Eski sevgilim sizce amaci ne olabilir?

Cok net sekilde sana bi sey hissetmiyorum demis daha ne bekliyosu? Cani sıkılmış yalnizliktan atmis bi mesaj o kadar anlam yukleme kendini cok dusurmussun

Cok net sekilde sana bi sey hissetmiyorum demis daha ne bekliyosu? Cani sıkılmış yalnizliktan atmis bi mesaj o kadar anlam yukleme kendini cok dusurmussun

Ben ilk defa asik oldum. Ve boyle bir konuda gurur yapmam. Eger benim sevgim onun egosunu şişiriyorsa bu onun sorunu. Be icimden geldigi gibi konustum. Sevgimi kaybeden o olur istedigini dusunebilr hic takmiyorum o konuyu

Sana karsi bisy hissetmiyorum demis ama sonra geri,atan bu sehre gel demis.
Bi zit durum var.
Bu konuyu tekrar ele alin derim ben.
Ne istiyor anlamadim

Hoşuna gidiyo tabii. Erkek milleti değil mı anacim :KK67: zaten sevmedigini söylemiş ona cvp vererek kendine haksızlık ediyosun.

Evet erkek milleti! Ama boyle kizlar da var ne yazik ki.Ben bu dunyaya bir kere gelecegimi bikdigim icin ve onun gibi siskin bir egoyla yasamadigim icin duygularımi acikca iifade ettim canim hak edip sahip olmak da kaybetmek de ona kalmis ne deyim

Ben ilk defa asik oldum. Ve boyle bir konuda gurur yapmam. Eger benim sevgim onun egosunu şişiriyorsa bu onun sorunu. Be icimden geldigi gibi konustum. Sevgimi kaybeden o olur istedigini dusunebilr hic takmiyorum o konuyu
Bir kadinda kadinlik gururu yoksa erkeginden saygi gormeyince zoruna gitmemeli yasadiklari

Sana karsi bisy hissetmiyorum demis ama sonra geri,atan bu sehre gel demis.
Bi zit durum var.
Bu konuyu tekrar ele alin derim ben.
Ne istiyor anlamadim

Evet ben de o tutarsiz tavirlari yuzunden anlaMiyorum ya zaten onu. Sevgiliyken de tutasizdi. Bu adam fazla mantikci olduğu icin anlaak cok zor. Yazin geldigimde konusuruz dedi ama bakalım hayırlısı artik

Bir kadinda kadinlik gururu yoksa erkeginden saygi gormeyince zoruna gitmemeli yasadiklari
Kadinlik gururuyla dugularini acmak ne alana? Ben anlattim o dinledi. Haddini asan bir hareketi olsaydi zaten oturup insan gibi koNusmazdim. Gururumu kiracak bir durum yok ortada.. siz gururu yanlış anlamissiniz. Söyledim bitti. Aglayip sızlayıp pesine dusmedim sonucta.

Evet ben de o tutarsiz tavirlari yuzunden anlaMiyorum ya zaten onu. Sevgiliyken de tutasizdi. Bu adam fazla mantikci olduğu icin anlaak cok zor. Yazin geldigimde konusuruz dedi ama bakalım hayırlısı artik

Bi erkek kararli olmali, yoksa bi yol kat edilemez.
Yazin enine boyuna konusun bari.
O gun ya evet ilerliycez yasa hayir diyecek kadar sciga kavussun hersy.

Bi erkek kararli olmali, yoksa bi yol kat edilemez.
Yazin enine boyuna konusun bari.
O gun ya evet ilerliycez yasa hayir diyecek kadar sciga kavussun hersy.

Aynen oyle. Zaten onun yuzunden bir arpa boyu yol alamadik ya zaten. Arkadasmisiz ya yazin da bana pasta yapacakmis fln o zman acar herhalde konuyu ne biliyim ben artik yoruldum ya. Ben diyeceğimi dedim gerisi ona kalmis yazin isterse acar konuu zaten.

Canm yerinde olsam yol verirm ki zaten bi yolda yok.sen zaten ilişkini bitireli 1 yil olmuş ne geri var eskiye donuson zaten olsaydı olurdu eğer ki bi gitmiş biri bakmıssa dönememisse zaten HC senin olmamıştır.canım erkek milleti değilmi ben senin olayina benzer 5 sene önce yaşadm ve inandım ben gittim o terk etti ben gittim yine terk etti ben gittim o gelmedi ve o geldi ben terk ettm ama canım çooook yandı çok ve çoktan unuttum peki şimdi 3 yıldan beri birini seviyorm o da beni deli gbi ama biz bugün ayrıldık mevcurdm çünkü ne kadar sevsemde odun du.naPm hala çok seviyorum ama sevgi çözüm değil tatlım olmayınca olmuyo şu açım çok taze neye kendimi vuracagmi şaşırıyorm kisacasi HC bulaşma benim gbi canın yanmasn illaki yanacak çünkü seven insan bole gelmez sana sadece senin ona söylediGN sözler onu tatmin etmiş o kadar çünkü erkek milleti bunu sever senden bekler boşver gitsin..

Sen wlinden geleni yapmis dürüstçe konusmussun. Hem sana karsi birsey hissetmiyorum demis, hem seni ilk arayan yazin goruswlim falan demeler kafa karistirici.
başak burcu esim. Başka burc mu bulamadin canim :-) duygusallik romantiklik bekleme zaten.

X