herkes aynı yorumu yapıyor gördüğünüz gibi nişanlınıza, abinize anlatın. yani bu olayı anlatmazsanız ben size ilişkinizin sonunu söyliyim.
1. evre: neden bana anlatmadın evresi : tripler, susmalar, ayrılık imaları
2. evre : sindiremiyorum evresi : hala o hayvan herife nişanlı olduğunu söylememeni yediremiyorum, bana da anlatmadın ne düşünüyordun acaba anlatmayarak çocuğun susacağını mı
3. evre : şüpheler aklımı yiyor evresi: anlatmamanın tek sebebi tek korkunun o çocuğun bana bi zarar vermesi miydi yoksa bi çekincen mi var
4. evre : güvenemiyorum : nasıl unutucam bilmiyorum sorunlarını nişanlından habersiz çözüyorsun demek.. ben neden varım o zaman yanında
5. evre : ayrılmak istiyorum : ben ayrılmak istiyorum bu kuşkularla yapamam..
eğer anlatırsanı
Merhaba,
büyük bir sorunumvar. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum. nişanlı olduğumu bilmiyor çünkü yanımda birisini görürse düğünümü cenazeye çevirirmiş. ve aşırı derecede saplantılı yaklaşık 5 aydırpeşimde. ve şimdide benim yaşadığım yere gelecekmiş benimle konuşmk istiyormuş. seni rezil edecem diye tehditler savuruyor. ben ne yapıcam lütfen bir fikri olan varsa paylaşabilirmi.

herkes aynı yorumu yapıyor gördüğünüz gibi nişanlınıza, abinize anlatın. yani bu olayı anlatmazsanız ben size ilişkinizin sonunu söyliyim.
1. evre: neden bana anlatmadın evresi : tripler, susmalar, ayrılık imaları
2. evre : sindiremiyorum evresi : hala o hayvan herife nişanlı olduğunu söylememeni yediremiyorum, bana da anlatmadın ne düşünüyordun acaba anlatmayarak çocuğun susacağını mı
3. evre : şüpheler aklımı yiyor evresi: anlatmamanın tek sebebi tek korkunun o çocuğun bana bi zarar vermesi miydi yoksa bi çekincen mi var
4. evre : güvenemiyorum : nasıl unutucam bilmiyorum sorunlarını nişanlından habersiz çözüyorsun demek.. ben neden varım o zaman yanında
5. evre : ayrılmak istiyorum : ben ayrılmak istiyorum bu kuşkularla yapamam..
eğer anlatırsanız da gayet normal bi şekilde abinizle birlikte çözerler. allah allah ya! bu devirde bu psikopatları kapatmak lazım bir yere.