Eski sevgilime sana aşığım seni unutamıyorum demek doğru olur mu

lambalikelebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
13
-13
6
28
Merhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?

Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.

Yok dediğine dönersen o saatten sonra her istediğine evet demek zorunda kalırsın.
İstemeden evet dediğin şeyler de bir süre sonra yük olur.
Sırf oğlanın gönlü olsun diye onunla birlikte olman ne kadar doğru.
Olduktan sonra pişman olursan ne olacak,peki 3 gün sonra bu kez çocuk başkası için seni bırakırsa.
Ben olsam donmezdim.
Ayrıca seni unutamıyorum vs dersen çocuğun poposu Himalayara kadar kalkar.

Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
Bu konuda fikrinizi değiştiren ne oldu?

Yok dediğine dönersen o saatten sonra her istediğine evet demek zorunda kalırsın.
İstemeden evet dediğin şeyler de bir süre sonra yük olur.
Sırf oğlanın gönlü olsun diye onunla birlikte olman ne kadar doğru.
Olduktan sonra pişman olursan ne olacak,peki 3 gün sonra bu kez çocuk başkası için seni bırakırsa.
Ben olsam donmezdim.
Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Sadece bu yapmayı düşündüğüm şey onu geri döndürür mü ondan emin olamıyorum ama yapabileceğim daha iyi bir şey de yok galiba

Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Sadece bu yapmayı düşündüğüm şey onu geri döndürür mü ondan emin olamıyorum ama yapabileceğim daha iyi bir şey de yok galiba
O zaman bize sormana gerek bile yok,madem karar verdin o da artık seni bağlar.
Biz nereden bilelim adamın sana dönüp donmeyecegini 🤷

Eğer dönmeye kararlı iseniz bunu doğrudan yapmayın onun ilgisini kendi üzerinize çekerek yapın.

İki aylık bir ilişki. Bu oğlanı ne kadar tanıyorsun ne kadar güveniyorsun. İki ayda aşka çok inanmıyorum ben. Bence iki defa düşün. Sonuçta karşı taraf seni gercekten sevse senin kararlarına saygı duyardı. İstemediğin bir şeyi sırf onu seviyorsun diye yapmak zorunda değilsin sonra pişman olur yük olur sana. Bence çok iyi düşün.

Tabi ki kimse bilemez ama tecrübelerinize göre böyle dürüstçe duyguları anlatmak işe yarar mı bu konuda belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.

Eğer dönmeye kararlı iseniz bunu doğrudan yapmayın onun ilgisini kendi üzerinize çekerek yapın.
Farklı yerlerde çalışıyoruz bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Ortak arkadaşlarımızla bağlarımı koparmıyorum onlara da hala istediğimin sinyalini veriyorum belki faydası olur diye ama olmadı :((

Buna razı değilim ilişki içinde olmasına razıyım bir kaç ay sonra.
Kendini kandırıyorsun da ne derler bilirsin kendi düşen ağlamaz.2 ay sonra konu açarsın adam o kadar beklemez çocuk yok karşındaki en abaza Türk erkeklerinden biri ve niyetini açıkça göstermiş

Evet bence döner. Çünkü bu saatten sonra cinsellik dahil olmak üzere onun istediği herşeyi yapacağınızı bilir. Bi erkek böyle bi fırsatı kaçırmaz.
Ama ben olsaydım kendimi bu duruma düşürmezdim ve aramazdım. Hepimiz zamanında aşk acısı çektik ama bak hala hayattayız. Hatta çoktan unuttuk bile.
İleride büyük ihtimalle unutacağın ve pişman olacağın biri için kendinden ödün vermen ne kadar doğru sence?

Farklı yerlerde çalışıyoruz bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Ortak arkadaşlarımızla bağlarımı koparmıyorum onlara da hala istediğimin sinyalini veriyorum belki faydası olur diye ama olmadı :((

Ortak arkadaşlarınla onunda bulunabileceği bir yere gidin yada ayarlayın. Ama arkadaşların ayarlamış gibi davransın. Sosyal medya dan dikkatini çekmeye çalışın.

Back
X