Eski sevgilim :(...

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar eski sevgilimle aynı okuldayız ve yakın arkadaşıylada çok yakınım. Geçenlerde benim için çok güzel kız iyi kız bu aralarda gözüme güzel gözüküyo hoş falan demiş arkadasına. bu arada benım onu sevdıgımıde hala biliyor.
ama benım ıkı tane yakın oldugum kız arkadasım var ve arkadaşlarım ıcın eskı sevgılım bozuyolar kızı ya ne bilim olmaz falan artık demiş. arkadaşlarım yüzünden benle cıkmıyor napıcağım ben :(( çok seviyorumm hergün yüzyüzeyiz böle yakın ama uzak olmak çok zor.. akıl verın ..

Son düzenleme:
bilmiyorum ki cocukca hareketler yapıyolarmış.. arkadaşlarım ara sıra cocuga laf sokuyolarda ne bilim aslında pek bişide yapmıyolar bazı şeyler hariç kafam karısık bılmıyorum

Arkadaşlarının seni kötü yönde etkilediğini mi düşünüyor da " artık olmaz " diyor? Hadi öyle düşünüyo diyelim senin yanlış bir davranışın olmadıysa eski sevgilin biraz önyargılı davranıyor demektir. Seviyorsan sana düşen bu önyargıyı yıkmak..

neden o çocuğun söylediklerini doğru gibi kabul ediyorsun ki,arkadaşların hakkkında kötü şeyler söylüyor sen bunu takacağına,neredeyse arkadaşlarım olmasaydı da benimle çıksaydı keşke diyecek gibisin..yazık o kızlara seninle arkadaş oldukları için..ayrıca çıkmak isteyen insan sen istersen kötü kadın ol,yine çıkar,seviyorsa gelir,bahanelerle kendini kandırma,sevmiyor işte..yoluna bak bence..

Son düzenleme:
ben kim kime ne demiş anlayabilsem cevap yazıcam sana ama anlayamadım ki kızlar senı mi kötülüyor eski sevgiline?

Arkadaşlarının seni kötü yönde etkilediğini mi düşünüyor da " artık olmaz " diyor? Hadi öyle düşünüyo diyelim senin yanlış bir davranışın olmadıysa eski sevgilin biraz önyargılı davranıyor demektir. Seviyorsan sana düşen bu önyargıyı yıkmak..

Bu onyargiyi nasil yikabilirim ki o yizden sizlere danisiyorum ne yapicagimi hic bilmiyorumm

ben kim kime ne demiş anlayabilsem cevap yazıcam sana ama anlayamadım ki kızlar senı mi kötülüyor eski sevgiline?

Hayir. Iki tane yakin kiz arkadaslarim var cocukca hareketleri yuzunden eski sevhilim benimle cikmiyor hakkimda arkadasina iyi kiz huzel kiz diyor ama arkadaslarim yuzunden olmaz artik diyor

Malesef konusamam bunlari nerden ogrendigimi sorar ve en yakin arkadasina olan guveni sarsilir cunku yakin arkadasi soyledi bana bizde yakiniz arkadasiyla.

peki sen arkadaşlarından memnun musun ? yani çocuk arkadaşların hakkında böyle düşünmekte haklı mı? yoksa sadece bahane mi?

sana olan hissettikleri içten olsa arkadaşlarını falan bahane etmezdi.
onun aklı başka yerde bence,arada da sana kayıyor o kadar..
yoksa seni kaybetmek ,elinden kaçırmak istemezdi..

peki sen arkadaşlarından memnun musun ? yani çocuk arkadaşların hakkında böyle düşünmekte haklı mı? yoksa sadece bahane mi?

birinden memnunumda diğeri çok dengesiz davranısları ve hareketleri gerçekten çok cocukca. ara sıra diğeride öyle oluyor ama nadir.
ne kadar öyle olsalarda sinirimi bozsalarda seviyorum ama sevdıgım cocugada hak verıyorum.

neden o çocuğun söylediklerini doğru gibi kabul ediyorsun ki,arkadaşların hakkkında kötü şeyler söylüyor sen bunu takacağına,neredeyse arkadaşlarım olmasaydı da benimle çıksaydı keşke diyecek gibisin..yazık o kızlara seninle arkadaş oldukları için..ayrıca çıkmak isteyen insan sen istersen kötü kadın ol,yine çıkar,seviyorsa gelir,bahanelerle kendini kandırma,sevmiyor işte..yoluna bak bence..

Aynen.

Sevmiyor. Arkadaşlarım yüzünden diye düşünüp kendini kandırmamalısın.

Back
X