Eski sevgilime geri döndüm şimdide o yan çiziyor yardım kızlar!

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır
kızlar 1 yıl önce biriyle beraberdim beni çok istemişti bende tamam dedim bi ilişkiye başladık ama ben sıkılıp 2 hafta sonra ayrıldım, sonra konuştuk hep ama arkadaş gibi tabi bu arada benim hayatıma bi kaç kişi girdi yani çıkmadık bir beraberlik olmadı, neyse şimdi oturup mantıklı düşündüğüm zaman benim için en uygun kişinin o oldugunu düşünüyorum. Neyse tekrar görüştük bundan 1 ay önce herşey gayet iyiydi hatta beni eve bırakırken sık sık görüşelim dedi sonra birden ne oldu anlamadım iki kere ekti beni görüşelim dediğimde bahaneler üretiyo dün artık konuştuk enine boyuna neden böyle yapıyosun dedim oda bana şaşkınım benden ayrılmak isteyen sendin şimdi ne oldu da böyle değiştin dedi işte anlattım böyle böyle oldu dedim oda kafam çok karışık dedi şimdide sen mi istemiyosun dedim hayır estf. istemiyorum felan değil mesele, biraz zman ver ddi ama hala hep ben msj yazıyorum onu bi şekilde kazanmaya çalışıyorum ama böyle kendini geri çektikçe sinirlerim bozuluyo ama yine alttan alıp devam ediyorum msj atmaya felan kızlar kıssadan hisse nasıl davranacağımı bilmiyorum ama onu çok istiyorum yardım edin lütfen ben hatalı oldugumu biliyorum ve onu tekrar kazanmak istiyorum sizce napmalıyım?

onu geri kazanmak istiyorsan sümük gibi yapismicaksin canim.. ki sürekli ben mesaj atiyorum diyorsun ne gerek var? sen arama, sorma bak nasil birden eski haline, deli divaneye dönüyor senin icin :)

onu geri kazanmak istiyorsan sümük gibi yapismicaksin canim.. ki sürekli ben mesaj atiyorum diyorsun ne gerek var? sen arama, sorma bak nasil birden eski haline, deli divaneye dönüyor senin icin :)

fazlasıyla ktılıyorum ben de :114: kaçan kovalanır diye bişey var bu şekilde davrandıkça senden uzaklaşmaya devam eder sen kaç o kovalasın

ben arayıp sormassam oda arayıp sormaz çünkü kızgın bana benim onu geri kazanmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum canım o yüzden mesaj felan atıyorm elimden başka bişey gelmiyor ki :/

fazlasıyla ktılıyorum ben de :114: kaçan kovalanır diye bişey var bu şekilde davrandıkça senden uzaklaşmaya devam eder sen kaç o kovalasın

haklısın canım ama zamanında ben kaçtım o kovaladı şimdi onun kovalacağını sanmıyorm sıra bende sanırım yada bilmiyorum ya gerçketen bişeyler yapmam lazım onu geri kazanmak için.

Bence sen bırak bu mesajı teli bi yere .
Ama bırakmadan önce yapman gereken bir şey var 100 de 95 eminim ki kesinlikle işe yarayacak ..
Sadece uzun ve tek bir mesaj at . Uzun uzun derdini anlat içini dök hiç çekinme direk ne istiyorsan ne diliyorsan hepsini yaz .
İşte ben hatamı biliyorum benim yüzümden ayrıldık başta ama ben seni kaybetmek istemem yine de istemezsen sen bilirsin bana bahaneler üretmeyi bırak sadece bir gün yalnızca bir günün bir kaç saatini bana ayır söz veriyorum eğer yine istemezsen beni ve yine hep mesaj atan taraf ben olursam gideceğim bir daha asla seni rahatsız etmeyeceğim ben senin bu davranışlarından senin beni istemediğini düşünüyorum o yüzden lütfen içimi rahatlatmama izin ver seninle bir kez olsun yüz yüze konuşmama izin ver .. Sonra gideceğim ... senden cevap bekliyorum yüz yüze konuşmayı kabul edersen bana bir yer ve gün söyle gelirim ama istemiyorsan tek bir sözüm var kısa bir zaman da olsa seni tanımama izin verdiğin için teşekkür ederim . kendine iyi bak . hoşçakal ...
yaz ve işte şimdi telefonu koy bir yere ve onu bekle mesajına cvp vermezse ben de kendimi balkondan aşağı atacağım o kadar eminim ..
sonra buluşmayı kbl edip yer ve gün söylediğinde süslen püslen çok güzel ol ve yanına git .. ona yaklaş demiyorum ama bakışlarınla etkin altında kalsın sözlerinle aklı sende kalsın acaba ne demek istedi ne düşünüyor diye merak etsin .. merak ettirici sonu havada kalan cümlelerle aklının sen de kalmasını sağla .. ama ona soğuk olma iyi davran işte gerisini de kendin ayarlarsın zaten canım kolay gelsin :)

canım benim ne kadar güzel konuştun :) ben biraz daha beklicem ve hala böyle devam ederse aynen bu msjı yazıp göndericem bakalım o zaman ne olucak cvp vermesse zaten yapıcak bişey kalmamıştır.

canım benim ne kadar güzel konuştun :) ben biraz daha beklicem ve hala böyle devam ederse aynen bu msjı yazıp göndericem bakalım o zaman ne olucak cvp vermesse zaten yapıcak bişey kalmamıştır.

peki canım sen nasıl istersen :) sen daha iyisini bilirsin .. ama dvm ederse kesin gönder mesajı .

peki canım sen nasıl istersen :) sen daha iyisini bilirsin .. ama dvm ederse kesin gönder mesajı .

Aslına bakarsan daha önce böyle bir msj atmıştım ama o kayıtsız kalmıştı ondan sonra yine bir şekilde konuştuk ve bana benim bir anda bu kadar değişmemi garip bulduğunu söyledi bilmiyorum :/

Aslına bakarsan daha önce böyle bir msj atmıştım ama o kayıtsız kalmıştı ondan sonra yine bir şekilde konuştuk ve bana benim bir anda bu kadar değişmemi garip bulduğunu söyledi bilmiyorum :/

O zaman sen de çok klasik bir cevap verseydin insan kaybettikten sonra anlıyo karşısındakinin değerini de benim için de öyle oldu eğer sen hala benimleysen bana bir şans vermişsin demektir bunu dvam ettir ama eğer bu şansından vazgeçtiğini ve hata yaptığını düşünüyorsan bir saniye durma git deseydin ..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım vala bende hemen hemen aynısını söyledim kıymetini yeni anladım felan. Neyse asıl mevzuya geleyim dün bi kafede oturuyodu foursquardn bildirim yapmış bizede yakın bende baskın yaptım gittm direk oturdum masasına şok oldu bi an neyse cıktık biraz yürüdük bana dediki bir ara eski sevgilim bana geri döndü pişman olmuş tekrar benle barışmak istiyomuş benimde kafam karıştı biraz felan işte şu an beni çok rahatsız ediyolar ben her şeyden çok sıkıldım felan işte aşk meşk sevgili istemiyorum ben bundan sonra kimseyle çıkmakta istemiyorum birini göreyim kafama yatsın hemen evlenmek istiyorum felan ben sustum hiç bişey diyemedim zaten biraz acelesi vardı başka bi arkadaşıda ordaydı bana pazar günü görüşürz detaylı konuşuırz bugn vaktım kısıtlı dedi sonra beni eve bıraktı gitti bu kadar moralim o kadar bozuk ki anlatamam o böyle dedi ya sanki onu kökten kaybetmişm gibi hissettm nasıl davranacağımı bilmiyorum ya sonuna kadar mücadele edicem yada şimdi bırakıcam bida hiç aramıcam sormıcam ne yapsam bilemedim.

Ya şimdi şöyle düşün 2-3 senelik bir sevgilin olsa seni terk edip gtse şu an ki isteğinin yüz bin katı daha çok olur içindeki istekler ama şimdi pek bir yaşanmışlık da yok tamam anlıyorum 2-3 kişinin arasında sana en uygun olanının onun olduğunu düşünmüşsün ama demekki onunda sorunları var üsteleme bence .. Pek de sanmıyorum birini bulup aa hadi bununla evleneyim diyeceğini sadece şuan kafa dinlemek istiyordur sonra fikirleri değişince gelme şansı var .. Bence bir daha mesaj atma onunla hiç uğraşma bırak gitsin başka insan mı yok koskoca hayatta .. Ayrıca kafasını karıştıran başka birileri varsa ççoktan bitmiştir o .. uğraşmaya değmez .

Son düzenleyen: Moderatör:

canım vala bizim kafa bir :) çünkü bende öyle düşündüm ama bugünden sonra uygulamaya geçtim çünkü bugün son bir kez msj atayım dedim işte msj attım dedim napıyosun canım flan gayet soguk bir tavırla calışıyorum sen dedi bnde işte geçen gün için k.bakma biliyorum aniden gelip rahatınzı bozdum ama senle konuşmam gerekiyordu konuştum ve cevabımı aldım bida rahatsız etmicem seni emin ol dedm oda estf. ama benim bozuldugum nokta orda benle abim babam yada samimi olmadıgım biri olabilirdi felan yazmıs bende dedim kimse olmadıgını sadece o arkadışının oldugunu biliyordum zaten önce bi baktm uzaktan ikiniz tektiniz diye geldim o kadar düşüncesz değilim dedim oda hiç bişey yazmadı sonra kendi kendime dedm sanırım fazla havalara bindi ben üsteledikçe adam kendini aştı bu saatten sonra boşverdim canım aynen senin gibi düşünüyorum başka kimsemi yok vala ne hali varsa görsün bundan sonra tek bir msj dahi atmam.

Malesef sonmus, kul olmus biseyi yeniden canlandirmak istiyorsunuz. Sizin onun kalbini kazanmak icin birsey yapmaniza gerek yok. Onun gonlu sizde olsaydi daha ilk sinyalde size dogru kosardi zaten. Ilk ciktiginizda onu kazanmak icin ugrasmismiydiniz? Cogu kadinin aldanmasidir bu, ilk o pesimden kostu simdi sira bende masali. Erkekler hoslandigi kadinlarin pesinden kosmaktan yorulmazlar, peslerinden kosulmasindan da hoslanmazlar, bu onlarin gozunde sizi basit duruma dusurur. Teklifinizi yapmissiniz, o da istemedigini dolayli yollardan soylemis. Sonrada yok canim estafurullah tabi cikabiliriz falan gibi sozleriyle de sizi yan cebine atmis.

Hem ayrica ben suan sizin ona olan istediginizin yalnizliktan dolayi oldugunu dusunuyorum. Bir kac kisi arasinda en uygun o olduguna karar vermissiniz. Eger oyle olsaydi, gecen sene 2 haftada sogumazdiniz. sarilacak birine ihtiyaciniz var gibi, ama sizin dusunerek aldiginiz bu karari, o kalben kabul etmiyor.

her yorumumdan snra bende öyle düşündüm ben de öyle yaptım zaten demişsin pek bi yardımım olmadı sanırım sana canım üzgünüm Garip ama hep aynı şeyleri düşünüyoruz . Tek etkim düşüncelerine destek olmak oldu sanırım . Bence çok umursamaz davranıyor olağandan da çok sırf 2-3 kişi arasında en uygununun o olduğunu düşündüğün için de devam etmez bazı şeyler yeterli bi neden değil zaten . hem sen de bir daha msj dahi atmam ne hali varsa görsün diyebiliyorsan bu konu çoktan kapanmıştır .. umarım hep mutlu olursun .. bu arada yaşını merak ettim ?

inanın söyleyecek hiç bir şeyim yok gerçekten çok haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Destek olman bile yeter di gerçekten çok teşekkür ederim aynen kapattım o konuyu. Bu arada 20 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…