- 19 Eylül 2024
- 36
- -22
- 1
- 26
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
Kızlar eski sevgilim bana mesaj atıp barışmak istediğini artık kendine çeki düzen vereceğini söyledi sözler verdi dört yıllık ilişkim bir şans daha verdim sonrasında konu açılınca son bir iki yıldır sevildiğimi değer gördüğümüz hissedemiyorum dedim çünkü hep söz verip tutmadı huyu değişti sabrı kalmadı vs. bunu söyleyince sen beni evleneceğiz diye kandırdın benim dört yılımı yedin sen arabamı paramı sevdin diye bir sürü şey söyledi hakkımı.helal etmiyorum senle daha ne işim olur gibisinden bir çok şey...
çok zoruma gitti çünkü asla parası için olmadımm asla Allah yukarda çok sevdim hergün ağladım içkisi var sonra küfürü hakareti başladı
bunları dedikten sonra benim ailem utandı size haber gönderdik sizden haber gelmedi biz utandik siz utanmadiniz dedi senin MAYANI gördük dedi bu ne demek acayip zoruma gitti ayrıldım elim ayağım titredi bir ay oldu bugün içkili sarhoş yine beni aradı napiyosun diyor ne yüzle ya tam aklımdan çıkarmaya başlıyorum pat diye arıyor ne yapacağım psikolojimo bozdu artık yıprandım yoruldum...
çok zoruma gitti çünkü asla parası için olmadımm asla Allah yukarda çok sevdim hergün ağladım içkisi var sonra küfürü hakareti başladı
bunları dedikten sonra benim ailem utandı size haber gönderdik sizden haber gelmedi biz utandik siz utanmadiniz dedi senin MAYANI gördük dedi bu ne demek acayip zoruma gitti ayrıldım elim ayağım titredi bir ay oldu bugün içkili sarhoş yine beni aradı napiyosun diyor ne yüzle ya tam aklımdan çıkarmaya başlıyorum pat diye arıyor ne yapacağım psikolojimo bozdu artık yıprandım yoruldum...