Merhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?
Hala numarasını silmemiş olmanız ve arkadaş kalmaya çalışmanız en az onun yaptığı kadar saçmaMerhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?
bence siz bu adama tekrar çıkma falan teklif edin başka türlü neden neden sorularınız bitmeyecek çünküMerhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?
askerde vakit geçircek birini arıyor net başka bir amacı yok bu seferde sen engelle boşuna üzülme (aynısını yaşamıştım sonra askerden geldi ve gelir gelmez başka biriyle evlendiMerhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?
Evet gitti. Ve gideli nerdeyse iki hafta oldu. Sanırım telefonunu alamamış yanına. Çünkü grup mesajlarına cevap yazmıyor hatta okumuyor bile. Madem telefonu da yok yanında bana böyle davranmasının da bir anlamı yok. Yani bir arkadaşım askerde yalnız kalır ondan arayacak kapı arıyordur demişti ama telefonu olmayan adam neyi arayacak.askere gidiyor cunku.
Bedelli askerlik ve nişanlı sanırım. Bu adamı geri mi istiyorsunuz?Evet gitti. Ve gideli nerdeyse iki hafta oldu. Sanırım telefonunu alamamış yanına. Çünkü grup mesajlarına cevap yazmıyor hatta okumuyor bile. Madem telefonu da yok yanında bana böyle davranmasının da bir anlamı yok. Yani bir arkadaşım askerde yalnız kalır ondan arayacak kapı arıyordur demişti ama telefonu olmayan adam neyi arayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?