- Konu Sahibi randomlife
merhaba arkadaşlar
bundan 4-5 ay önce 1 senelik ilişkim bitti.
uzak mesafe ilişkisiydi. 2-3 haftada bir görüşüyoduk. ama kendisi amerikaya master yapmaya gitti.
aslında gittiği için ayrılmadık ama onun gitmesine yakın ipler kopmaya başlamıştı.
yurt dışı telaşı yuzunden çok stresliydi ve ilişkiyi çok yıprattı.
çok aşıktım ben ona. hep hayatımın aşkı derdim ona. onu ömür boyu beklemeye hazırdım.
ama kendisi benden 2 kez ayrılmaya kalktı.
bi kere tutturdu benim ailem seni istemez biz tutucuyuz sen içki içiyosun olmaz bu iş dedi.
o zaman çok aşıktım kaldıramadım, akışına bırakmaya karar verdik.
ikincide ise ben amerikaya gidince napcaz 3 sene boyunca ben bu hasrete dayanam ayrılalım dedi.
sana istediğim zaman ulaşamıcaksam nasıl ilişki olucak bu dedi.
ortada ilişki yok kendimizi kandırıyoruz dedi.
ben yine komaya girdim tabii.
baya ağır konustum buna.
ağzına ettim deyim yerindeyse.
cesaretsiz ve korkaksın dedim.
neyse ben öyle atak yapınca yine ayrılmadık ve o gidene kadar bi şekilde devam etti...
onun gitmesine yakın sürekli kavga etmeye başladık. bi gün telefonda bana git başımdan sinir hastasısın sen dedi.
ben de hoş olmayan bi şey söyledim. baya kızdı ve ayrılmamıza bu sebep oldu diyebilirim. başlangıcı buydu en azından.
ben face den sildim onu vs.
sonra okudum ki ayrılınca kafası çok rahatlamış. bi ohh çekmiş. sevgili denen şey adamın beynini yermiş. ben bunu öğrendim bi şekilde face den sildiğim halde.
sonuç olarak bitti. çok yıpranmıştım.
aradan 4-5 ay geçti ve şu an benimle irtibata geçmeye çalışıyo. amerikada şu anda. sürekli eskilerden konu açıyo. geçirdiğimiz güzel zamanlara atıflarda bulunuyo.
işte burası şöyle böyle bi yer diye anlatıyo bana. resimler falan yolluyo.
yurt dışında olmanın verdiği psikolojiyi bildiğim için terslemek de istemiyorum ama o benim için bitti.
2 kez kırdı çünkü kalbimi hem de çok ciddi biçimde.
ben artık başkasıyla yepyeni bi aşk yaşamak istiyorum.
amacı ne şimdi bunun? neden git başımdan diyen adam şimdi eski günlerden söz açıyor.
madem o kadar güzeldi neden ettik ki içine diyesim geliyor...
bundan 4-5 ay önce 1 senelik ilişkim bitti.
uzak mesafe ilişkisiydi. 2-3 haftada bir görüşüyoduk. ama kendisi amerikaya master yapmaya gitti.
aslında gittiği için ayrılmadık ama onun gitmesine yakın ipler kopmaya başlamıştı.
yurt dışı telaşı yuzunden çok stresliydi ve ilişkiyi çok yıprattı.
çok aşıktım ben ona. hep hayatımın aşkı derdim ona. onu ömür boyu beklemeye hazırdım.
ama kendisi benden 2 kez ayrılmaya kalktı.
bi kere tutturdu benim ailem seni istemez biz tutucuyuz sen içki içiyosun olmaz bu iş dedi.
o zaman çok aşıktım kaldıramadım, akışına bırakmaya karar verdik.
ikincide ise ben amerikaya gidince napcaz 3 sene boyunca ben bu hasrete dayanam ayrılalım dedi.
sana istediğim zaman ulaşamıcaksam nasıl ilişki olucak bu dedi.
ortada ilişki yok kendimizi kandırıyoruz dedi.
ben yine komaya girdim tabii.
baya ağır konustum buna.
ağzına ettim deyim yerindeyse.
cesaretsiz ve korkaksın dedim.
neyse ben öyle atak yapınca yine ayrılmadık ve o gidene kadar bi şekilde devam etti...
onun gitmesine yakın sürekli kavga etmeye başladık. bi gün telefonda bana git başımdan sinir hastasısın sen dedi.
ben de hoş olmayan bi şey söyledim. baya kızdı ve ayrılmamıza bu sebep oldu diyebilirim. başlangıcı buydu en azından.
ben face den sildim onu vs.
sonra okudum ki ayrılınca kafası çok rahatlamış. bi ohh çekmiş. sevgili denen şey adamın beynini yermiş. ben bunu öğrendim bi şekilde face den sildiğim halde.
sonuç olarak bitti. çok yıpranmıştım.
aradan 4-5 ay geçti ve şu an benimle irtibata geçmeye çalışıyo. amerikada şu anda. sürekli eskilerden konu açıyo. geçirdiğimiz güzel zamanlara atıflarda bulunuyo.
işte burası şöyle böyle bi yer diye anlatıyo bana. resimler falan yolluyo.
yurt dışında olmanın verdiği psikolojiyi bildiğim için terslemek de istemiyorum ama o benim için bitti.
2 kez kırdı çünkü kalbimi hem de çok ciddi biçimde.
ben artık başkasıyla yepyeni bi aşk yaşamak istiyorum.
amacı ne şimdi bunun? neden git başımdan diyen adam şimdi eski günlerden söz açıyor.
madem o kadar güzeldi neden ettik ki içine diyesim geliyor...
Son düzenleme: