Pişman olsa geri dönmek istese geri döner yazar. Büyük ihtimalle meraktan bakıyor hala arkadaş olarak ekliyseniz hikayeler sıra sıra geçtiği için bakması normal. Bakmaması anormal ama arkadaş olarak ekli olmadığı halde bakiyosa stalkci bir kişilik olabilirArkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Hayır arkadaş olarak ekli değil. Stalkci olsa fake hesaplardan bakar. Bu şahıs alenen kendi hesabindan bakıyor o yüzden kafam karıştı zatenPişman olsa geri dönmek istese geri döner yazar. Büyük ihtimalle meraktan bakıyor hala arkadaş olarak ekliyseniz hikayeler sıra sıra geçtiği için bakması normal. Bakmaması anormal ama arkadaş olarak ekli olmadığı halde bakiyosa stalkci bir kişilik olabilir
Evet olabilir4 5 yıl sonra neyin pişmanlığı acep ? Meraktır o pişman olsa duramazdı
Arkadaş olarak ekli değil amaBence bu hikaye işinden çok anlam çıkarmayın. Biliyorsunuz bir hikayeyi açınca otomatik olarak bir sonraki bir sonraki yani takip ettiğiniz kim story attıysa hepsi sıradan açılıyor. Yani özellikle sizinkine bakmıyordur bence
Haklısınız :)Bunu bilemeyizsize tavsiyem geçmişte kalmış birini tekrar hayatınıza sokmamanız. Görmezden gelin hesabınızı gizliye alın. Yıllar sonra pişman olacağını da hiç sanmıyorum bunca yıl aklı neredeydi? Kimseyi bulamamıştır boşluğa düşmüştür size sarmıştır.
Eskiler baksın diye mi hesap herkese açıkArkadaş olarak ekli değil ama
Yoo alakası yokEskiler baksın diye mi hesap herkese açık
Zeytin dalı uzatıyor sende onu takip edecek misin yada soracak mısın tek merakı o bence,reddedilme ihtimalini sınıyor bence,duruma göre adım atacak.Nedeni ne olursa olsun boşver exten next olmuyor, hazır onca acıyı çekip bitmiş bir daha bulaşma.Pişman olduğunu sanmıyorum pişmanım dersede inanma.Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Hesabımı arkadas listem dısındakilere gizleyip apısıp kalmasinin keyfini cıkarırdım?Hayır arkadaş olarak ekli değil. Stalkci olsa fake hesaplardan bakar. Bu şahıs alenen kendi hesabindan bakıyor o yüzden kafam karıştı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?