Eski sevgilim sevgilisini benimle aldattı?

akcakcaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
4
-1
1
30
Kızlar merhaba öncelikle eski sevgilimle ayrılalı 1 ay oldu geçen hamilelikten şüphelendim buluşmak durumunda kaldık başta gelmek istemedi ama bana hayatında biri olduğundanda bahsetmedi sonra gelmeye karar verdi geldi ve bana yakınlaştı başta yüz vermedim sonra yakınlaştık anlıyacağınız ve bana o gün sevgiliymişiz gibi davrandı ama sevgilisi varmış ortak arkadaşlar sayesinde ögrendim aradım bugün sevgilim varmış biliyorum sen beni aptal yerine mi koyuyorsun gibisinden söylendim hiçbişey diyemedi sizce kıza söylesem mi elimde doğru düzgün kanıtta yok arama kayıtları bide konuşmalar var ama konuşmalardada pek bisey dememis bisey cikmaz yani napmam lazım ?

Bişey yapma. Elinde kanıt yokmuş. Suçlu bile çıkarırlar üstelik.

Macera arıyorsun sanırım? Hamilelik stresi yaşayıp üstüne aynı adamla bir daha birlikte olmak için baya cesur olmak lazım. Kıza söyleyecek bir şey yok, yapacağın şey, aynı stresi bir ay sonra tekrar yaşamamak için dua edip adamı her yerden engellemek

Ya hamile olsaydınız o zaman ne olacaktı? Bence siz adamın sevgilisini değil kendinizi düşünün.

Ayyy gerçekten mi? Hem hamilelik şüphesi yaşıyorsunuz, hem de ayrıldığınız sevgilinizle buluştuğunuz ilk günden seks yapıyorsunuz. Süpersiniz, daha sonra aldırmalı mıyım diye konu açmayın dikkat edin.

Hamilelikten suphelenip de nasil bulusmak zorunda kaliyorsunuz? Birlikte hamilelik testi mi yapacaktiniz?

Bir de nasil oluyorsa yakinlastiktan sonra sevgilisi oldugunuzu ogreniyorsunuz.

Inandirici gelmedi bana hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…