• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimdeki değişiklikler..

valla bundan sonra zannetmiyorum ki karşısına çıkacak kişi benim gibi davransın

ya sen neden hala onun karsisina cikacak kisiyi dusunup duruyosun ki??? sen bir an once bu takintindan kurtul, onu ve potansiyel hayatina girecek kisinin nasil olup olmayacagini aklindan cikar da hayatina guzel bir yon cizmeye bak yoksa bu gidisle kafalari yersin ben sana soyliim..

2 lafindan biri ben ona sacimi supurge ettim yok annesi benim gibi birini bulamicaini soyledi evini temizledim yemek yaptim kimse ona benim gibi bakamaz...vs.
onemli olan bunlar degil, ne biliyor musun? O ARTİK SENİ İSTEMEDİGİNİ SOYLEMİS ve bunun nazarla falan ilgisi yok, sevgi bitebilen bir sey. lutfen onu takinti haline getirme ve senin icin sadece ve sadece kendinin degerli oldugunu dusun. eski konularina da baktim bundan onceki sevgiline de boyleymissin askerdeyken para gonderiyomussun ama o seni arayip sormuyomus ..vs.
lutfen su geysa ruhundan kurtul bebegim yoksa daha cooooooook sacini supurge edersin

bugünn beni yemeğe götürecekmişş bakkk senn mesajj attı nerdesin dedi yemek konusunu açtı 2. mesajında

bende geç cevap verdim... eve doğru yürüyorum aç değilim ..

şok olmuştur..

daha dün gözünün önünde ağlayan bugün reddetti ..

kudursun :47::47::47::47:

good girl:46:
hic cevap vermesen daha bile iyi, nazlandigini dusunuyodur kendi aklinca (umarim gercekten donmek gibi bi niyetin yoktur yoksa bu kadar yazdigima yanarim)

ya sen neden hala onun karsisina cikacak kisiyi dusunup duruyosun ki??? sen bir an once bu takintindan kurtul, onu ve potansiyel hayatina girecek kisinin nasil olup olmayacagini aklindan cikar da hayatina guzel bir yon cizmeye bak yoksa bu gidisle kafalari yersin ben sana soyliim..

2 lafindan biri ben ona sacimi supurge ettim yok annesi benim gibi birini bulamicaini soyledi evini temizledim yemek yaptim kimse ona benim gibi bakamaz...vs.
onemli olan bunlar degil, ne biliyor musun? O ARTİK SENİ İSTEMEDİGİNİ SOYLEMİS ve bunun nazarla falan ilgisi yok, sevgi bitebilen bir sey. lutfen onu takinti haline getirme ve senin icin sadece ve sadece kendinin degerli oldugunu dusun. eski konularina da baktim bundan onceki sevgiline de boyleymissin askerdeyken para gonderiyomussun ama o seni arayip sormuyomus ..vs.
lutfen su geysa ruhundan kurtul bebegim yoksa daha cooooooook sacini supurge edersin

aynen kurtulcam inşallah Allahın izniyle (: çok teşekkür ederm arkadaşım...

hic cevap vermesen daha bile iyi, nazlandigini dusunuyodur kendi aklinca (umarim gercekten donmek gibi bi niyetin yoktur yoksa bu kadar yazdigima yanarim)

hayır hayır vallahi öyle bir niyetim yok ..

çünkü onu görünce o üzüntümm yemekten içmekten kesildiğim günler aklıma geliyor..

beni zor zamanımda yalnız bıraktığını aklıma getiriyorum .. emin ol şu kalbim çapmıyor :34:

cevap vermediğimde tripli diye düşünüyor.. sonuçta oturduğum yer küçücük aynı sınıftayız dipdibeyiz yani..

karşılaşırsak merhaba merhaba .. bu ... çünkü biliyorum trip falan diyo..

cevap vermediğimde tripli diye düşünüyor.. sonuçta oturduğum yer küçücük aynı sınıftayız dipdibeyiz yani..

karşılaşırsak merhaba merhaba .. bu ... çünkü biliyorum trip falan diyo..

isallah bir an once seni cok sevecek ve senin de cok sevecegin kisiyi bulursun da bu hanzo senin aklini karistiracak firsati bulamaz

Ben sizin yerinizde olsam biraz kendimi geri çekerim,aynı sınıfta olmanız avantaj bence onu umursamadığınızı göstermelisiniz.Ama bi yandan aşk acınızı dibine kadar yaşayın içinizde tutmayın,yaz tatilinde biraz toparlanırsınız ama sakın boşluğunuza gelipte aramaya fln kalkmayın. Aşk acısının tarifi yoktur arkadaşım bilirim ama bunun tek ilacı zaman.Biraz zamana bırak

yok daha aramıyorum zaten

Back
X