• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi ne zaman unutacagim

Tesekkur ederim umarim oyle olur :) Insan sevilmeye alisinca bi
İlk aşklar zor unutulur :) bunu yaşamak abartılmadığı sürece normal bir şey bence. Sonra öyle bir unutuyorsun ki geçmişe bakıp gülümsüyorsun. Gece yatağa girince kitap oku , düşünmeden uyumaya çalış ya da film izle. (Aşk filmi değil ama). Geçecek , sabırlı ol. Yaşının ve heyecanlarının kıymetini bil bir de :)
Umarim oyle olur :) insan sevilmeye alisinca boyle oluyor bi de cok gelecek hayalleri kurdurtmustu bana hayirlisi olur umarim denilecek baska bi sey yok gibi ^^

Ayrilma nedenimiz yok gibi bi sey.Bana kotu zamanlar gecirdigini ama benim cok trip atarak onu bunalttigimi destek vermedigimi soyledi.Ilk once bir hafta falan ugrastim ayrilmadan once iyi olabilmek icin.Ama hep soguktu bana.Bende dedim ki tamam haklisin boyle olmuyor.Ve onun ilk dedigi ayrilik fikrine tamam demis oldum.Kalbim paramparca.Hic seni birakmayacagim derdi.Ve bana gercekten deliler gibi asik oldugunu hissederdim.Dusunuyorum 1 haftada o aski bitirecek ne yapmis olabilirim diye.
baskasini bulmustur

Arkadaşına düşüp sana dusmemesi de ne demek.sacma
Hep boyle degildi gercekten sonradan boyle yapmaya basladi.Ve trip attigimi kiskanclik yaptigimi biliyorum ama istemistim benle eskisi gibi ilgilensin.Ne yaptimda bu kadar degistirdi kendini bana karsi anlamiyorum anlayamiyorum :(

Bence başka biri vardı.Yada sen tribi çokyaparak güya soguttun.Boyle bir trip soğuma sebebi değil gerçi de bunlarda böyle şeyler olabiliyor.Bence senle ilgili değil de onla ilgili daha cok
Hep boyle degildi gercekten sonradan boyle yapmaya basladi.Ve trip attigimi kiskanclik yaptigimi biliyorum ama istemistim benle eskisi gibi ilgilensin.Ne yaptimda bu kadar degistirdi kendini bana karsi anlamiyorum anlayamiyorum :KK43:

Zamanla aşkın/sevginin biriyle bir ömür birlikte olmak için tek başına yetmeyecek bir şey olduğunu anlayacaksın. Emin ol ANLAYACAKSIN.
Mesela anlaşmak, önemli noktalarda aynı düşünebilmek bunlar o kadar önemli şeyler ki. Bence bunları düşün, bir insanla uzun süre anlaşabilmek çok zor çünkü

Zamanla aşkın/sevginin biriyle bir ömür birlikte olmak için tek başına yetmeyecek bir şey olduğunu anlayacaksın. Emin ol ANLAYACAKSIN.
Mesela anlaşmak, önemli noktalarda aynı düşünebilmek bunlar o kadar önemli şeyler ki. Bence bunları düşün, bir insanla uzun süre anlaşabilmek çok zor çünkü
Zaten cogu noktada farkli dusunuyoruz.gelecek hayallerimiz farkli aile yapilarimiz farkli.ama gozumuz birbirimizden baskasini gormuyordu resmen.mesela ben arada icmeyi severim o kesinlikle karsi ailesi de oyle.Ama mantik hep bi geride duyhularim cok yogun oldu hep

Back
X