• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi nasıl unuturum?

Ben buna mağarada büyüme sendromu diyorum.

Kadın kendi bahçesine o kadar emek vermiyor ki erkeğin çimi daha yeşil diye erkeğe musallat oluyor (erkek kadından tiksinse bile)

Ne kadar para verdin?

Son düzenleme:
Sen ihtiyaçlarının farkında değilsin bence.
Sanırım ailende ihtiyaçların ihmal edildi o yüzden ihtiyaçlarının hiç farkında olmadın .

Bence;
Önce saçını model kestir ve boyat eğer maddiyatın elveriyorsa.
En maddiyatına uygun spor salonuna yazıl.
Sonra güzelce bir spor kıyafetleri al. Alt üst 3er tane bile alsan olur. Şort ve yarım atletler çok ucuz.

Ordan kamuda çalışan tek yaşayan dengin biriyle kahve buluşmanı yap.

Snra 3-5 date derken sonra bi bakmışsın geçmiş gitmiş.

Çivi çiviyi söker bu kelime senin haritan olsun çünkü bagımlı oluyorsun.

Bu süreçte bol bol şekersiz stevialı dondurma yiyebilirsin.

Birde tekrar terapiye başla lütfen özsaygı için çok yol katetmelisin.

Son düzenleme:
Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.
Yaşlarınız kaç?

Back
X