Benimleyken de konuşmuş. Bu nedenle beni de ilgilendiriyorduAyrildiginiz insanin ayrildiktan sonra ne yaptigi sizi hic ilgilendirmiyor. Siz başkalariyla gorusup konuşmadiysaniz bu sizin tercihiniz. Arayip "nasil baskalariyla konusursun" diye rahatsiz edemezsiniz. Bu kadar umursuyorsaniz ayrilmasaydiniz.
Benimleyken de konuşmuş. Bu nedenle beni de ilgilendiriyordu
Boşver.Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık yani ben ayrıldım onun yaptığı bir şey yüzünden. Benden ayrıldıktan 1 gün sonra bir kızla takipleşmeye başladı kız 4 yıl önce tanıştığı mı sevgilisi mi ne öyle biri olduğunu öğrendim. Ayrıldıktan birkaç gün sonra biz telefonla konuştuk ben çok şerefsiz, aşağılık birisin hemen bitince gidip eskine yazacak kadar dedim. Ne yapayım üzüldüm ettim ama oldu yani günlerce ağlayım mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra ben kimseyle konuşmadım ve takipleşmedim . birkaç gün sonra instagramdan gelen isteklerde iki kişinin profili aslında biraz tanıdık gelmişti pp olarak . Ben geri takip yapmadım kabul etmedim onları duruyorlardı öyle sonra ben hepsini silmiştim isteklerin. Bu iki kişinin profiline bir arkadaşımdan istek attım kabul ettiler ikisi de eski sevgilimin yakın arkadaşları memleketten, bir sürü fotoğrafları vardı instagramlarında. Niye böyle bir şey yapıyor sizce?
Bence uzak dur.Ben 5 sene önce biriyle görüşüyordum.Evlenelim evlenelim yaptı.İsrar etti.Megerse adam eski sevgilisine inat benimle evlenmeye çalışmış.Duyduguma göre o eski sevgilisi ile şuan evli.Belki de kurtulmuş olabilirsin elbette üzüleceksin sabret İnşallah karşına seni anlayan birisi çıkar.Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık yani ben ayrıldım onun yaptığı bir şey yüzünden. Benden ayrıldıktan 1 gün sonra bir kızla takipleşmeye başladı kız 4 yıl önce tanıştığı mı sevgilisi mi ne öyle biri olduğunu öğrendim. Ayrıldıktan birkaç gün sonra biz telefonla konuştuk ben çok şerefsiz, aşağılık birisin hemen bitince gidip eskine yazacak kadar dedim. Ne yapayım üzüldüm ettim ama oldu yani günlerce ağlayım mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra ben kimseyle konuşmadım ve takipleşmedim . birkaç gün sonra instagramdan gelen isteklerde iki kişinin profili aslında biraz tanıdık gelmişti pp olarak . Ben geri takip yapmadım kabul etmedim onları duruyorlardı öyle sonra ben hepsini silmiştim isteklerin. Bu iki kişinin profiline bir arkadaşımdan istek attım kabul ettiler ikisi de eski sevgilimin yakın arkadaşları memleketten, bir sürü fotoğrafları vardı instagramlarında. Niye böyle bir şey yapıyor sizce?
Eski sevgilini hala duyguların var gibi anladım gerçekten bitirsen asla bu kadar kendine dert etmezdin. Bazıları sevgisi daha az olabiliyor ki hayatına devam etmiş sende etmelisin sadakatinden şüphe ettiğin birinin yasını tutmamalısın sonra geçen zamana pişman olursun.Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık yani ben ayrıldım onun yaptığı bir şey yüzünden. Benden ayrıldıktan 1 gün sonra bir kızla takipleşmeye başladı kız 4 yıl önce tanıştığı mı sevgilisi mi ne öyle biri olduğunu öğrendim. Ayrıldıktan birkaç gün sonra biz telefonla konuştuk ben çok şerefsiz, aşağılık birisin hemen bitince gidip eskine yazacak kadar dedim. Ne yapayım üzüldüm ettim ama oldu yani günlerce ağlayım mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra ben kimseyle konuşmadım ve takipleşmedim . birkaç gün sonra instagramdan gelen isteklerde iki kişinin profili aslında biraz tanıdık gelmişti pp olarak . Ben geri takip yapmadım kabul etmedim onları duruyorlardı öyle sonra ben hepsini silmiştim isteklerin. Bu iki kişinin profiline bir arkadaşımdan istek attım kabul ettiler ikisi de eski sevgilimin yakın arkadaşları memleketten, bir sürü fotoğrafları vardı instagramlarında. Niye böyle bir şey yapıyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?