- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- Konu Sahibi senesittirhuzur
Hepinize cok tesekkur ederim...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşın canı sıkılmış, bi bakayım ya bi tuce vardı ne oldu ona demiş.
Acı ama işin özeti bu
"Sana karşı bir şey hissetmiyorum" demiş,gayet anlaşılır. Canı sıkıldıkça sizi arıyor,msj atıyor.
Çünkü insan nefsi bencil tuce. Eğer bir adım atmak için yapmış olsaydı inkar etmez, devamını getirirdi.Gercekten oyle midir? neden insanlar bu kadar anlayissiz vicdansiz ya. Bile bile can yakiyorlar!
Cok net sekilde sana bi sey hissetmiyorum demis daha ne bekliyosu? Cani sıkılmış yalnizliktan atmis bi mesaj o kadar anlam yukleme kendini cok dusurmussun
Hoşuna gidiyo tabii. Erkek milleti değil mı anacim zaten sevmedigini söylemiş ona cvp vererek kendine haksızlık ediyosun.Eger tek amaci buysa Allah onu daha beter etsin be deyim ki. Canimin yandigini bile bile boyle yapmasi hosuna mi gidiyor!
Çünkü insan nefsi bencil tuce. Eğer bir adım atmak için yapmış olsaydı inkar etmez, devamını getirirdi.
Hoşuna gidiyo tabii. Erkek milleti değil mı anacim zaten sevmedigini söylemiş ona cvp vererek kendine haksızlık ediyosun.
Bir kadinda kadinlik gururu yoksa erkeginden saygi gormeyince zoruna gitmemeli yasadiklariBen ilk defa asik oldum. Ve boyle bir konuda gurur yapmam. Eger benim sevgim onun egosunu şişiriyorsa bu onun sorunu. Be icimden geldigi gibi konustum. Sevgimi kaybeden o olur istedigini dusunebilr hic takmiyorum o konuyu
Sana karsi bisy hissetmiyorum demis ama sonra geri,atan bu sehre gel demis.
Bi zit durum var.
Bu konuyu tekrar ele alin derim ben.
Ne istiyor anlamadim
Kadinlik gururuyla dugularini acmak ne alana? Ben anlattim o dinledi. Haddini asan bir hareketi olsaydi zaten oturup insan gibi koNusmazdim. Gururumu kiracak bir durum yok ortada.. siz gururu yanlış anlamissiniz. Söyledim bitti. Aglayip sızlayıp pesine dusmedim sonucta.Bir kadinda kadinlik gururu yoksa erkeginden saygi gormeyince zoruna gitmemeli yasadiklari
Evet ben de o tutarsiz tavirlari yuzunden anlaMiyorum ya zaten onu. Sevgiliyken de tutasizdi. Bu adam fazla mantikci olduğu icin anlaak cok zor. Yazin geldigimde konusuruz dedi ama bakalım hayırlısı artik
Bi erkek kararli olmali, yoksa bi yol kat edilemez.
Yazin enine boyuna konusun bari.
O gun ya evet ilerliycez yasa hayir diyecek kadar sciga kavussun hersy.