Canim paragraf filan yapsaydin boyle okumak biraz zor oldu :)
Sevgilini araya sok diycem ama kavga felan cikma ihtimali var mi ? Yada telefondan birine sevgilin gibi konusturup yada sevgilin gibi mesaj attirsan belki bir daha aramaz.
Aklima baska birsey gelmedi. Yada hattini degistir en kesin cozum
en başta hattını değiştir bence,senle iletişim kurabileceği tüm yolları iptal et
Bence hattını değiştir tek çözüm bu heralde sana ulaşabilceği yolları kapat.
Zamanında az çektirmemiş şimdi neyin peşindeyse huzurda vermiyolar insana.
Sevgilinede bişey söyleme bence boş yere aranız bozulmasın.
yazarken farkedemedim bu kadar uzun olduğunu:) bende ondan korkuyorum o yüzden araya sokmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye.bir kız arkadaşım mesaj atmak istedi sevgilimmiş gibi ama sonradan sevgilimin kulağına giderse ben varken niye arkadaşına attrıyosun diye de alınabilr diye düşünüyorum:S
Arkadasinla sizin aranizda kalirsa problem cikmaz hem odlek biseyse seside cikmaz daha :) ama hat degistirmek kesin cozum psikopat biriymis sevgilin sonradan ev numarani biliyosa evi arar mi ? Daha zor durumda kalabilirsin o zamanda
en korktuğum şey zaten. ev numaramı da biliyor evimi de .gelmeye kalkar ya da evimi arar diye çok korkuyorum
Annen yada babanla paylasabilirmisin bu durumu?
yok maalesefo yüzden de bu kdar korkuyorum
Her zaman acik ol ve dogrulardan vazgecme derim ben.
Sonu ne olursa olsun simdiki sevgiline anlat durumu. Cunku yarin oburgun anlarsa sana tavir sergiler hakli olarak.
Arkasindan is ceviriyormusun gibi olur.
YArin birgun baskasindan duyacagina benden duymani istiyorum boyle boyle bir durum soz konusu de.
Otekide bilsin artik ondan tamamen vazgectigini istemedigini.
Kimseden korkma cekinme basta belki parlar simdiki sevgilin ama sonradan sana hak verecektir tabiki eger gercekten sana deyer veriyor ve seviyorsa.
Sevgiline anlat o zaman canim hem aranizda gizli sakli olmasin . Ama sevgilin kavga felan eder diye cekiniyorsan arkadasina mesaj attir bi psikopat yuzundrn sevgilin o duruma dusmesin
işte bilmiyorum kavga eder mi öyle birşeye kalkışırsa ben izin vermem zaten ama erkekler bu konuda nasıldır hiç bilmiyrm normalde beni dinler ama konu bu olunca değişir mi durum:S
Hattını değiştir canım. Bende de vardı öyle bir bela, hattımı değiştirdim mail adresime tehdit mailleri atıyordu. Ben seni istemiyorum dedikçe, babanla konuşur sana iftira atarım diyordu. En sonunda nişanlım ( o zamanlar erkek arkadaşımdı) konuştu onunla internet üzerinden. Görüşelim dedi, gelmedi tabi. Çok sert bir konuşma geçmişti aralarında. O zamandan beri de rahatsız etmiyor hiç. Gözünün korkması lazım yani bir şeyden. Ne zor günlerdi ya!
Erkekler bu konularda hassaslardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?