• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime tekrar sarıldım kendime gelemedin

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Bi eski sevgilim oldu 1 sene önce benim umursamazlığım yüzüden ayrıldık yanlış bi zamandı . Onu kaybettiğim için çok pişman oldum ama istemedi tekrardan . Ama biz arkadaş gibi konuşmaya hep devam ettik kötü günlerimde yanımda oldu bende onun bugun buluşalım dedik araya hiç 1 sene girmemiş gibiydi. Sohbet arasında İşi dolayısıyla kendine bile zaman ayıramadığı için bi ilişki düşünmediğini söyledi . Bende birileriyle konuşuyosun farkındayım bunun konuşmaların artık çok değişti dedim . Oda biriyle bi ilişkim yok arkadaş olarak konuştuğum insanlar oluyo ama sen hepsinden degerlisin fln dedi . Giderken sıkı sıkı sarıldık başımdan öptü bi tuhaf olduk zor ayrıldık yarın başka şehire gidecek eve gelince biraz mesajlaitık ama duygusal bişey demedi ben kötü oldum geldiğimden beri düşünüyorum keşke eskisi gibi olsak diye ama ondan bi tepki yok of of

Bi eski sevgilim oldu 1 sene önce benim umursamazlığım yüzüden ayrıldık yanlış bi zamandı . Onu kaybettiğim için çok pişman oldum ama istemedi tekrardan . Ama biz arkadaş gibi konuşmaya hep devam ettik kötü günlerimde yanımda oldu bende onun bugun buluşalım dedik araya hiç 1 sene girmemiş gibiydi. Sohbet arasında İşi dolayısıyla kendine bile zaman ayıramadığı için bi ilişki düşünmediğini söyledi . Bende birileriyle konuşuyosun farkındayım bunun konuşmaların artık çok değişti dedim . Oda biriyle bi ilişkim yok arkadaş olarak konuştuğum insanlar oluyo ama sen hepsinden degerlisin fln dedi . Giderken sıkı sıkı sarıldık başımdan öptü bi tuhaf olduk zor ayrıldık yarın başka şehire gidecek eve gelince biraz mesajlaitık ama duygusal bişey demedi ben kötü oldum geldiğimden beri düşünüyorum keşke eskisi gibi olsak diye ama ondan bi tepki yok of of
Belki sana naz yapıyodur

Zamana bırak..
O da bu durumdan senin gibi etkilendiyse; mutlaka geri dönüşü olacaktır zaten.. :)

Eski sevgiliyle arkadaş kalmak çok zor. Bence bunu dürüstçe konuşun, oluru varsa tekrar deneyin yoksa herkes yoluna baksın.

Arkadaş olarak seviyor fakat kafası karışmış gibi ..kafası karışık insanları sevmem :)

Bide hic yakınlık kurmuyor .senin tüm çabana rağmen o çok uzaklarda .bedeniyle dahil olmuş sadece buluşmanıza .bu da gösteriyor ki sana karşı içi bomboş ..

Senin umursamazlığından dolayı ayrıldıysanız bir araya geldiginizde muhtemelen tekrar aynı seyler yaşanacak

Şimdi birlikte olmadıgınız ve sen ona ulaşamadığın icin ilgini fazlasıyla çekiyor. Birlikte olsanız böyle hevesli olmazsın merak etme. Bi süre görüşmezseniz hislerin geçer

Back
X