• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimde kalan kolyem

kimsesizkalmisbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
35
13
3
25
Ya arkadaşlar toksik ilişki diye bir şey yazmıştım ayrıldık ve hiçbir şekilde iletişim kurmadım, sonunda o da pes etmişti. Benim için çok değerli olan maddi manevi değeri de yüksek bir kolyem vardı, annem almıştı. biz sevgiliyken onun evinde kaybetmiştim, bir daha da bulamadım. Sevgiliyken buldun mu ne yaptın diye çok sordum bulamadım demişti, o kadar zaman geçtikçen sonra bulmuş, manevi değerinin yüksek olma nedenini ona anlatmıştım biliyor yani, fotoğrafını çekip atmış buldum diye, uygun bir zmaanda verir misin dedim. Hâlâ vermedi. Yani manevi değeri yüksek olmasa umrumda bile olmaz görmek dahi istemiyorum. Kolyemi neden vermiyor sizce

Sizinle iletişimde kalmak için yoklamalarina devam etmek için elinde bahane olsun istiyor.

Bunca zaman bulamaması da ayrıca ilginç. Mümkün mü bu evi mok goturmuyorsa mümkün sadece. Kolyeyi önceden bulmuş olması ve size vermemesi düşüncesi bile igrenmeme yetti

Sizinle iletişimde kalmak için yoklamalarina devam etmek için elinde bahane olsun istiyor.

Bunca zaman bulamaması da ayrıca ilginç. Mümkün mü bu evi mok goturmuyorsa mümkün sadece. Kolyeyi önceden bulmuş olması ve size vermemesi düşüncesi bile igrenmeme yetti
Evet ya gerçekten bende tiksindim yani önemli olmasa çöpe at derim o derece

Senden hatıra olsun seni unutamıyor o kolyeyi her baktığında güzel hatıralar canlanıyor dememi bekleniyorsun herhalde
Önemsemiyor

Eski mesajlarını tam okumadım ama toksik bir ilişkin olduğunu ve eski sevgilinin bazı psikolojik problemleri olduğunu yazmışsın. Senin ilişkindeki sorunlar büyük ihtimalle benim yaşadığım kadar dallanıp budaklanmamıştır (ayrılmamı hazmedemeyip okulda tenha bir yerde yakaladı kavga etmek için, darp yaşandı) ama benim eski sevgilim de öyleydi, zar zor ayrılmıştım ama hala peşimi bırakmıyordu. Onunla konuşmak zorunda kalmam için yokluğunda yapamayacağım eşyalarımı, telefonumu kitabımı şapkamı falan çalıyordu anfiden (aynı fakültede farklı bölümlerdeydik). Darptan dolayı uzaklaştırma kararım falan vardı ama onun da "okuma hakkı" olduğu için okulda işlemiyordu ne biçim sistemse. En sonunda ya okuldan atıldı ya da kendisi okulu bırakıp memleketine döndü de kurtuldum. Yani bu kadar yazarak ne anlatmak istedim, bu insanla kendi kendine asla buluşma hele evine vs asla gitme.

Ben cep telefonumu kaybetmiştim yıllar önce. Çaldırıyırum devamlı ama sessizdeymiş bulamadım yenisini aldım aradan aylar mı geçti yıllar mı geçti hatırlamıyorum, bazanın içinden çıkmıştı🙄

Bence sizde onu biraz yemleyin.
Sohbet muhabbet ederken evdeyim derse pat diye gidin kapısına alın kolyenizi.
Ama asla yalnız gitmeyin güvendiğiniz bir arkadaşınızla gidin başka bir arkadaşınıza da haber verin konum vs atın.
Kolyeyi aldıktan sonra da hiç muhatap olmadan engelleyin.
Pis ve kötü biri belli ki.

Back
X