kızlar 1 yıl önce biriyle beraberdim beni çok istemişti bende tamam dedim bi ilişkiye başladık ama ben sıkılıp 2 hafta sonra ayrıldım, sonra konuştuk hep ama arkadaş gibi tabi bu arada benim hayatıma bi kaç kişi girdi yani çıkmadık bir beraberlik olmadı, neyse şimdi oturup mantıklı düşündüğüm zaman benim için en uygun kişinin o oldugunu düşünüyorum. Neyse tekrar görüştük bundan 1 ay önce herşey gayet iyiydi hatta beni eve bırakırken sık sık görüşelim dedi sonra birden ne oldu anlamadım iki kere ekti beni görüşelim dediğimde bahaneler üretiyo dün artık konuştuk enine boyuna neden böyle yapıyosun dedim oda bana şaşkınım benden ayrılmak isteyen sendin şimdi ne oldu da böyle değiştin dedi işte anlattım böyle böyle oldu dedim oda kafam çok karışık dedi şimdide sen mi istemiyosun dedim hayır estf. istemiyorum felan değil mesele, biraz zman ver ddi ama hala hep ben msj yazıyorum onu bi şekilde kazanmaya çalışıyorum ama böyle kendini geri çektikçe sinirlerim bozuluyo ama yine alttan alıp devam ediyorum msj atmaya felan kızlar kıssadan hisse nasıl davranacağımı bilmiyorum ama onu çok istiyorum yardım edin lütfen ben hatalı oldugumu biliyorum ve onu tekrar kazanmak istiyorum sizce napmalıyım?