni kisiyle hele ki kendi bitirdiyse devam etmez. Sevse zaten bitirmezdi.
Siz ozellikle gitmissiniz. Kendinizi hatirlatmak icin. Sizin gonlunuz var. Ama adamin devam etmeye gonlu yok
Aradaki yoklama cekmeleri klasik bitiren erkek tavri. Bosanmis adamlar da ne eski eslerine doner mesela ne de kadina da yeni bir yuva kurdurtmaz, cocuklarimin anasisin oturup onlari buyuteceksin falan der. Bu da o hesap iste. Sen de gelsin diye bekle dur. Merak etme birini bulunca kapinin onunden gecmeyi falan birakir.
Kelimesi kelimesine katiliyorum. Durumun gercek anlami..👍👍

Ben romantik seyleri severim ama bu romantiklik degil. Cokk rahatsiz olurum heleki benimle irtibata gecmiyosa ayri a tuhaf bulurum. Erkeklerden bazen gercekten nefret ediyorum

Back
X