Eski sevgilimi ne zaman unutacagim

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Bir ay once ayrildik.Her sabah ilk kalktigimda aklima o geliyor.Gozyaslarina boguluyorum.Gece yatmadan once onu dusunuyorum.Eskiden soyle sarilir yatardik diye.Ona cok ihtiyacim var.Gun icinde onu dusunmedigim bir an yok nerdeyse.Insanlarin icinde gozyaslaruna boguluyorum.O benim ilk askimdi.Ilk onu optum ilk onun elini tuttum.Kendimu cok yanlniz hissediyorum.Cok degersiz hissediyorum.Bu arada 5 aylik bi birlikteligimiz vardi 1 ay once ayrildik.Okula basladigimda her gun onun yuzunu gorecegim.Adini duydugumda bile gozyaslarina boguluyorum.Nasil katlanacagim ben buna?Butun yasama hevesim gitti.O benim her seyimmis resmen :((

Ah yavrum ya
20 yasindayken 5 ay ciktigim adamin adini 1 ay sonra hatirlamazdim bile ben ;)
Bul yenisini unutursun

Neden ayrıldınız?
Ben 18 yaşındayken 1 hafta sevgili olduğum kişi için ne kadar üzülmüştüm şimdi ne kadar mannakmışım diyorum. Geçecek hayatı kendine dar etme.

Gece gunduz onu dusunursen tabi ki unutamazsin. Kendine ugrasacak baska seyler bul. En güzel yaşlarını niye gözyaşı dökerek tuketiyorsun. Bundan 10 sene sonra o adamın ismini hatirlamayacaksin ama kaybettigin değerli zamanları hiç unutmayacaksin. Bosverrrrrr.....degmez.....valla.....

Yasin çok genç .Kimler kimler olur.Gecer bu da.
Neden ayrılmıştıniz?Kim ayrıldı?

Ayrilma nedenimiz yok gibi bi sey.Bana kotu zamanlar gecirdigini ama benim cok trip atarak onu bunalttigimi destek vermedigimi soyledi.Ilk once bir hafta falan ugrastim ayrilmadan once iyi olabilmek icin.Ama hep soguktu bana.Bende dedim ki tamam haklisin boyle olmuyor.Ve onun ilk dedigi ayrilik fikrine tamam demis oldum.Kalbim paramparca.Hic seni birakmayacagim derdi.Ve bana gercekten deliler gibi asik oldugunu hissederdim.Dusunuyorum 1 haftada o aski bitirecek ne yapmis olabilirim diye.

Gece gunduz onu dusunursen tabi ki unutamazsin. Kendine ugrasacak baska seyler bul. En güzel yaşlarını niye gözyaşı dökerek tuketiyorsun. Bundan 10 sene sonra o adamın ismini hatirlamayacaksin ama kaybettigin değerli zamanları hiç unutmayacaksin. Bosverrrrrr.....degmez.....valla.....
Degmez biliyorum ve 10 seneye bi onemi kalmayacak belki gercekten.ama su an kalp acimi durduramiyorum aglamaktan nefesim tikaniyor.Onun umrunda olmadigini gordukce bu benim sevdigim insan olamaz diyorum.Ne olursa olsun cok sevmisti beni cok deger vermisti.simdi olsem umrunda degil gibi.Unutmak icin her seyi nelerimi vermezdim su an :((

Ayrılık kelime olarak bile kötü seni anlıyorum canım..
Şuan aşk komasına girmişsin tıpta ki adı buymuş ;)
Ama ayrılık nedeniniz çok büyük şeyler değil okul açılınca barışacaksınız gibi hissettim ben olmazsada sana sevgilimi yok o beni kaybetti de geç kuzu yaa..

Ayrilma nedenimiz yok gibi bi sey.Bana kotu zamanlar gecirdigini ama benim cok trip atarak onu bunalttigimi destek vermedigimi soyledi.Ilk once bir hafta falan ugrastim ayrilmadan once iyi olabilmek icin.Ama hep soguktu bana.Bende dedim ki tamam haklisin boyle olmuyor.Ve onun ilk dedigi ayrilik fikrine tamam demis oldum.Kalbim paramparca.Hic seni birakmayacagim derdi.Ve bana gercekten deliler gibi asik oldugunu hissederdim.Dusunuyorum 1 haftada o aski bitirecek ne yapmis olabilirim diye.
Kendine bunu yapma lütfen. Sevseydi eğer, vazgeçmeyecek olsaydı yanında olurdu, saçma sapan bir sebeple seni terk etmezdi. Yıl başından beri beni çok sevdiğini, yaşadığı sürece beni seveceğini, asla vazgeçmeyeceğini söyleyen kişi, bir ay konuşmayınca başka birine talip oldu ve bir haftada nişan yaptı. Şu an ona aşık, ona aşk cümleleri kuruyor. Aynı ortamda olduğumuz için gelip nişan tatlısından ikram etti bana düşün artık :) Bu aralar bu örneği çok veriyorum ama ne yapayım çok yeni henüz :) Ben bu kişiye aşık değildim ancak sevgiye verdiği değeri görünce ona kendini ifade etme, yalan sevgisini söyleme şansı verdiğim için bile pişman oldum. Çünkü aşk, sevgi dediğimiz duygular bu kadar basit değil, olmamalı. Senin olayında da o nasıl ki hayatına devam ediyor, sen de aynı şekilde toparlanıp hayatına devam etmelisin. Elinde değil biliyorum ama gerçekten unutana kadar onun etrafındayken mutlu görünmeye çalış. Seni sevmeyen biri için daha fazla kendini yıpratmamış olursun. Şükret, senden kolayca vazgeçecek biriymiş demek ki bunu görmüş oldun. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun, iyi kişilerle karşılaşırsın. Hakkında hayırlısı olsun.

Demek ki sevgisi yokmuş veya azmis ki bir triple bitmis.Niye kötü zamanlar geciriyormus?Söylememiştir kesin.Baskasi vardi belki .Üzüldüğünü değmez bir insan belki içyüzünü bilsen.

Ayrılık kelime olarak bile kötü seni anlıyorum canım..
Şuan aşk komasına girmişsin tıpta ki adı buymuş :KK66:
Ama ayrılık nedeniniz çok büyük şeyler değil okul açılınca barışacaksınız gibi hissettim ben olmazsada sana sevgilimi yok o beni kaybetti de geç kuzu yaa..
Ilk sevgilimdi ve hayatimda hep yalniz hissettim ben bazi ailevi sebeplerden oturu.Ilk defa onla bir insanin beni sevdigini deger verdigini hissettim.belki bu yuzden cok etkiledi beni bilmiyorum.bi yanimda belki yine birlikte oluruz diye bi umit var hep.Zamanla gecer umarim :/ burdakilerin yasi benden buyuk genellikle o yuzden daha olgun dusunuyor herkes benden.O yuzden rahatlayacagimi dusundum burdakilerin fikirlerini duyunca^^

Demek ki sevgisi yokmuş veya azmis ki bir triple bitmis.Niye kötü zamanlar geciriyormus?Söylememiştir kesin.Baskasi vardi belki .Üzüldüğünü değmez bir insan belki içyüzünü bilsen.
Ailevi sorunlari vardi ama ben ona her zaman destek oldum hep yuzu gulsun doye ugrastim yeri geldi bu durumlardan dolayi bana kotu davranmasina goz yumdum.Trip attigim dogrudur ama kendimce hakliydim.Surekli benle konusmak isteyen 1 dakika gec cevao yazinca uzulen insan birdenbire arkadaslarina daha bi onem verip beni arka plana atti.Bundan oturuydu tum triplerim.Ve zaman verse yapmazdim birakirdim bunlari.Belki de her kiza oyle seyer diyordur kendimi ozel sanmamam gerekirdi..

Kendine bunu yapma lütfen. Sevseydi eğer, vazgeçmeyecek olsaydı yanında olurdu, saçma sapan bir sebeple seni terk etmezdi. Yıl başından beri beni çok sevdiğini, yaşadığı sürece beni seveceğini, asla vazgeçmeyeceğini söyleyen kişi, bir ay konuşmayınca başka birine talip oldu ve bir haftada nişan yaptı. Şu an ona aşık, ona aşk cümleleri kuruyor. Aynı ortamda olduğumuz için gelip nişan tatlısından ikram etti bana düşün artık :) Bu aralar bu örneği çok veriyorum ama ne yapayım çok yeni henüz :) Ben bu kişiye aşık değildim ancak sevgiye verdiği değeri görünce ona kendini ifade etme, yalan sevgisini söyleme şansı verdiğim için bile pişman oldum. Çünkü aşk, sevgi dediğimiz duygular bu kadar basit değil, olmamalı. Senin olayında da o nasıl ki hayatına devam ediyor, sen de aynı şekilde toparlanıp hayatına devam etmelisin. Elinde değil biliyorum ama gerçekten unutana kadar onun etrafındayken mutlu görünmeye çalış. Seni sevmeyen biri için daha fazla kendini yıpratmamış olursun. Şükret, senden kolayca vazgeçecek biriymiş demek ki bunu görmüş oldun. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun, iyi kişilerle karşılaşırsın. Hakkında hayırlısı olsun.
Anliyorum ve haklisiniz su an acim cok buyuk.Belki ileride bakip ucuz atlatmisim derim.sizde zor seyler yasamissiniz demek cok baglanmayacaksin uzulmemek icin sonradan.umarim sizde daha iyi gercekten sevecek birine denk gelirsiniz.

Anliyorum ve haklisiniz su an acim cok buyuk.Belki ileride bakip ucuz atlatmisim derim.sizde zor seyler yasamissiniz demek cok baglanmayacaksin uzulmemek icin sonradan.umarim sizde daha iyi gercekten sevecek birine denk gelirsiniz.
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Sizi küçücük bir sorunda böyle bırakıp giden biri için üzülmenize değmez. Kendinize değer verin ve onu unutarak en büyük cezayı verin ona. Ancak bu boşluğunuzdan, üzüntünüzden kimsenin faydalanmasına izin vermeyin. Yeni birine güvenmek için, sakın acele etmeyin. Aşk acısı insanı olgunlaştırıyor. İlerleyen zamanlarda da daha mantıklı kararlar alınmasını sağlıyor. Biraz zaman, biraz sabır. Geçecek inşaallah, buna inanın.

B
Ailevi sorunlari vardi ama ben ona her zaman destek oldum hep yuzu gulsun doye ugrastim yeri geldi bu durumlardan dolayi bana kotu davranmasina goz yumdum.Trip attigim dogrudur ama kendimce hakliydim.Surekli benle konusmak isteyen 1 dakika gec cevao yazinca uzulen insan birdenbire arkadaslarina daha bi onem verip beni arka plana atti.Bundan oturuydu tum triplerim.Ve zaman verse yapmazdim birakirdim bunlari.Belki de her kiza oyle seyer diyordur kendimi ozel sanmamam gerekirdi..
Bence başka biri var.
Su erkeklerin ailevi probleminden dolayı uzaklaşması da baydı artık.insan daha çok yaklaşır .

Degmez biliyorum ve 10 seneye bi onemi kalmayacak belki gercekten.ama su an kalp acimi durduramiyorum aglamaktan nefesim tikaniyor.Onun umrunda olmadigini gordukce bu benim sevdigim insan olamaz diyorum.Ne olursa olsun cok sevmisti beni cok deger vermisti.simdi olsem umrunda degil gibi.Unutmak icin her seyi nelerimi vermezdim su an :KK43:(

Ah yavrum ne 10 senesi...
Kalbini yeniden hızlıca çarptıran birini buldun mu adını bile unutacaksın
Simdi okullar tatil evde canin sıkılıyor ondan sürekli aklina geliyordur,okul acilsin hayatina hareket gelsin unutman jet hiziyla gerceklesecek.

Bu arada o da muhtemelen baskasini buldu,kendini bu gercege de hazirla.

İlk aşklar zor unutulur :) bunu yaşamak abartılmadığı sürece normal bir şey bence. Sonra öyle bir unutuyorsun ki geçmişe bakıp gülümsüyorsun. Gece yatağa girince kitap oku , düşünmeden uyumaya çalış ya da film izle. (Aşk filmi değil ama). Geçecek , sabırlı ol. Yaşının ve heyecanlarının kıymetini bil bir de :)

O zannetiğin aşk yokmuş ki bitsin...ben de okuyunca yıllardır sevgilindi de gitti zannettim...şu durumda yeniden aşık olana kadar biraz daha hafifleyerek böyle sürecek sanki

Back
X