Eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardım....

lovelove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
124
3
46
Ankara
Kızlarr nolursunuz bir akıl verin bana beynim dondu kaldı, başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor şuanda...
Eski sevgilimle 4 sene çıkmıştık, aileler araya girince olmadı ayrıldık. Bu 4 sene zarfında belli bir yakınlaşmamız olmuştu onun ısrarları sonucu. Fotografımı çekmiş bana onları sileceğini söylemişti, bana güvenmiomusn dedi. Sildim dedi. Şimdi ayrıldık, 3 ay oldu ayrılalı ve beni tehdit ediyor, napıcam ben :((( Daha yeni biriyle tanışmıştım ve ailelerimiz tanıştırmaya karar vermiştik. Günün birinde o fotografları eline vericem bu kadar kötülüğü yapabiilirmiyim bilmiyorum ama diyor. Yani açıkça tehdit ediyor... Ne yapıcam ben bir akıl verin lütfennnnn

nasıl fotograflar anlamadım..
çıplak falan mı
yoksa normal el ele olan fotograflar falan mı

Ne yapacagın belli arkadaşım aslında öncelikle savcılıga şikayet edeceksin birisinin gizli görüntülerini yada resimlerini kullanmak suçtur cezasını çeksin daha sonra istersen erkek arkadaşına durumu anlat zamanında ilişkim olmuştu fakat şu sıralar beni tehdit ediyor diye eger gerçekten seni seviyorsa sana sonuna kadar destek olur

Elinden geleni ardına koymasın, o işler o kadar basit değil bence öyle, fotoğrafımı çekmiş diyorsun, çok mu açık bi fotoğraf bu, hiç korkma bence, bişey yapamaz, olmadı şikayet edeceğim beni bi daha rahatsız edersen dersin, bi arkadaşımın da eski sevgilisi aynı bu tarz tehdit etmişti arkadaşımı, annenlere söylerim bana geri dönmezsen, öldürürüm seni, bilmem ne demişti, ama hiç bişey yapamadı, bu tehditlere kanma, erkekler böyle işte, istedikleri bişey olmadı mı zorla, tehditle yaptırabileceklerini sanıyorlar.

nasıl fotograflar anlamadım..
çıplak falan mı
yoksa normal el ele olan fotograflar falan mı

Canm el ele olsa panik yapmam zaten, 4 senelik ciddi bir ilişkimiz vardı ailesiyle tanışıyordum, ailemle tanıştırmıştım evleneceğim kişi olarak düşünüyordum, bana sildiğini söylemişti ben de öyle sanıyordum ama meğer silmemiş bu zamana kadar saklamış. Şimdi de tehdit ediyor :53:

Belli derecede yakınlaşmamız olmuştu şuanki erkek arkadaşım da biliyor ama resimleri habersiz çekmedi sileceğini söylemişti bana, inanmıyomusun beni sevmiyomusun dedi. Güveniyordum o zaman sonuçta seviyordum ama salakmışım ben aptalmışım. Napıcammm şimdi bennnnn

Son düzenleme:
Tehdit mesajları atıyormu telefonuna eger atmışsa silme onları kanıt olur

bu fotoların vidyoların çekilmesine çok karşıyım isterse kocam olsun

zamanın ne getireceği belli olmaz

inşallah birşey çıkmaz altından ama korktuğunu belli edersen üstüne gelir.

Nasıl fotoraflar arkadasım cıplakmısın onu dıyorum

Senden ne ıstıyo ne talep edıyo onu solesene

Eger ıstedıkleını yapparsan ıstedını berırsın bıdahkıne benımle bırlıkte bıle ol dern savcılıga ver sakın boyun eymeeeeee

aşağılık o... çocuğu. sinirden ben bile kaldım burda. pislik, şeytan diyo böylelerini gebert, sonra çık şerefsizin tekiydi böyle böyle yapmaya kalktı bende temizledim ibreti alem için de. bunun gibi diğer haysiyetsiz p.çlerede ders olsun. ya sabır nasıl sinirlendim şuan anlatamam, sanki kendi başıma geldi. :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47:

sen bence o adamla konusuyorsan telde yuzyuze onu hata yapıyorsun.
numaranı degıstr facenı msnını kapat..
yok ol ortadan..
walla sıkar bıraz öle foto gostermek falan..
sahıpsız degılsın..
naparlar o adamı bılıyormusun sen..
savcılıga gıtsen elınde kanıt yok tehtıd ettıgıne daır..

Kesinlikle korktuğunu belli etme..

Tehditlerini eğer telefonda sesli olarak yapıyorsa kaydet, kaydedemiyorsan da mesaja yönelt..
Elinde onun seni tehdit ettiğine dair delil olmalı ki, şikayet edebilesin...

Bi de gerçekten korkma..
Amacı seni tehditle kendisine döndürmek muhtemelen...
Ya da mutlu olmana engel olmak...

Şikayet etmeden önce eski sevgiline şikayet edeceğini söyle.. Belki korkup geri adım atar.. Şikayet ettiğinde bütün ailen tarafından duyulacaktır eve kağıt falan gelecek mahkeme olursa,herkes duyacak.. O yüzden önce ikna etmeye bak eski sevgilini..

Kesinlik ile şikayet et ailen ile de paylaş bu durumu bir defa boyun eğersen devamı hep gelecek.

Canını sıkmak istemem ama havlayan köpek ısırabiliyor karşı tarafın ruh haline bağlı.

sanırım ailenden birisiyle paylaşamazsın bu konuyu.annen? onunla paylaşamaz mısın.nasıl yanında olur mu? nasıl karşılar.sonuçta hata yaptın.yanında yer alır mı? senin yanında sana destek olsa çok rahatlarsın?

sen bence o adamla konusuyorsan telde yuzyuze onu hata yapıyorsun.
numaranı degıstr facenı msnını kapat..
yok ol ortadan..
walla sıkar bıraz öle foto gostermek falan..
sahıpsız degılsın..
naparlar o adamı bılıyormusun sen..
savcılıga gıtsen elınde kanıt yok tehtıd ettıgıne daır..

aynen bunları deneyebilirsin, o da olmazsa o şerefsizin ailesine telefon aç, de ki böyle böyle sizin oğlunuz aklınca beni tehdit etmeye kalktı bazı fotoğraflarla. ya siz doğurdunuz mahluğu zaptedersiniz ya da ben savcılığa veririm,içeri girince aklı başına gelir. ha tabi bu arada ailem onu sağ korsa.
belki ailesi bilirse ve ona bi ayar verirlerse gözü korkar ne yaptığının farkına varır.

Back
X