Eski sevgilime kinlendim.

Adamın umrUnda olsanız sizi bir buçuk ayda arardı zaten.
Bu yüzden ona söyleyeceğiniz herhangi bişi umrunda olmaz bence sadece kendinizi düşürürsünüz.Bi arkadaşın dediği gibi cool ayrılmışsınız bırakın öyle kalsın.

Adamın umrUnda olsanız sizi bir buçuk ayda arardı zaten.
Bu yüzden ona söyleyeceğiniz herhangi bişi umrunda olmaz bence sadece kendinizi düşürürsünüz.Bi arkadaşın dediği gibi cool ayrılmışsınız bırakın öyle kalsın.
Ah ah ayrilirken icimi bosaltsaydim da şimdi böyle debelenmeseydim

Ayrılalı 1.5 ay oldu. Bu zaman sarfında sustum sessizliğimi korudum fakat dünden beri içimde bir kin var. Birde gitmiş instagramdan ağzını suratını yamultarak fotoğraf atmış. Fotoğrafı gönderip buna ''iyi bari o kadar kalp kırdın sadece ağzın yamulmuş başka bi tarafın değil'' diyesim var:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Saydırasım var okkalı okkalı.
Benden ayrılırken sadece tepkim ''ha peki hoşça kal o zaman'' oldu. O zaman diyemediklerim içimde birikti sanırım. Buraya yazma etme diye akıl veriyorum ama şimdi kendime kullanacak aklım kalmadı. Ay beni bir dövün silkeleyin kendi kendimi yiyip bitireceğim yoksa....:KK11:
Şöyle bunun zaaf noktalarından vursam ne iyi olur..
Ohooo ben daha ne duygulara daldım da bişey olmadı
Dalgalandiiim da duruldum sövdüm sövdüüm yoruldum :KK70::KK30:

Erkekler bize gore daha kolay atlatıyor. Keske ayrıldığınızda icinizde kalan herseyi yazsaydiniz suan sinir olmanizin nedeni icinizde kalanlari soylememis olmaniz bence. Adam iyi bari agzi yuzu yamuk resim atmis. Benimki 4 ay sonunda beni aldattığını öğrendiğim gün aksamina oyle fotoğraflar atmıştı agzima geleni diyip rahatlamistim
Kız Yıldız yorumlarını gördükçe 18yasinda oldugunu unutuyorum:KK8:

Yok bende arkasından sövdüm zaten:KK33:
Hatta mutlu pozlarimi cekemeyip laf sokmalarında bile tepkisiz kaldim beter olsunlar:KK59::KK5:
Ay cok sinirleniyorum. Kedime sarilip fotoğraf cekmistim instagrama atmıştım. Dün bi baktım bir kedi bulmuş oda yatarak poz vermiş. Gondermemi yapıyor ben mi öyle düşünüp kafaya takiyorum anlamadim !

Ay cok sinirleniyorum. Kedime sarilip fotoğraf cekmistim instagrama atmıştım. Dün bi baktım bir kedi bulmuş oda yatarak poz vermiş. Gondermemi yapıyor ben mi öyle düşünüp kafaya takiyorum anlamadim !
Bu seni hem terketmis hem takipten cikarmadigina göre sen bisekilde onu beklediğini belli ediyorsun. Ve adam sadece bir tuşa basmayip "takip et" te kalarak seni idare edebileceğini düşünüyor bana sorarsan. Ve bu sana en büyük hakaret bilmem farkindamisin?
Ayrılan adam tamamen çıkar gider.Hadi kendi becerememis, onun gözünde kıymetli olmak istiyorsan kesinlikle sen onu engellemelisin bana sorarsan.Hesabinida kapat o zaman kivranmaya baslar

Bu seni hem terketmis hem takipten cikarmadigina göre sen bisekilde onu beklediğini belli ediyorsun. Ve adam sadece bir tuşa basmayip "takip et" te kalarak seni idare edebileceğini düşünüyor bana sorarsan. Ve bu sana en büyük hakaret bilmem farkindamisin?
Ayrılan adam tamamen çıkar gider.Hadi kendi becerememis, onun gözünde kıymetli olmak istiyorsan kesinlikle sen onu engellemelisin bana sorarsan.Hesabinida kapat o zaman kivranmaya baslar
Canım farkındayım biliyorum ama ben daha çok umrunda degilsin farkinda bile degilim imaji vermeye çalışıyorum. Her ne kadar öyle olmasada. Simdi onu engellesem felan biliyorum onun ne dusuncegini. A bak bak beni takiyor hala engellemis bi de diyecek. Cunku zamaninda o beni engellemisti. Telefon açıp ne komik bi adamsin yasindan da utanmiyorsun cocuk cocuk seyler yapiyorsun demiştim. Buyuk konustum. Kipirdayamiyorum şimdi.

Ben 19 yaşındayken ayrıldığım sevgilim beni takip ediyor mu etmiyor mu diye merak ettiğim için birkaç yem atmıştım deyim yerindeyse. Kendi sosyal medya hesabımdan sanki yeni bir aşka yelken açmışım gibi işte, çocukluk :) Meğer takip ediyormuş, iki saat sonrasında mesaj atmıştı. Değişik bir ego tatmini yaşamıştım ona cevap dahi vermemiştim. Fakat bizde şöyle bir durum vardı, o sürekli hala beni seviyor kafasındaydı. Evet seviyordum, ayrılmıştık ama aşkım bitmek zorunda değildi. Fakat ben bunu ona hiç belli etmemiştim, sonra da böyle bişey yapmıştım. Ego tatmini işte. Kısa süre sonra da başkası girdi zaten hayatıma, onu çoktan unuttum. Mesaj falan atacaksan bu yem atma ihtimalini de göz önünde bulundur, oltaya gelme istersen. Sonuçta ne olursa olsun onun hayatı, ayrılmışsın, söz söylemeye hakkın yok. Aynı şekilde onun da.

Ben 19 yaşındayken ayrıldığım sevgilim beni takip ediyor mu etmiyor mu diye merak ettiğim için birkaç yem atmıştım deyim yerindeyse. Kendi sosyal medya hesabımdan sanki yeni bir aşka yelken açmışım gibi işte, çocukluk :) Meğer takip ediyormuş, iki saat sonrasında mesaj atmıştı. Değişik bir ego tatmini yaşamıştım ona cevap dahi vermemiştim. Fakat bizde şöyle bir durum vardı, o sürekli hala beni seviyor kafasındaydı. Evet seviyorum, ayrılmıştık ama aşkım bitmek zorunda değildi. Fakat ben bunu ona hiç belli etmemiştim, sonra da böyle bişey yapmıştım. Ego tatmini işte. Kısa süre sonra da başkası girdi zaten hayatıma, onu çoktan unuttum. Mesaj falan atacaksan bu yem atma ihtimalini de göz önünde bulunduran, oltaya gelme istersen. Sonuçta ne olursa olsun onun hayatı, ayrılmışsın, söz söylemeye hakkın yok.
Gelen yorumlara göre iyice düşündüm de sanırım o da taktik peşinde. Bende oyle bi izlenim verdim çünkü. O bensiz yapamaz döner istedigim zaman birlesir istedigim zaman ayrilirim kafasinda kesinlikle. Bi de hayatimda en deger verdigim varligim kedim. Onla pozlarim var. Bu da bulmus gitmiş cekmis bi kedilerle pozlar boyle benimi kışkırtıyor anlamadım. Bu zamana kadar yoktu böyle bi sey. Kedileri severdi ama mahalenin kedisini tutup yanina yatacak cekecek kadar değil.

geçti artık
ayrılmıssınız aradan 1.5 ay gecmıs. arayıp saydırman saçma olur, bir yerlerı kalkar.
sende sevgılın varmıs gibi yap facede, belkı atlarsa o zaman söylersın :KK53: hoş sevse ayrılmazdınız zaten
belkıde sadece senın umrunda bütün bunlar

Back
X