• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi arzulamam normal mi?

mutluolmakistiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
89
-3
1
25
Eski sevgilimden nefret ediyorum bana çok zarar verdi hatırlamak bile istemiyorum ama onunla olan yakınlaşmalarımız yaşadığımız şeyler aklıma geliyor arzuluyorum.. Sürekli aklıma geliyor düşünmekten kaçıyorum bazen bazen dayanamadan düşünceler içerisinde buluyorum kendimi. Nasıl geçecek bu? Başka kimseyi hayal bile edemiyorum. Konuştuğum flörtlerimin biri de yok. Belki olsa unutucam ama. Ya hiç olmazsa evlenemezsem? Hep onu mu hatırlıcam? Nasıl kurtulabilirim bundan

Ten uyumu güzelse unutulmuyor. Zaten unutulamayan genelde güzel anılar , kurduğun hayaller oluyor. Yoksa kimse vazgeçilmez degil.
Aslında sadece cinselliği özlüyorum onunla geçirdiğim hiçbir günü hatırlamak istemiyorum çok canımı yaktı çünkü

23 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım.

Onceki konunda yazmissin
Yasayip yasayip pisman oluyorsun
O yuzden cinselligi ozlemeden once kiminle yasayacagina özen goster sonradan pisman olup depresyona girmemek adina 💁‍♀️

23 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım.

Onceki konunda yazmissin
Yasayip yasayip pisman oluyorsun
O yuzden cinselligi ozlemeden once kiminle yasayacagina özen goster sonradan pisman olup depresyona girmemek adina 💁‍♀️
Evet zaten bir daha evlenene kadar yaşamıcam ama evlenemezsem ömür boyu onu mı hatırlıcam yükseldiğim zamanlar aklıma geliyor hep nasıl unutucam

Back
X