Eski sevgilimin annesini arayıp bayramını kutlamalı mıyım??

SimplyLove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.136
1.802
Erkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba? :KK17:

Erkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba? :KK17:
Arama ya napcan zaten ılışkın bitmiş kadını ne diye arayip bayramını kutlayacaksın saçmalık. Çok istiyosan eskı sevgiline iyi bayramlar diye mesaj attabılırsın annesı ne alaka?

Anlaşılan medeni bir şekilde ayrılmışsınız o zaman arayabilirsin aksi durum ise sevgilin ayrıldık hala arıyo yılışık diyebilir annesine.

Arayabilirsin 2 gün olmuş sonuçta. Daha yeni kadir gecesinde de konusmussun. tuhaf olur aramaman bu samimiyetin üzerine

Arama ya napcan zaten ılışkın bitmiş kadını ne diye arayip bayramını kutlayacaksın saçmalık. Çok istiyosan eskı sevgiline iyi bayramlar diye mesaj attabılırsın annesı ne alaka?

Eski sevgilimle iletişime geçmek istemiyorum. Ama annesiyle aramız çok iyiydi. Baya sever beni, sen benim kızımsın filan der hep. Ben de çok severim kendisini çok tatlı biridir. O yüzden kararsız kaldım

Anlaşılan medeni bir şekilde ayrılmışsınız o zaman arayabilirsin aksi durum ise sevgilin ayrıldık hala arıyo yılışık diyebilir annesine.

Ben bitirdim ilişkiyi. Yılışık deme gibi bir durumu olamaz yani. Ki annesiyle aramdaki ilişkiyi bilir.

Eski sevgilimle iletişime geçmek istemiyorum. Ama annesiyle aramız çok iyiydi. Baya sever beni, sen benim kızımsın filan der hep. Ben de çok severim kendisini çok tatlı biridir. O yüzden kararsız kaldım
Pardon ben eskı sevgılınle ıletısıme gecmek ıstıyorum dıye okuudum eğer istemiyosan annesını de arama bosver canim :KK70:

cnm bizde erkek arkadasimla ayri degiliz ama kavgaliyiz bir haftadir konusmuyoruz bn aradim annesini..iki gun olmus ztn siz ayrilali sende ara bnce..

Eski sevgılınle ıletışıme gecmek ıstıyosan annesını değil kendısıne mesaj atabılırsın veya arayabılırsın. Annesını arayınca sımdı ego kasar kendı kendıne hıc gerek yok.

Geçmek istemiyorum yazdım. Yanlış anlamışsınız. Onla konuşmak istesem onu ararım zaten. Ama öyle bir istek duymuyorum.

Annesiyle sevgilinden ayrı bir ilişkin, sohbetin varmış zaten. Sevgililik olaylarını bir kenara bırakıp aramalısın bence. Yani bunun eski sevgiliyle bir ilgisi yok. O senin muhabbetinin olduğu, birbirinizi de sevdiğiniz biri sonuçta.
Bana sevgiliyle ayrıldık diye aranın iyi olduklarını da silmek çocuksu geliyor. Sanki onlarla sevgiliye yaranmak için samimiydin de, ayrılınca bir önemleri kalmamış gibi sırtını dönmek. Ben saçma buluyorum.

eğer annesiyle çok yakınsanız ara konuş bayramını kutlayacaksın sonuçta,bizden büyük çok sevmediğimiz birinin bile kutluyorken sen niye kutlamayacaksın ki? Ama sevgilinle tartışmalı bir şekilde ayrıldıysan yine de istiyorsan Bayramınızın hayırlara vesile olmasını dilerim tarzı bayram mesajı gönder herkese atıyormuş gibi.Zaten o da sizi arıyorsa normal zamanda arar sağol kızım der..

Eski erkek arkadaşımın annesini çok seviyordum , bıcır bıcır bir kadındı. beraber dedikodu yapar eltilerini çekiştirirdik. hatta yaprak saracağı zaman beni çağırır, beni otutturur kahvemi önüme koyar kendi sarardı :)) bazen ben de bunu düşünüyorum. ama aramak mantıksız geliyor. artık hayatım çok başka, hayatımda muthiş bi adam var. değiştirmek istemiyorum. bence ayrıldıktan sonra görüşmek mantıksız. aramayın.

Öküz ölmüs ortaklik bitmis arama tabiiki de

Tobesi tobesi tam sopaliksin

X