eski sevgilim tehdit ediyor nasıl kurtulabilirim

Sakın bu işi tek başınıza halletmeye kalkmayın.
Emin olun gücü sadece kadın olduğunuz için size yetiyor.
Biri çıkıp, sizi sahiplendiğini gösterse arkasına bakmadan kaçar.
Aynı olay benim başıma da gelmişti, o kadar saplantılıydı ki gecenin bi vakti 11880 den ev telefonunu bulup evimizi arıyordu.
Şimdiki eşimle sevgili olduğumuz dönemde de bitmedi tehditleri, anlattım eşime. Sadece 10 dakikada halletti.
Çok şükür o zamandan beri hiç bir şey olmadı.

zaten bulunduğum yere geliyormuş almış biletini an itibarı ile ağbimi arayıp durumu anlatıcam yazışmaları zaten kayıtlı bide yazışmaları okuyunca ağbim beni anlıcaktır zaten. dualarınızı beklıyorum.

Hic bekleme korkma seni suçluluk psikolojisine itmesine izin verme havlayan kopek isirmaz 5 aydir anca seni korkutmua durmuş... Böyle is olur mu yoldan gecen adamda gelsin o zaman tehdit savursun yok öyle is..

Dua edeceğim ve haberlerini bekliyorum inşallah uzulmeden biter bu is

İlk başta korkma, korkuyorsan da belli etme. Eğer anlarsa daha beter üstüne gelir.
Ve ailenle paylaş durumu, inan paylaşmazsan daha beter ilerler bu. Yani koz olarak kullanır.
Senin suçun yok, suçluymuşsun gibi saklanma.
Birlikte polise gidin, alsın cezasını da görsün günü pis zorba!

2014 yılındayız, ve bu zamanda bu konularda çekinmek korkmak söz konusu dahi olmamalı. Kesinlikle korkma ve durumu hem ailene hem de nişanlına anlat. Daha sonra savcılığa başvuruda bulun. Zaman kaybetme sonuçta ailende nişanlında seni suçlu tutmayacaklardır. Eğer sorunu kendi başına halletmeye çalışırsan işin içinden çıkamazsın ve durum iyice karışır. Bu sefer niye anlatmadın diye sen kabahatli çıkarsın.

herkes aynı yorumu yapıyor gördüğünüz gibi nişanlınıza, abinize anlatın. yani bu olayı anlatmazsanız ben size ilişkinizin sonunu söyliyim.
1. evre: neden bana anlatmadın evresi : tripler, susmalar, ayrılık imaları
2. evre : sindiremiyorum evresi : hala o hayvan herife nişanlı olduğunu söylememeni yediremiyorum, bana da anlatmadın ne düşünüyordun acaba anlatmayarak çocuğun susacağını mı
3. evre : şüpheler aklımı yiyor evresi: anlatmamanın tek sebebi tek korkunun o çocuğun bana bi zarar vermesi miydi yoksa bi çekincen mi var
4. evre : güvenemiyorum : nasıl unutucam bilmiyorum sorunlarını nişanlından habersiz çözüyorsun demek.. ben neden varım o zaman yanında
5. evre : ayrılmak istiyorum : ben ayrılmak istiyorum bu kuşkularla yapamam..

eğer anlatırsanı
Merhaba,

büyük bir sorunumvar. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum. nişanlı olduğumu bilmiyor çünkü yanımda birisini görürse düğünümü cenazeye çevirirmiş. ve aşırı derecede saplantılı yaklaşık 5 aydırpeşimde. ve şimdide benim yaşadığım yere gelecekmiş benimle konuşmk istiyormuş. seni rezil edecem diye tehditler savuruyor. ben ne yapıcam lütfen bir fikri olan varsa paylaşabilirmi. :(:(
herkes aynı yorumu yapıyor gördüğünüz gibi nişanlınıza, abinize anlatın. yani bu olayı anlatmazsanız ben size ilişkinizin sonunu söyliyim.
1. evre: neden bana anlatmadın evresi : tripler, susmalar, ayrılık imaları
2. evre : sindiremiyorum evresi : hala o hayvan herife nişanlı olduğunu söylememeni yediremiyorum, bana da anlatmadın ne düşünüyordun acaba anlatmayarak çocuğun susacağını mı
3. evre : şüpheler aklımı yiyor evresi: anlatmamanın tek sebebi tek korkunun o çocuğun bana bi zarar vermesi miydi yoksa bi çekincen mi var
4. evre : güvenemiyorum : nasıl unutucam bilmiyorum sorunlarını nişanlından habersiz çözüyorsun demek.. ben neden varım o zaman yanında
5. evre : ayrılmak istiyorum : ben ayrılmak istiyorum bu kuşkularla yapamam..

eğer anlatırsanız da gayet normal bi şekilde abinizle birlikte çözerler. allah allah ya! bu devirde bu psikopatları kapatmak lazım bir yere.

ağbimle görüştüm ve durumu izah ettim sağolsun hiç bişekilde beni sorgulamadan sen bana bırak dedi ve ismini cismini ilettim kendisine sonuç bekliyorum. nişanlım konusuna gelince eğer anlatırsam zaptedemicem onu biliyorum anlatmazsam ileride duyarsa onun için büyük bir yıkım olacak . bilemiyorum ayrılık evresine geleceğimizi düşünmüyorum ama gereğinden fazla hassas bir kişilik onun elini kolunu bağlayamam mutlaka bulur ve olay farklı boyutlara ulaşır bundan eminim sanırım sadece bırazdaha zaman agbımın durumu çözmesini beklemekten başka bır yol yok şuanda..

ağbimle görüştüm ve durumu izah ettim sağolsun hiç bişekilde beni sorgulamadan sen bana bırak dedi ve ismini cismini ilettim kendisine sonuç bekliyorum. nişanlım konusuna gelince eğer anlatırsam zaptedemicem onu biliyorum anlatmazsam ileride duyarsa onun için büyük bir yıkım olacak . bilemiyorum ayrılık evresine geleceğimizi düşünmüyorum ama gereğinden fazla hassas bir kişilik onun elini kolunu bağlayamam mutlaka bulur ve olay farklı boyutlara ulaşır bundan eminim sanırım sadece bırazdaha zaman agbımın durumu çözmesini beklemekten başka bır yol yok şuanda..
abinize anlatmanız çokçok iyi. ben hala nişanlınıza da anlatmanızdan yanayım, böyle byle abime de anlattım diyin. abiniz konuşsun nişanlınızla siz anlattıktan sonra.. çook daha iyi olur inanın

nişanlım ıkı gün sonra gelicek telefonda değilde yüz yüze anlatırsam daha ıyı olur dıye düşünüyorum geldiğinde ona da anlatıcam. ağır bir yük benim için üzerimde atmam gerek.

Back
X