Eski sevgilim yüzunden yas kompleksim var

psikolojimbozuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
1
0
32
Iyi geceler hanimlar. Beni 1 yildir oyalayan bir seyi anlatmak istiyorum, amac sadece icimi dökmek.

Gecen sene haziranda 6 aydir beraber oldugum sevgilim beni eski sevgilisi icin terk etmisti. Sevgilim o zaman 27 ben 21, ve eski sevgiliside 18 yasinda falandi (veya 18e girecekti tam hatirlamiyorum). Beni yeniden onunla birlikte olmak icin terk ettigini acikladiginda ona 'madem o kizi seviyordun vaktiyle neden ayrilip benimle beraber olmaya basladin?' diye sordugumda bana 'aramizda ki yas farki sebebiyle ve onun hala okuyor olmasi sebebiyle yurumeyecegini dusunmustuk ama ikimizde birbirimizi hala unutamadik' gibi bir seyler zirvalamisti. Zaten simdi nisanlandilar ve aldigim duyumlara göre kasimda dügünleri varmis. Bu olaydan cok etkilenmistim dogal olarak, çünkü onu cok sevmistim ve aylarca depresyondaydim. Hatta o salak yüzünden 22inci dogum gunume bile kutlamadan herhangi bir gunmus gibi girmistim. Su an artik ona karsi icimde bir pirinc tanesi kadar bile ne his ne de sevgi var, ama ondan bana geriye kalan tek sey; yas kompleksi.. simdi bu beni benden yaklasik 4 yas kucuk bir kiz icin terk etti ya, bu bana neden bilmiyorum ama çok fena koydu. Su an o kiz 18/19 falan ve ben 2 ay sonra 23e girecegim. O gunden beri kendimi yasli hissediyorum, etrafimda 17/18/19 yaslarinda olan bir kiz falan gordugumde deliye dönüyorum. Mesela gecen arkadasimdaydim, onun kuzenide oradaydi kizi ilk defa goruyorum onunla muhabbet falan ettik gayet tatli bir kizdi, sonra kiza yasini sordum (ayni yasta falan oldugumuzu sanmistim), 18 yasindayim dediginde birden kizcagizin tum masumiyeti yok oldu gözümde. Ya gercekten bu sacma salak huyumdan kurtulmak istiyorum artik, 1 yil oldu ve ben hala kurtulamadim, kendimi cok yasli hissediyorum, anti-age ürünleri falan kullanmaya basladim, 15 yasindan buyuk biri bana abla deyince o kisiyi diri diri gömesim geliyor. Aslinda yasli olmadigimi biliyorum ama yine de beynime oyle bir kaydetmisim ki ister istemez oluyor. Sanki o it beni sirf o kizdan bir kac yas buyuk oldugum icin terk etmis gibi geliyor. Ve ustelik yaptigi 'aramizda ki yas farki yuzunden ayrilmistik' aciklamasinda sanki 'sen yasli oldugun icin seninle beraber olmaya basladim' der gibi olmasi, ya da bana oyle gelmesi.. bilemiyorum. Hayatimda ilk defa bir seyi bu kadar taktim ve mutsuzluktan kahroluyorum. Ohhh icimi dokunce az da olsa rahatladim valla :)

(Bu arada, eski sevgilimin simdi ki nisanlisinin bildigim kadariyla benden haberi yok, yani sirf kendisiyle beraber olabilmek icin beni terk ettigini kiz bilmiyor. O nisanlisini ayri kaldiklari surede yalniz oldugunu zannediyor yani kizin bu hikayede hic bir sucu yok).

Yine eski sevgilisi mevzusu :) hay canları cehenemme madem birini seviyorsun otur bekle o zaman başkasının hayatını ne diye karıştırıyorsun. Bende de buna benzer boy mevzusu oldu ne zaman uzun boylu bir kız görsem sizin dediğinz gibi hissediyordum neyse ki geçti :KK70: Karşı tarafın yaptığı şeye neden bulmaya çalışıyoruz bu boy oluyor yaş oluyor sanki bunun için mi diğeri olduğu için bir yerde kendimize sorun yapıyoruz. Bence yaşınızla ilgili sıkıntı yok. Asıl onların yaş problemi yapmaları lazım.

Bu ne mallik 27 yasindaki herif 18 yasindaki kizla mi evleniyor??? 18 yasindaki kziin evlenmesi basli basina garabet zaten de neyse.

Evladim, 22 ne ki? Ex askin subyanci mi , manyak mi nedir de; 17 yasindaki kizlar liseye giden cocuk bildigin sen onlari ne demeye kendinle kiyasliyorsun?

Popomla guldum konuna. Anti age zirvalarini al annene ver, cildine zararli onlar.

27 yasinda herif 18 yasinda kizla ne paylasabilir ki kaam almiyor?? Ben 28im, 20 yasindaki bir bebeyle ne konusabilirim mesela, kusak farki var aramizda. Kafam almiyor.

Bu kafadaki bir herifle sen ne yapacaktin s..tiret.

Uzme kendini, salla gitsin. O...u cocugunun biri beni elimde gelinlikle birakti, ona inat yasiyorum , geziyorum, egleniyorum. Valla bu sigira harcadigim 2 yila kizdim. Ona inat simdi onume gelene goz suzuyorumm, futursuzca flort ediyorum.

Degerini bil en guzel yaslarin bnlar. Keske ben de 23e donebilsem.

Sen yasliysan ben neneyim :))))))))))))))))

psikolojiniz bozulmuş o kesinde, yaş olarak ondan daha iyi yaslardasin (buarada yasitiz) o ne 18inde evlenmek falan millet başka türlü sanıyor bu zamanda:) acelesi ne derler adama..herneyse ne diyoduk. heh... hiç moralini bozma hayat çoook güzel gez eglen tadını çıkar hem senin hayatına öyle bi insan giricekki tüm gecmisini unutturacak bunu düşün :KK66:

Anam demonun -demetakalın- kocası kendinden on yaş küçük kadın minik diye sesleniyo adama :)) asıl yaş farkı odur bak ama mutlu olduktan sonra kocana minik diye bile seslenebiliyosun kuşa seslenir gibi :))
Şu hayata bir kere geliyoruz, geriye dönüp baktığında en güzel çağlarını salağın tekinin sende bıraktığı izlerle harcadığını görürsen benim gibi içli içli Ferhat Göçer- yıllarım gitti dinlersin ona göre.

Sana bir Firdevs Yöreoğlu sözüyle veda ediyorum "APTALLIK ETME" :KK53::KK53:

Takıntı haline getirmissiniz. Ahh yaşınız çok güzel bir yaş. Biz ne yapak .Ölek mi :KK70: Yahu süslen puslen çık disari arkadaslarinla görüş.Eminim güzel bir kizsinda.. Ayrıca o kremleri birak acilen.. Yüzünü bu yaşta gerçekten yaslandiracaksin.. Onu da Allaha birak.Senin hakkına girmiş zaten.Onun da yanına kalmaz. KENDINI SEV. Bas bas bağırıyorum. :mad: En güzel yaşın ve sen en güzel zamanlarını saçma sapan birşey uğruna boş harciyorsun.Bir zaman sonra kafana vuracaksin bu kadar takıntı yaptığın için.

Bu ne mallik 27 yasindaki herif 18 yasindaki kizla mi evleniyor??? 18 yasindaki kziin evlenmesi basli basina garabet zaten de neyse.

Evladim, 22 ne ki? Ex askin subyanci mi , manyak mi nedir de; 17 yasindaki kizlar liseye giden cocuk bildigin sen onlari ne demeye kendinle kiyasliyorsun?

Popomla guldum konuna. Anti age zirvalarini al annene ver, cildine zararli onlar.

27 yasinda herif 18 yasinda kizla ne paylasabilir ki kaam almiyor?? Ben 28im, 20 yasindaki bir bebeyle ne konusabilirim mesela, kusak farki var aramizda. Kafam almiyor.

Bu kafadaki bir herifle sen ne yapacaktin s..tiret.

Uzme kendini, salla gitsin. O...u cocugunun biri beni elimde gelinlikle birakti, ona inat yasiyorum , geziyorum, egleniyorum. Valla bu sigira harcadigim 2 yila kizdim. Ona inat simdi onume gelene goz suzuyorumm, futursuzca flort ediyorum.

Degerini bil en guzel yaslarin bnlar. Keske ben de 23e donebilsem.

Sen yasliysan ben neneyim :))))))))))))))))
Konudan çok senin duruma takıldım ne demek elinde gelinlikle bırakmak ne biçim erkekler var ya

Konudan çok senin duruma takıldım ne demek elinde gelinlikle bırakmak ne biçim erkekler var ya

Valla kardes ne sen sor ne ben anlatayim.

Tam olarak gelinligi satin almamistim Allah'tan yoksa psikolojik olarak iyice gocecektim. Butikteki hatuna almaktan vazgectigimi soylemek cok cok zor oldu.

Hatun parayi cok buldugumu dusundu herhalde, indirim yaparim dedi ama......neyse durumu bir sekilde acikladim ona da.

Valla kardes ne sen sor ne ben anlatayim.

Tam olarak gelinligi satin almamistim Allah'tan yoksa psikolojik olarak iyice gocecektim. Butikteki hatuna almaktan vazgectigimi soylemek cok cok zor oldu.

Hatun parayi cok buldugumu dusundu herhalde, indirim yaparim dedi ama......neyse durumu bir sekilde acikladim ona da.
Walla iyi toparlamissin bence
yıllarca etkisinden cikamayanlar var
seni gerçekten tebrik ediyorum
Bak keyfine :KK50:

Psikolojin bir sübyancı icinmi bozuluyor tatlım? Madem yaşlı olmadığını biliyorsun neden takıntı yapıyorsun? Bul o hödükten küçük birini, Birgün karşılaşırsanız ya sen cok yaslıydın benim icin iyiki olmadık biz, Abim bile senden küçük dersin :KK14:

Siz şer zannedersiniz hayırdır hayır zannedersiniz şerdir bacımm üzülme
Bi zaman gelcek iyiki olmamış diyeceksin

27 ve 18 yaş ayrılma icin mantıklı bir sebepmis.sübyanci gibi ne o oyle.18 yaşında degil de daha olgul ve sexi bi kızla evlenecek olsa ben o zaman kudururdum. Evlenmek için nisanlanmak için çok erken bir yaş. Takma sen gençsin hem de en guzel yaşındasin.disarda da çok yakışıklı erkekler var.hayatın tadını çıkar.ben 21 yaşında bekarken ne canlar yakardim of offfff.

Bu yaştaki erkekler liseden mezun olmuş ve ergen diye kandırmaları kolay oluyor maalesef. Bunun zerre yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. O yaştaki kızları kandırmak çok kolay oluyor. Kızların inanmaları, her şeylerine saf yaklaşmaları erkek kafası ise ''Kolay inanır bana kolay kolay gezerim. Yep yeni taze, kimseyle konuşmamış yaşamamış. Sağ da solda köşede dursun.'' kafası yaşıyor. 20 yaşından sonraki bayanları kaldıramıyorlar. Bu gözlemlediğim bir şey. Bizzat duyguları yaşıyorum.
Çok çok yakın en yakın arkadaşımla 2 3 yıl çok iyiydik. Bildiğin kanka, dost. Ona ait hiç bir şey düşünmedim. Ama kendisini görsen kızlar peşinde, ölüyor bunları görüyordum. Ben onun ilişkilerini dinlerdim. Sonra bunun farkına vardım ki hep 18-19 yaş grubuyla eğlenmeyi seviyor. Bir gece bana uzun uzun mesaj attı ''seni seviyorum, ölüyorum kaliteli hatunsun ama seninle olmaz sana ne yalan söylerim ne de aldatırım akıllısın ama seninle olmaz biliyorum.'' dedi...

Bak bak pisliğe bakın! Ben sildim bunu yıllardır konuşmadım şimdi liseden yeni mezun olmuş biriyle nişan yapmış. Ama gel gör ki bir gün tacizine uğradım köğeğin. Bırakamıyor içi içini yiyor ama neymiş akıllı olduğum için benimle evlenemezmiş. Zaten bende seninle evlenecektim. 3 yıllık ilişkim var zaten utanmaz.

Bırak şu yaş şeysini herifler bunu akıllılık anlamında düşünüyor.

X