Eski sevgilimin 9 senelik takıntısı

Eşiniz yine iyi adammiş ne tipler var ki. Namus meselesine döndürüp olayi cinnete dönüştürüyor. Hattinizi değiştirip şikayette bulunun belki takintili bir sapik olduğu evli kadina musallat olduğu için avukatlik yapamaz da müvekkillik için başvuranlar da şu zata prim kazandirmaz.

Avukatların dokunulmazlığı mı var? Ya da sen onu dava edince kanki savcıları ve kanki hakimleri onu pas mı geçicek? Te allam avukatmış dava aç demeyinmiş, dava açma canım adam avukat. Hatta adam avukat çıktı Rıza Baba 😂😂😂

Kendisi avukat demişsiniz. Yani? İyi valla millet her türlü suçu işlesin sonra biz de aman bu avukat diye onu şikayet etmeyelim

Avukat olması daha iyi savcılığa vereceğinizi söylerseniz başına gelecekleri daha iyi bileceği için çekinir bir de aynı camiadan insanlar arasında rezil olmaktan korkar.

Arkadaşlar buraya bu konuyu yazdığım için ben utanıyorum. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere 9 sene önce bir sevgilim oldu ve bir buçuk sene çıktık ayrıldık. İlk sevgilimdi 18 yaşındaydım. Masumane bir şeydi. Sonra üstüne 1 sevgilim oldu onunla 7 ay çıktım ayrıldım ve 2 sene kimseyle sevgili olmadım sonra şuanki eşimle tanıştım 5 sene sürdü evlendik 5 ay oldu. Ama bu tee 9 sene önceki arkadaş durmuş durmuş 9 sene sonra yazdı bana ama bu ilk yazması değil benim eşimle ben sevgiliyken de yazdı hatta olaylar baya karışmıştı. Ama ben hep engelledim sevgiliyken ama eşim biz evlendiğimizde bana telefon almıştı ben nasıl oldu anlamadım engel kalkmış telefonu değiştirince bugün bana yine yazdı eşimle kavga ettik. Yani anlayacağınız ben bıktım bundan kapıdan kovsan bacadan giren tipler var ya öyle. Bu arada nolur savcılığa ver demeyin kendisi avukat.

hiç size niye avukat şikayet edilmiyor mu diye oturup maval okumayacağım. o tarz cvp veren kadınların kaç kere işi böyle bir sebepten savcılığa düşmüş bir sormak lazım bi haber oldukları kesin. kocasından dayak yiyen kadını ambar samanlık gönderen de Türkiye'de ki kolluk kuvvetleri bunu unutmadan yorum yapın. ancak avukat tutup bu işi kolaylaştırabilirsiniz. şuan için bence numaranızı değiştirin ki geç bile kalmışsınız. başka çare yok. eğer çözüm getirmezse avukat bulup şikayetçi olun uzaklaştırma kararı çıkarsınlar en azından korkar. yoksa Allah korusun bir gün kafayı bozar size veya eşinize bir şey yapmaya kalkar sonra çok üzülürsünüz.

hiç size niye avukat şikayet edilmiyor mu diye oturup maval okumayacağım. o tarz cvp veren kadınların kaç kere işi böyle bir sebepten savcılığa düşmüş bir sormak lazım bi haber oldukları kesin. kocasından dayak yiyen kadını ambar samanlık gönderen de Türkiye'de ki kolluk kuvvetleri bunu unutmadan yorum yapın. ancak avukat tutup bu işi kolaylaştırabilirsiniz. şuan için bence numaranızı değiştirin ki geç bile kalmışsınız. başka çare yok. eğer çözüm getirmezse avukat bulup şikayetçi olun uzaklaştırma kararı çıkarsınlar en azından korkar. yoksa Allah korusun bir gün kafayı bozar size veya eşinize bir şey yapmaya kalkar sonra çok üzülürsünüz.
Beni bir kaç kez üniversitedeyken bir numara rahatsız ediyordu şimdiki eşim o zaman sevgilimdi gittik savcılığa verdik adamı buldular kurtuldum.ayrica kardeşim de iyi bir ceza avukatı yani sizin dediginiz gibi herşeyden bi haber maval okumuyorum.avukat,polis,savcı,asker vb. Olmak şikayet etmeye engel değil yani. 9 senedir takıntı haline getiren biri kim olursa olsun tabiki şikayet edilmeli.

Beni bir kaç kez üniversitedeyken bir numara rahatsız ediyordu şimdiki eşim o zaman sevgilimdi gittik savcılığa verdik adamı buldular kurtuldum.ayrica kardeşim de iyi bir ceza avukatı yani sizin dediginiz gibi herşeyden bi haber maval okumuyorum.avukat,polis,savcı,asker vb. Olmak şikayet etmeye engel değil yani. 9 senedir takıntı haline getiren biri kim olursa olsun tabiki şikayet edilmeli.

engel demiyorum hiç bir kuvvetsiz gidip şikayet verdiğiniz de işleme alınmıyor. şanslıymışsınız sizinle ilgilenmişler. ben arabam çizildi sokak ortasında adamı tanıyorum bir de gittim şikayet ettim hiç bir şey olmadı. 1 seneedir sürekli ifadeye çağırıyorlar başka bir şey yok. avukat parası da vermek istemiyorum onun yerine arabamın çiziklerini yaptırırım.

Avukat olunca şikâyet edilemiyor mu? Ben olsam sırf savcılıkla kalmaz, kayıtlı olduğu baroya kadar başvururum. Rezil olsun.

bu tarz olayların bence tek bir çözümü vardır:
engel.
engellemekten bıkma. o yazsın sen engelle. o bıkıcak elbet bir gün. dertlenmeye değmez.

Direk şikayet et nedemek avukat diye şikayet edilmicek mi böyle bı sacmalik yok kusura bakma ama

Back
X