- 18 Şubat 2018
- 13.089
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.920
- 598
- 44
- Konu Sahibi Ceylinihan98
Canını sikmazmışsın,öyle demek istemişYani kullanmam için açık kapı mi bırakmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canını sikmazmışsın,öyle demek istemişYani kullanmam için açık kapı mi bırakmış
Saygılı insanlar bu tür saçma sapan muhabbetlere girmezler. Mesaj atarsan cevap veririm ama asla seninle olmam demenin alt metni gayet açık.Çocuk niye yavşak oldu şimdi anlamadım?
Mesaj atan kız,barışalım diye yalvaran kız.
Valla kusura bakmayında birine yalvar yakar senle barışmak istiyorum dersen,hayırdan anlamazsan,gururunu hiçe saymaya devam edip karşı tarafın peşinden ayrılmazsan karşı tarafta bal gibi kullanır bu durumu. Buna sebep olan çoğu zaman bizleriz yani karşı taraf değil.Saygılı insanlar bu tür saçma sapan muhabbetlere girmezler. Mesaj atarsan cevap veririm ama asla seninle olmam demenin alt metni gayet açık.
Mesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Eki Görüntüle 3411305
Kartları her açık oynayan insan "normal" olmuyor. Anormal isteklerini bile açıkca söyleyip, ben buyum işte, ben dürüstüm, yalan söyleyip kandırsam mıydım tribine giriyorlar. Bu bir teşekkür nedeni değildir yani benim bakış açımda.Valla kusura bakmayında birine yalvar yakar senle barışmak istiyorum dersen,hayırdan anlamazsan,gururunu hiçe saymaya devam edip karşı tarafın peşinden ayrılmazsan karşı tarafta bal gibi kullanır bu durumu. Buna sebep olan çoğu zaman bizleriz yani karşı taraf değil.
Çocuk açık açık demiş senle sevgili olmam ama mesaj atarsan dönerim yani canım isterse senle takılırım. Yalan söylememiş,kandırmamış. Kartları açık oynamış. Konu sahibi hala bunun üstüne bile bile mesaj atarsa tamamen kendi sorunu,çocuğun sorunu değil.
ay ne demek ki bu?
yeni bir seks jargonu mu?
ben o kısmı ne saçmalıyor bu diyerek okumuştum.
Bu bir karikatürde geçiyor. Google'a yazın, direkt çıkıyor. Farklı versiyonları var.
dalga geçmiş çoçuk imkansız manasında söylemiş ejderhayı ,başkalarıyla konuşuyordur yada sizi kendine laik görmuyordur yazmaya devam edersenizde engeli yersinizMesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Eki Görüntüle 3411305
Yani sen istediğin zaman takılırız, ben gevşek bir adamım bana fark etmez, çorbama bakarım demek.Mesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Eki Görüntüle 3411305
Istemiyorum diyor neden zorluyorsun ki kendini küçük düşürüyosun böyle erkeginde egosunu okşuyorsun kendisini bulunmaz hint kumaşı sanacak.Mesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Eki Görüntüle 3411305
Aşkım yok seks jargonu değil ya hani imkansız şeyler için derler hani ejderha yok ya çok imkansız bir şey isteyene ejderhan ne renk olsun diye dalga geçilir çocukla bu olmaz ama çocuk yine de diyor ki msjın cevapsız kalmaz hani sen yaz yine ben boşluk buldukça senle oyalanırım diyoay ne demek ki bu?
yeni bir seks jargonu mu?
ben o kısmı ne saçmalıyor bu diyerek okumuştum.
Z kusagi şeysi mi bu da? Ben de yeni duyuyorum ne yalan soyleyim, Allah'im cok mu yasliyim acabaAşkım yok seks jargonu değil ya hani imkansız şeyler için derler hani ejderha yok ya çok imkansız bir şey isteyene ejderhan ne renk olsun diye dalga geçilir çocukla bu olmaz ama çocuk yine de diyor ki msjın cevapsız kalmaz hani sen yaz yine ben boşluk buldukça senle oyalanırım diyo
İşte o noktada zaten bizim kendiliğimizden uzaklaşmamız lazım.Kartları her açık oynayan insan "normal" olmuyor. Anormal isteklerini bile açıkca söyleyip, ben buyum işte, ben dürüstüm, yalan söyleyip kandırsam mıydım tribine giriyorlar. Bu bir teşekkür nedeni değildir yani benim bakış açımda.
Ama diğer dediğinize ben de hak veriyorum, çocuk hayır deyince konunun kapanması gerekliydi