Eski sevgilimin aradığını anlatmalı mıyım?

espoirreves

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
43
4
6
30
4 senedir uzun ve mesafeli bir iliskim var yakin zamanda askere gidecek .Eski sevgilim tum hesaplardan engelliydi bi kez hesap acip konusmaya calismisti . fake bir hesaptan helallik istedi hayatinda biri oldugunu bilmiyodum vs dedi .Sevgilime bunu anlatmali miyim

Devami gelirse anlatin ama simdilik anlatip huzurunuzu kacirmayin derim. Yazdiklarina cevap da vermeyin.
Bisey sakliyor olmak oyle huzursuz ediyorki daha oncede ayni kisi boyle birsey yaptiginda anlatmistim ve kendim halletmistim simdi askere gidecek ve uzaktayiz yani anlatamadim korkuyorum yanlis bisey yapip kaybetmekten

Bisey sakliyor olmak oyle huzursuz ediyorki daha oncede ayni kisi boyle birsey yaptiginda anlatmistim ve kendim halletmistim simdi askere gidecek ve uzaktayiz yani anlatamadim korkuyorum yanlis bisey yapip kaybetmekten

Simdi cocuk askere gidecekmis zaten neden bos yere huzursuz olsun gerek yok bence. bos yere belki de kafasinda kuracak.

Aynısı benim başıma gelmişti, ben anlatmaya fırsat bulamadan kendisi bir şekilde gördü. Bir daha böyle bişey olursa ben ilgilenicem dedi konu kapandı. Sevgiliniz nasıl yaklaşır bu konuya bilemem ama kaldırması güç bir olay, biraz da siniri varsa bütün kabak size patlar. Telefon numaranızı değiştirin, bir daha böylr bir şey yaşarsanız o zaman söylersiniz şimdi gerilmeye gerek yok

Aynısı benim başıma gelmişti, ben anlatmaya fırsat bulamadan kendisi bir şekilde gördü. Bir daha böyle bişey olursa ben ilgilenicem dedi konu kapandı. Sevgiliniz nasıl yaklaşır bu konuya bilemem ama kaldırması güç bir olay, biraz da siniri varsa bütün kabak size patlar. Telefon numaranızı değiştirin, bir daha böylr bir şey yaşarsanız o zaman söylersiniz şimdi gerilmeye gerek yok
O sinir beni korkutan zaten yani daha once kendim hallettim ama bu sefer ogrenirse kabak benim basima da patlayabilir her yerden engelli sosyal medyada fake bir hesapla mesaj atmisti

Bence anlatın yarın öbür gün devamı gelir anlatmak zorunda kalırsınız o zamanda bana neden önceden söylemedin diye tepki verebilir. Bir yandanda askere gidecekmiş huzursuz olabilir bilemedim ki şimdi

Bence anlatın yarın öbür gün devamı gelir anlatmak zorunda kalırsınız o zamanda bana neden önceden söylemedin diye tepki verebilir. Bir yandanda askere gidecekmiş huzursuz olabilir bilemedim ki şimdi
Iste tamda o bilinmezdeyim bi yandan dediginiz gibi anlatmam gerek bu saklanmaz diyorum bi yandan boyle bisry telefonda nasil anlatir ustelik 1 aya askerken diyorum

Iste tamda o bilinmezdeyim bi yandan dediginiz gibi anlatmam gerek bu saklanmaz diyorum bi yandan boyle bisry telefonda nasil anlatir ustelik 1 aya askerken diyorum

Eski konularınızı inceledim de benim de önceden sizin açtıgınıza benzer sorunum var bir bakabilir misiniz rica etsem.
Ve sizin sorununuzu düşündüm de bence söylemek en mantıklısı ve daha sonrada sana söyledim çünkü aramızda hiçbir şey saklı kalmamalı derseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Böylelikle sizin de içiniz rahat eder. Sevgilinizinde ileride sorun çıkarma ihtimali kalkmış olur :KK16:

Mesafeli nasıl oluyor?

Benimki 3 seneden sonra kırmızı ışıkta camımı tıklatıp eve gidene kadar takip ettiği için anlatmıştım. Daha önceki girişimlerini de anlatmıştım.
İlişkinizin dinamiğine bağlı aslında çok kıskanç biri değilse veya sizin kıskandırmak için böyle bir şeyi uydurmayacağınızı biliyorsa anlatılır geçilir. Çok da anlam yüklenecek bir şey değil aslında.

Mesafeli nasıl oluyor?

Benimki 3 seneden sonra kırmızı ışıkta camımı tıklatıp eve gidene kadar takip ettiği için anlatmıştım. Daha önceki girişimlerini de anlatmıştım.
İlişkinizin dinamiğine bağlı aslında çok kıskanç biri değilse veya sizin kıskandırmak için böyle bir şeyi uydurmayacağınızı biliyorsa anlatılır geçilir. Çok da anlam yüklenecek bir şey değil aslında.

:oha: sizi takip edip cama tıklatmak mı eski sevgiliniz gerçekten sorunluymuş sanırım normal bir insanın bunu yapacağını sanmıyorum.

Mesafeli nasıl oluyor?

universite bitince ayri sehirlerdeyiz 2 ayda bir zor gorusuyoruz

:oha: sizi takip edip cama tıklatmak mı eski sevgiliniz gerçekten sorunluymuş sanırım normal bir insanın bunu yapacağını sanmıyorum.
Evet öyle biri.
Bir tane caps vardı hatta her yerden engellenen eski sevgili banka hesabına para yollayarak mesajını gönderiyordu. O noktaya gelecek yakında öyle biri.

Back
X