• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime göndermeli paylaşım yaptım ve engelledim yanlis bir davranış mi?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Birkaç yıllık bir ilişkim oldu hep onun saçma sebeplerinden veya beni ayrılmaya mecbur bırakmasından ayrıldık son ayrıldığımzda da mecbur bıraktı beni zaten her neyse tüm sosyal medyalardan engelledim wp de dahil ama o hep numaramı silerken bu defa silmedi ben de wpden bir paylaşım yapıp sadece ona açtım biraz göndermeli bir paylaşım sonra geri kaldırdım ve engelledim yanlis bir şey mi yapmışım ve yeniden engellemem saçma mı olmuş engellememin sebebi kendisinden mesaj bekliyomuş gibi olmamak için

Önce relax 😊
Yani beklemiyorsaniz neden durum attınız? Böyle engebeli bi ilişkiden kurtulmuşsunuz direk numarasını , sosyal medya hesaplarını silerek kurtulmak yeterli olurdu bence .
Mecbur bıraktı derken nasıl bir mecburiyet? Hiç detay yok

Yani şöyle gerçekten çok seviyordum sürekli ben çabalıyordum yine öyle oldu pes ettim ilgisizliğe tahammül edemedim bitirdim ama işte bi anlık gaflete düşüp böyle bir şey yaptım sanırım kendimi hatırlatmak için ama sonra pişman oldum mesaj bekliyor gibi olmayayım diye engelledim

Yani şöyle gerçekten çok seviyordum sürekli ben çabalıyordum yine öyle oldu pes ettim ilgisizliğe tahammül edemedim bitirdim ama işte bi anlık gaflete düşüp böyle bir şey yaptım sanırım kendimi hatırlatmak için ama sonra pişman oldum mesaj bekliyor gibi olmayayım diye engelledim
Boşver o zaman tahammül edemediğin,mutlu olamayacagin bir ilişki bu artık herhangi bir tepkide bulunma kendi yoluna bak🙏

Haklısın pişman oldum gerçekten bundan sonra dediğin gibi davranacağım teşekkür ederim cevapladığın için iyi geceler 😊

Adı üstünde eski sevgili ne diye adama yazıp kendini unutmadığını belli ediyosun?

Ayrıldıysanız hiç gerek yok ekstra hareketlere. Biten bitmiştir. Yolunuza devam edin. Numarasını engellemeyin. Engelleyecek kadar bile umursadığınızı göstermeyin :)

Back
X