Eski sevgilim telefon engelini kaldırmış?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Merhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?

niçin arkadaş kalacaksınız ki?

Hala numarasını silmemiş olmanız ve arkadaş kalmaya çalışmanız en az onun yaptığı kadar saçma

1. Siz neden numarasını silmediniz?
2. Her davranışı sizin için bir soru işareti oluşturuyor sanki, açılan konulara bakılınca.
Sizin için tamamen bittiyse bu davranışların altında bişey aramayın. Ama gerçekten bitti mi diye sorun kendinize.

Amann ex den bi halt olmaz canısı bırak umursama haa barışmaya meyilliysen kafa yor yoksa düşünme bile

bence siz bu adama tekrar çıkma falan teklif edin başka türlü neden neden sorularınız bitmeyecek çünkü Sevgili olun yeniden askere de gitmiş beklersiniz gelince de yine terkedilirsiniz anca rahat edersiniz.

Sizde silin numarasını sizin için artık bir anlamı yoksa.kafanız rahat olsun.

askerde vakit geçircek birini arıyor net başka bir amacı yok bu seferde sen engelle boşuna üzülme (aynısını yaşamıştım sonra askerden geldi ve gelir gelmez başka biriyle evlendi )

Çok aşık size aslında (!). Neler kaçırdığını görmüş ve çok pişman (!) peşinizi bırakmak istemiyor çünkü sizsiz yapamaz (!) bu yüzden de engeli kaldırmış ki siz bunları görün istiyor gelip gidip size yanaşarak kendi EGO’sunu duygularını okşuyor ve siz buna çok güzel hizmet ediyorsunuz. Size bir şey hissettiğine dair bir tek emare görmedim bu davranışlarda hatta sizi küçümsüyor ve nasılsa bana hala takık diye kendi egosunu tatmin ediyor bu da belli. Önceki konuda da herkes size takma bir amaç Yok yazmış ama siz çok takıyorsunuz ki buraya ısrarla size aşık denmesi için konu açıyorsunuz ama öyle değil işte

Adı üstünde eski sevgili.

Bir engel de sen koy. Neye uğradığını şaşırsın.

Şuan askere gittiği için duygu değişimi yaşıyor belli ki sizinle vedalaştıktan sonra kendi kendine düşman değiliz sonuçta ayrılsak da diyerek engelinizi açmış bence.Ek olarak askerde belki yazar demiştir kesin ondan açmıştır ama anlam yüklemeyin buna bence.

Salla gitsin, bence duygularından emin değil. Tutarlı davranışlar sergilemiyor. Exten next olmaz hoşver.

Tiny miny hanım bırakın şu bir ileri iki geri eski sevgiliyi valla değmez bu kadar umursamaya.

askere gidiyor cunku.
Evet gitti. Ve gideli nerdeyse iki hafta oldu. Sanırım telefonunu alamamış yanına. Çünkü grup mesajlarına cevap yazmıyor hatta okumuyor bile. Madem telefonu da yok yanında bana böyle davranmasının da bir anlamı yok. Yani bir arkadaşım askerde yalnız kalır ondan arayacak kapı arıyordur demişti ama telefonu olmayan adam neyi arayacak.

Bedelli askerlik ve nişanlı sanırım. Bu adamı geri mi istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…