• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin amacı ne?

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
merhaba arkadaşlar

bundan 4-5 ay önce 1 senelik ilişkim bitti.
uzak mesafe ilişkisiydi. 2-3 haftada bir görüşüyoduk. ama kendisi amerikaya master yapmaya gitti.
aslında gittiği için ayrılmadık ama onun gitmesine yakın ipler kopmaya başlamıştı.
yurt dışı telaşı yuzunden çok stresliydi ve ilişkiyi çok yıprattı.

çok aşıktım ben ona. hep hayatımın aşkı derdim ona. onu ömür boyu beklemeye hazırdım.
ama kendisi benden 2 kez ayrılmaya kalktı.
bi kere tutturdu benim ailem seni istemez biz tutucuyuz sen içki içiyosun olmaz bu iş dedi.
o zaman çok aşıktım kaldıramadım, akışına bırakmaya karar verdik.
ikincide ise ben amerikaya gidince napcaz 3 sene boyunca ben bu hasrete dayanam ayrılalım dedi.
sana istediğim zaman ulaşamıcaksam nasıl ilişki olucak bu dedi.
ortada ilişki yok kendimizi kandırıyoruz dedi.
ben yine komaya girdim tabii.
baya ağır konustum buna.
ağzına ettim deyim yerindeyse.
cesaretsiz ve korkaksın dedim.
neyse ben öyle atak yapınca yine ayrılmadık ve o gidene kadar bi şekilde devam etti...

onun gitmesine yakın sürekli kavga etmeye başladık. bi gün telefonda bana git başımdan sinir hastasısın sen dedi.
ben de hoş olmayan bi şey söyledim. baya kızdı ve ayrılmamıza bu sebep oldu diyebilirim. başlangıcı buydu en azından.
ben face den sildim onu vs.

sonra okudum ki ayrılınca kafası çok rahatlamış. bi ohh çekmiş. sevgili denen şey adamın beynini yermiş. ben bunu öğrendim bi şekilde face den sildiğim halde.

sonuç olarak bitti. çok yıpranmıştım.
aradan 4-5 ay geçti ve şu an benimle irtibata geçmeye çalışıyo. amerikada şu anda. sürekli eskilerden konu açıyo. geçirdiğimiz güzel zamanlara atıflarda bulunuyo.
işte burası şöyle böyle bi yer diye anlatıyo bana. resimler falan yolluyo.
yurt dışında olmanın verdiği psikolojiyi bildiğim için terslemek de istemiyorum ama o benim için bitti.
2 kez kırdı çünkü kalbimi hem de çok ciddi biçimde.
ben artık başkasıyla yepyeni bi aşk yaşamak istiyorum.
amacı ne şimdi bunun? neden git başımdan diyen adam şimdi eski günlerden söz açıyor.
madem o kadar güzeldi neden ettik ki içine diyesim geliyor...

Son düzenleme:
canım erkek psikolojisi ne yazık ki farklı ve bazen bu tür oyunlara başvurabiliyorlar. ablamın eşide zamanında yapıodu oda belli bir süreyurt dışında kaldı aynı filmi görüyorum fln diorum. bunlar bir testti o zamanlar ya geçer ya kalırsın testi senden emin olmamış bazen onun istedikleri cevapları karşılamışve karşılamamışsın.yeri geldiğinde tepkini ölçmüş senden artık tam bir cevap alamadığı için yalnız kaldığı sürede epey dşünmüş onu anlayanın bir tek sen olduğunu bulmuş. suçluyu iki tarafta aramakta her zaman fayda vardır.

tipik boşluğa düşen erkek modeli ;) bulaamdı elin gawur elinde senin gibi seveni kıymetini anladı tabi =) bşver yüz verme ağır konuşmuş sana sürünsün

biz buna kısaca "tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı" diyoruz.

bunun başka izahı yok

benden sana abla tavsiyesi

arada yok benim ailem seni istemez yok sen şöylesin biz böyleyiz lafları geçiyorsa o iş baştan yaştır

inan bana böylesi daha iyi olmuş ipler kopmuşken bırak kopuk kalsın

istemiyorum zaten artık onu.
ilerde sorun yaşıcamı göre göre kendimi ateşe atmam.

Çok güzel düşünmüşsün.
Sana saçma sapan bahaneler bulup ayrılmayı öneren birine , hem de 2 kez bunu yapmış olan birine nasıl inanıp güvenebileceksin ki zaten?
Ben de boşluğa düştüğünü düşünüyorum.
Yoksa aşkından sevgisinden değil bu hareketler.
Hiç konuşup onu tatmin etmeye bile gerek yok.
Hiç sallamayacaksın böylesi birini. :19:

o zaman neden hala iletişim içindesin? sonuçta kimse boğazına bıçak dayamıyor değil mi? çözüm sende.. istemiyorsan bırak konuşmayı uzatmaya ne gerek var

bencede boşvermelisin.Eski sevgiliyle yeniden başladığında , ilişkinin tadı kalmıyor zaten iki tarafta ayrılığı yaşamış vs. bence boşvermelisin yeni biri hayatına girerse daha mutlu olursun.

Erkekler böyle boşlukları olduğunda hemen eski sevgiliye dönüorlar muhtemelen seni cepte görmüştür.Ben olsam hiç yüz vermem.Bana aşık olan adam o 4-5 ay ı ayrı geçiremezdi zaten diye düşnürüm.:31:

Back
X