Bence cinselligi geç yaşayanlar da tekeri patlamış kamyon gibi önüne gelene atlamamalı. O halde baştan yaşasalardı.
Biraz damızlık arıyor gibi oluyor affedersiniz.
Hiç yargılayan biri değilim ve cinsellige bakış açım gayet açık evlenmeden öncesi içinde.
Ben anlamıyorum yani o zaman neden durdun durdun da şimdi seni sevmeyen sadece FB olarak görecek birini istiyorsun.
O halde hiç sevgi bağı bulunmucak bunu dert etmicek arkasından zırlamayacaksa doyasıya yaşasın kim ne karışır.
Sağlıklı bir psikolojisi olmaz ama aşk beklerse bence en sağlıklısı bunu hak edecek sevgisini hissettiren biri ile yaşamalı yoksa ilk tecrübeler de çok acı çeker kendini obje gibi görmeye başlar çünkü sadece cinsellik için arar sorar karşısında ki kişi terkedilince bunu çok gördük konular da.Sevgi bağı ile yaşananlar çok daha derin ve anlamlı bağlayıcı etkisi var yoksa cinselliğin.
Dediğinize katılıyorum ben.
niye baştan yaşasın? ortası yok mu bunun
insan hazır hissettiği zaman arzuladığı kişiyle bunu yaşamalı
ama hiç arzu duymuyorsa o zaman yanlış kişidir
veya arzu duymasına rağmen hazır hissedemiyorsa o zaman başka bir sorun veya durum söz konusudur
cinsellik yaşamayı tercih deyip geçiyoruz ve bu da gerçekçi yorumlar yapmaya engel oluyor sanırım bu sitede
ama eğri oturalım doğru konuşalım
bu sayede nedenlerine inmek daha kolay olur
insan kendi içinde çözebilirse bir şeyleri, gelecek ilişkileri daha sağlıklı şekilleniyor
alıntı yaptığınız üyeye ben katılıyorum yani 2 aylık ilişki cinsellik için uygunsuz bir dönem değil bence
koca yetişkin insanlar daha ne kadar erteleyebilir, ne kadar bekleyebilir ki böyle şeyleri
ha kızımız burada ben bu adama güven duymadım o yüzden yaşamadım veya
kendimce şu şu sebeplerim vardı o yüzden yaşamadım dememiş
kaprislerim yüzünden bitti diye itiraf etmiş zaten
18-19 yaşında hayatının baharında değil ki, 20'li yaşın ortasını geçmiş genç bir kadın kendisi
tanışır tanışmaz cinsellik isteyen ve bunu bekleyen erkeklerden uzak durmak gerektiğini düşünüyorum
ancak özellikle yaş itibariyle artık 2 aylık ilişkide cinsellik yok ve bir süre daha olmayacak, o halde ben yokum diyen adama haksız diyemem
kimse kusura bakmasın ama cinsellik konusunda toplumca çok sorunumuz var
cinsellik çok insani ve çok çok doğal bir ihtiyaç
toplum baskısıyla bu çok geç yaşlara erteleniyor
yaşamaya yeni yeni başlayan biri daha alışacak da zevk alacak da
bir sürü süreci var
benim de tavsiyem tabulardan sıyrılıp cinsellikle biraz daha barışmamız yönünde
tamamen kendimiz için, bunu erkeğe ödül olarak sunmak için değil asla yanlış anlaşılmasın
herkes kendini erkeklerin kucağına atsın demiyorum asla
başka yerlere çekilmesin
ben kendimize koyduğumuz engellerden bahsediyorum
bu konudaki erkek 2 ay boyunca cinsellik yaşanmadığı için gitti diye kızımızı FB olarak görüyor anlamı çıkmamalı bence
fb arayan adam 2 ay sürdürmez bile
fb kafası gerçekten çok başka bir kafa zira