• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim

eski sevgili

• Ankete Katılan
    18

ipek248

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
2
0
1
İstanbul
eski sevgilimle 2 ay once ayrildik cunku o cok kiskanc biriydi. bundan sonra ben onunla hep barismayi bekledim ama bana hic mesaj atmadi. fakat hala onun en yakin arkadasiyla gorusuyorum cunku ayni zamanda benim de yakin arkadasim. bu kisi bana bizi baristiricagini soyledi ve yarin bulusuyoruz. ama eski sevgilimi de yaninda getirir mi bilmiyorum. sizce nolur ? nolur cevap verin. siz onun yerinde olsaniz gelir miydiniz?

sanmıyorum barışmayı kabul edecegini bu kıskançlık konusu biraz karışık olabiliyor

2 ay siz olmadan yasayabilmis, arkadasinin tutup getirmesiyle size donecek biri gelse ne olur gelmese ne olur...

Ustelik sizi kiskandigi icin terk etmis biri ki bu sebep bile tekrar bir araya gelmemenizin sizin hayriniza olacaginin ispati...

Umarim gelmez...En Büyük KK

Arkadaş vasıtasıyla hatırıyla barışacaksa hiç barışmasın bence hayır gelmez o ilişkiden.

Bence doğru soru '' Siz oraya neden gidiyorsunuz?'' olmalıydı.Madem çok kıskançtı, madem dayanamayıp ayrıldınız, iyi zamanları aklınıza getirip yumuşayacağınıza, kötüleri aklınıza getirip neden ayrıldığınızı kendinize hatırlatmanızı öneririm...

Yolunuz açık olsun.

geldi mi merak ettim:)
eski sevgilimle 2 ay once ayrildik cunku o cok kiskanc biriydi. bundan sonra ben onunla hep barismayi bekledim ama bana hic mesaj atmadi. fakat hala onun en yakin arkadasiyla gorusuyorum cunku ayni zamanda benim de yakin arkadasim. bu kisi bana bizi baristiricagini soyledi ve yarin bulusuyoruz. ama eski sevgilimi de yaninda getirir mi bilmiyorum. sizce nolur ? nolur cevap verin. siz onun yerinde olsaniz gelir miydiniz?

Gelsede senin gitmemen lazim , hem ayriliyor hem 2 ay sesi cikmiyor.
Birde arkadasi getirecekmis , gelmesin.
Zaten gelmezde.

Benc
barışmak için hiçbirsey yapmanış zaten kendi isteğiyle ayrılmış.2 aydır da arayıp sormuyormuş.adam bitirmiş.sen en yakın arkadasınızla hala görüştüğün için ümitleniosun.bence o arkadasla arayı serin tut.boşa ümitlenme cnm

Back
X