Eski sevgilime sana aşığım seni unutamıyorum demek doğru olur mu

Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
onun gönlü olsun diye sevişmeyeceksiniz değil mi?
sakın bunu yapmayın
gerçekten istiyorsanız olur/ olmalı o

benim hissettiğim sizinle cinsellik için yanyanaymış siz hayır diyince basıp gitmiş
uzunca bir süre istemiyorum veya bunun benzeri evlenmeden olmaz diyen bir insana saygı duyup bekler gerçekten seven

Merhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
tek derdi sizi yataga atmak.adamin umrunda bile degilsiniz.s.kınin keyfinde adam.artik ergenmi adammi bilmiyom kac yasindaysaniz

Merhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
adam seni sevmiyor ki aşığım mı diyeceksin ? gururunu onurunu halının altına süpürmen bu kadar aciz görünmen normal mi? hadi diyelim gel dedi ilk gideceğiniz yer ev ya.

Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
Kullanilmak istersen yaz tabi cahillik bu delilik bedeninize saygi duyun gelip gecicj seyler sonunda pisman olursunuz

Başlığa istinaden cevap veriyorum konuyu,yorumları okumadım.
Seni seviyorum unutamıyorum derseniz d*tü kalkar hiç gereği yok 🤗

şimdi linçleyenler olur belki ama yaşınız 26, erkek de en az 26-27 dir. çok mutasıp bi ailesi yoksa cinsellik tabiki ister yani sizin de istemeniz lazım. bu forumda 3-4 gundur varım, o kadar kadın vajinismus yok eşim cinsellik istemiyor diye konu açmış ki şoktan şoka girdim. siz evlenmeden naptınız diye yazasım geldi bir çoğuna. evet türkiyede bu konu tabu zaten ondan kadınlar sıkıntı yaşıyor. gidin ilk gun kucağına atlayın demiyorum tabiki ama ilişkiye başladınız, bir iki ay gayet güzel bi zaman cinsellik yaşamanız için. cinsellik kimseye saklamanız gereken, kocanıza sunmanız gereken bir hediye değil. hoşlandığınız, değer görüp değer verdiğiniz biriyle cinsellik yaşamaktan daha doğal ne olabilir? aşık olduğunuz, ve karşılıklı saygı olan bir ilişkiyi bence boş yere bitirmişsiniz. yaşınız artık cinselliksiz ilişki yaşı değil kimse kusura bakmasın 15 yaşında değilsiniz. ben de ilk cinsel deneyimimi geç yaşadım bu arada onla bunla yatan kalkan biri olarak konuşmuyorum, değer verdiğim kişi gec karşıma cıktı oyle oldu.
sizin sorunuza gelince artık yazmayın. cinsellikten ayrıldıysanız ona razı olmuş gibi olursunuz. ilk gece beraber olmanızdan kötü yani öyle diyim. başka nedenle ayrılsaydınız yazın derdim belki ama çünkü aşk kolay denk gelmiyor. bu ayrılık nedeni için ben olsam yazmazdım.

şimdi linçleyenler olur belki ama yaşınız 26, erkek de en az 26-27 dir. çok mutasıp bi ailesi yoksa cinsellik tabiki ister yani sizin de istemeniz lazım. bu forumda 3-4 gundur varım, o kadar kadın vajinismus yok eşim cinsellik istemiyor diye konu açmış ki şoktan şoka girdim. siz evlenmeden naptınız diye yazasım geldi bir çoğuna. evet türkiyede bu konu tabu zaten ondan kadınlar sıkıntı yaşıyor. gidin ilk gun kucağına atlayın demiyorum tabiki ama ilişkiye başladınız, bir iki ay gayet güzel bi zaman cinsellik yaşamanız için. cinsellik kimseye saklamanız gereken, kocanıza sunmanız gereken bir hediye değil. hoşlandığınız, değer görüp değer verdiğiniz biriyle cinsellik yaşamaktan daha doğal ne olabilir? aşık olduğunuz, ve karşılıklı saygı olan bir ilişkiyi bence boş yere bitirmişsiniz. yaşınız artık cinselliksiz ilişki yaşı değil kimse kusura bakmasın 15 yaşında değilsiniz. ben de ilk cinsel deneyimimi geç yaşadım bu arada onla bunla yatan kalkan biri olarak konuşmuyorum, değer verdiğim kişi gec karşıma cıktı oyle oldu.
sizin sorunuza gelince artık yazmayın. cinsellikten ayrıldıysanız ona razı olmuş gibi olursunuz. ilk gece beraber olmanızdan kötü yani öyle diyim. başka nedenle ayrılsaydınız yazın derdim belki ama çünkü aşk kolay denk gelmiyor. bu ayrılık nedeni için ben olsam yazmazdım.

Bence cinselligi geç yaşayanlar da tekeri patlamış kamyon gibi önüne gelene atlamamalı. O halde baştan yaşasalardı.
Biraz damızlık arıyor gibi oluyor affedersiniz.
Hiç yargılayan biri değilim ve cinsellige bakış açım gayet açık evlenmeden öncesi içinde.
Ben anlamıyorum yani o zaman neden durdun durdun da şimdi seni sevmeyen sadece FB olarak görecek birini istiyorsun.
O halde hiç sevgi bağı bulunmucak bunu dert etmicek arkasından zırlamayacaksa doyasıya yaşasın kim ne karışır.
Sağlıklı bir psikolojisi olmaz ama aşk beklerse bence en sağlıklısı bunu hak edecek sevgisini hissettiren biri ile yaşamalı yoksa ilk tecrübeler de çok acı çeker kendini obje gibi görmeye başlar çünkü sadece cinsellik için arar sorar karşısında ki kişi terkedilince bunu çok gördük konular da.Sevgi bağı ile yaşananlar çok daha derin ve anlamlı bağlayıcı etkisi var yoksa cinselliğin.
Dediğinize katılıyorum ben.

Erkeklere duygularını söyleyince aaa ne güzel bu kiz beni seviyor bende seveyim demiyor .
Daha çok simariyor cepte görüyor.
Sen bilirsin soyle ama değişen bir şey olucaginu sanmıyorum.
Cinselliğe gelince bu kişiyle yaşarsan pişman olursun .
Bir erkek cinsellik yaşamadığı için gidiyorsa seni zaten sevmiyordur .

Şimdi burda özet geçtiğiniz için ayrılığınız cinsellik yoksa güle güle ben yokum gibi algılanıyor.Eğer böyleyse de gerçekten bu ilişkinin size bir şey vaadetmediğini hesap ederek hareket edin.
Eğer 2 aylık ilişkinizde başka sorunlar yaşayıp cinselliğin olmaması da bir etken oldu, güzel giden şeyi bozdum şimdi pişmanım, cinselliği de yaşamaya hazırım diyorsanız arkadaşça bi iletişime geçin eski sevgilinizle. Bakalım size karşı nasıl bir tavır içinde ona göre hareket edersiniz.Ama aşığım unutamıyorum demeyi aklınızdan bile geçirmeyin derim ben.

Söylemezsem olmaz " senin bir sevgilin yok,beni çıldırmak mi istiyorsun? Senin bir sevgilin yok." İki aylık ilişkide cinsellik yok diye giden adama" sevgilim " demek çok zorlama oluyor.Yasiniz küçük değil ama deneyim 0 Bu tarz Arizona kertenkeleleri için yas tutup bir de dönsün diye yalvariyorsaniz hayatta kandirilma ve ilişki yaşayıp ortada bırakılma oranınız çok üst seviyelerde .Neden terk edildim diye düşünmek yerine ben böyle bir adama kadar seviyeyi nasıl düşürdüm diye oturup ağlayın.......

Bence cinselligi geç yaşayanlar da tekeri patlamış kamyon gibi önüne gelene atlamamalı. O halde baştan yaşasalardı.
Biraz damızlık arıyor gibi oluyor affedersiniz.
Hiç yargılayan biri değilim ve cinsellige bakış açım gayet açık evlenmeden öncesi içinde.
Ben anlamıyorum yani o zaman neden durdun durdun da şimdi seni sevmeyen sadece FB olarak görecek birini istiyorsun.
O halde hiç sevgi bağı bulunmucak bunu dert etmicek arkasından zırlamayacaksa doyasıya yaşasın kim ne karışır.
Sağlıklı bir psikolojisi olmaz ama aşk beklerse bence en sağlıklısı bunu hak edecek sevgisini hissettiren biri ile yaşamalı yoksa ilk tecrübeler de çok acı çeker kendini obje gibi görmeye başlar çünkü sadece cinsellik için arar sorar karşısında ki kişi terkedilince bunu çok gördük konular da.Sevgi bağı ile yaşananlar çok daha derin ve anlamlı bağlayıcı etkisi var yoksa cinselliğin.
Dediğinize katılıyorum ben.
niye baştan yaşasın? ortası yok mu bunun
insan hazır hissettiği zaman arzuladığı kişiyle bunu yaşamalı
ama hiç arzu duymuyorsa o zaman yanlış kişidir
veya arzu duymasına rağmen hazır hissedemiyorsa o zaman başka bir sorun veya durum söz konusudur
cinsellik yaşamayı tercih deyip geçiyoruz ve bu da gerçekçi yorumlar yapmaya engel oluyor sanırım bu sitede
ama eğri oturalım doğru konuşalım
bu sayede nedenlerine inmek daha kolay olur
insan kendi içinde çözebilirse bir şeyleri, gelecek ilişkileri daha sağlıklı şekilleniyor
alıntı yaptığınız üyeye ben katılıyorum yani 2 aylık ilişki cinsellik için uygunsuz bir dönem değil bence
koca yetişkin insanlar daha ne kadar erteleyebilir, ne kadar bekleyebilir ki böyle şeyleri
ha kızımız burada ben bu adama güven duymadım o yüzden yaşamadım veya
kendimce şu şu sebeplerim vardı o yüzden yaşamadım dememiş
kaprislerim yüzünden bitti diye itiraf etmiş zaten
18-19 yaşında hayatının baharında değil ki, 20'li yaşın ortasını geçmiş genç bir kadın kendisi

tanışır tanışmaz cinsellik isteyen ve bunu bekleyen erkeklerden uzak durmak gerektiğini düşünüyorum
ancak özellikle yaş itibariyle artık 2 aylık ilişkide cinsellik yok ve bir süre daha olmayacak, o halde ben yokum diyen adama haksız diyemem
kimse kusura bakmasın ama cinsellik konusunda toplumca çok sorunumuz var
cinsellik çok insani ve çok çok doğal bir ihtiyaç
toplum baskısıyla bu çok geç yaşlara erteleniyor
yaşamaya yeni yeni başlayan biri daha alışacak da zevk alacak da
bir sürü süreci var
benim de tavsiyem tabulardan sıyrılıp cinsellikle biraz daha barışmamız yönünde
tamamen kendimiz için, bunu erkeğe ödül olarak sunmak için değil asla yanlış anlaşılmasın
herkes kendini erkeklerin kucağına atsın demiyorum asla
başka yerlere çekilmesin
ben kendimize koyduğumuz engellerden bahsediyorum
bu konudaki erkek 2 ay boyunca cinsellik yaşanmadığı için gitti diye kızımızı FB olarak görüyor anlamı çıkmamalı bence
fb arayan adam 2 ay sürdürmez bile
fb kafası gerçekten çok başka bir kafa zira

veya arzu duymasına rağmen hazır hissedemiyorsa o zaman başka bir sorun veya durum söz konusudur
cinsellik yaşamayı tercih deyip geçiyoruz ve bu da gerçekçi yorumlar yapmaya engel oluyor sanırım bu sitede
insan kendi içinde çözebilirse bir şeyleri, gelecek ilişkileri daha sağlıklı şekilleniyor
alıntı yaptığınız üyeye ben katılıyorum yani 2 aylık ilişki cinsellik için uygunsuz bir dönem değil bence
koca yetişkin insanlar daha ne kadar erteleyebilir, ne kadar bekleyebilir ki böyle şeyleri
18-19 yaşında hayatının baharında değil ki, 20'li yaşın ortasını geçmiş genç bir kadın kendisi

tanışır tanışmaz cinsellik isteyen ve bunu bekleyen erkeklerden uzak durmak gerektiğini düşünüyorum
ancak özellikle yaş itibariyle artık 2 aylık ilişkide cinsellik yok ve bir süre daha olmayacak, o halde ben yokum diyen adama haksız diyemem
bir sürü süreci var
tamamen kendimiz için, bunu erkeğe ödül olarak sunmak için değil asla yanlış anlaşılmasın
başka yerlere çekilmesin
bu konudaki erkek 2 ay boyunca cinsellik yaşanmadığı için gitti diye kızımızı FB olarak görüyor anlamı çıkmamalı bence

Sino dediğini anladım. Tamam ben de başta yaşasın derken ilk zamanlarda ki yaşlarda mesela hani sevgisine emin olduğu aşık olduğu kişiyle yaşayabilirdi onu kastediyorum yoksa herhangi bir ilişkinin başında yaşasın diye kastetmedim.
Cinselliğin bir ihtiyaç olduğunu ben de biliyorum zaten ve o şekilde yazdım neden ileri yaşlara ertelendi. Aslında aynı yerden bakıyoruz hemen hemen.
Fikri değişmiş ise de bunu birlikte sevgi paylaşımı yaptığı kişi ile yaşamalı diyorum.
Ve FB olayına dönüştüğünü söyledm evet sonucunun oda şu sebeble çünkü reaksiyon alamayınca gitmiş adam sonu belli yani tekrar iletişime geçse. Evet erkekler elde edene kadar 2 ayda bekleyebilir 2 ay bence uzun süre değil katılmıyorum ayrıca Kız zaten kapalı değilmis konuya sadece biraz erken bulduğunu söylemiş açık kapı olmasına rağmen adam yine gitmiş ve hiç sevgisine dair bir kırıntı yok belli ki sadece bedensel takılmak istiyordu bekleyemez miydi?

Bu adam doğru kişi gelmedi hissiyatım bu yalnızca.
Kadın bu dayanamayan erkeği elinde tutmak için kendini o konuda ikna etmeye çalışıyor gördüğüm bu içine sinmedigi sürece yapmamalı. Güven hissi veren cinsellik sağlıklıdır buda benim görüşüm.
Yaşım geçiyor derse çok yanlış yollara gider ruhu da zarar alır bunu da es geçemem ben.
İstisnalar kaideyi bozmaz diyorum.

bir sürü süreci var
başka yerlere çekilmesin
Cinsellik için doğru zaman ve kişi için tek kıstas var. Hamile kalma durumunda iki taraf da bunun sorumluluğunu alabiliyorsa istedikleri gibi yaşasınlar cinselliği. Ve takdir edersiniz ki Norveç'te yaşamıyoruz, Ortadoğulu bir toplumuz biz ve birey toplumdan bağımsız değil. Burada "babacim hadi iyisin torun geliyor ha" dediğinizde sonu genelde hoş olmuyor. Bu şekilde akıl verdiğiniz insanlar iki gün sonra burada zevk suyundan hamile kalınır mı, kondom mu patladı, kaçıncı aya kadar kürtaj yapılır gibi abuk subuk konu başlıkları açıyor.

Cinsellik için doğru zaman ve kişi için tek kıstas var. Hamile kalma durumunda iki taraf da bunun sorumluluğunu alabiliyorsa istedikleri gibi yaşasınlar cinselliği. Ve takdir edersiniz ki Norveç'te yaşamıyoruz, Ortadoğulu bir toplumuz biz ve birey toplumdan bağımsız değil. Burada "babacim hadi iyisin torun geliyor ha" dediğinizde sonu genelde hoş olmuyor. Bu şekilde akıl verdiğiniz insanlar iki gün sonra burada zevk suyundan hamile kalınır mı, kondom mu patladı, kaçıncı aya kadar kürtaj yapılır gibi abuk subuk konu başlıkları açıyor.
ben kimseye akıl vermiyorum
burada yüzlerce yorum yazılıyor
insanlar hangisi aklına yatarsa onu dikkate almakta özgür
her eğitim seviyesinden insan var
sürtünmeyle hamile kalacağını sananlar da burada takılıyor
cinsellik hakkındaki en ufak detayları bile bilen kişiler de
dolayısı ile ben ilkokul mezunu seviyesinde yorum yazmam
yazdıklarım, yaşadıklarının sorumluğunu alma becerisinden uzak kişilere yönelik değil
25 yaş ve üzeri insanları kastediyorum
o yaşa gelmiş insana da dipnot olarak sizin yazdıklarınızı parantez açıp eklemem ben
çünkü o yaşa gelmiş insanın hamilelik gibi temel şeyleri bildiğini farzediyorum
ama zırcahil kitleye yönelik olarak sizin yorumunuz da artık kayıt altında
insanlar benim yorumumu da okur sizinkini de
sorun yok

ha ne yorum yazacağıma yönelik bir ders vermekse amacınız akıl verdiğiniz insanlar demişsiniz çünkü
ne yazacağımı söylemek kimsenin haddine değildir
ama ben amacınızın bu olduğunu düşünmüyorum açıkçası

ben kimseye akıl vermiyorum
burada yüzlerce yorum yazılıyor
insanlar hangisi aklına yatarsa onu dikkate almakta özgür
her eğitim seviyesinden insan var
sürtünmeyle hamile kalacağını sananlar da burada takılıyor
cinsellik hakkındaki en ufak detayları bile bilen kişiler de
dolayısı ile ben ilkokul mezunu seviyesinde yorum yazmam
yazdıklarım, yaşadıklarının sorumluğunu alma becerisinden uzak kişilere yönelik değil
25 yaş ve üzeri insanları kastediyorum
o yaşa gelmiş insana da dipnot olarak sizin yazdıklarınızı parantez açıp eklemem ben
çünkü o yaşa gelmiş insanın hamilelik gibi temel şeyleri bildiğini farzediyorum
ama zırcahil kitleye yönelik olarak sizin yorumunuz da artık kayıt altında
insanlar benim yorumumu da okur sizinkini de
sorun yok

ha ne yorum yazacağıma yönelik bir ders vermekse amacınız akıl verdiğiniz insanlar demişsiniz çünkü
ne yazacağımı söylemek kimsenin haddine değildir
ama ben amacınızın bu olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Birkaç cümleyle anlatın ben destan gibi gönderileri okumuyorum. Ya da bosverin. İyi akşamlar 👋

Umarım dönmez, çünkü bu ilişkinin kaybedeni her halükarda siz olacaksınız.

Birkaç cümleyle anlatın ben destan gibi gönderileri okumuyorum. Ya da bosverin. İyi akşamlar 👋
bir başkasına yazdığım cevaba dahil olarak ilgi çekmeye çalışan sizsiniz
nezaketen alıntı yapıp insan gibi anlattım
şu cevabınız, sizin kabalığınızdır
neyse zaten benim yorumlarım okuyabilen ve okuduklarını anlayabilen kişilere yöneliktir her zaman
bu kişiler arasına dahil olmadığınızı kanıtladığınız için teşekkürler :) güle güle.

Başkasıyla kavga edin lütfen. Derdini anlatabilmek için 20 paragraf yazmaya muhtaç biriyle tartışmam ben. Güle güle 😉
bir başkasına yazdığım cevaba dahil olarak ilgi çekmeye çalışan sizsiniz
nezaketen alıntı yapıp insan gibi anlattım
şu cevabınız, sizin kabalığınızdır
neyse zaten benim yorumlarım okuyabilen ve okuduklarını anlayabilen kişilere yöneliktir her zaman
bu kişiler arasına dahil olmadığınızı kanıtladığınız için teşekkürler :) güle güle.

Pişman olursun, yapma.
Okuduğumdan anladığım şu an basiretin bağlanmış ve takıntı yapmışsın. Cinsellik kararın da buna bağlı gelişmiş.
Bence bunu yaparsan karşı tarafla ilişkin yine istediğin gibi gitmeyecek, bu sefer de cinsellik yaşadığın için ağlayacaksın.
Çünkü kararın sağlıklı verilmiş gibi gözükmüyor.

O seni sevmiyor sana değer vermiyor. Seni sevseydi fikrine saygi duyar beklemeyi bilirdi. Geri döndüğünde ne olacak zannediyorsun ? Seninle cinsel birliktelik yaşayacak ve sonraki buluşmalarda kusura bakma ama ihtiyacını karşılayıp bırakacak. Kullanıldığını hissedeceksin ki o da aynısını yapacak zaten. Sen kararını vermişsin. Çok üzüleceksin

Back
X