- 6 Eylül 2023
- 13
- -13
- 6
- 28
- Konu Sahibi lambalikelebek
Merhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?