Eski sevgilimin aradığını anlatmalı mıyım?

Bence hemen anlatin vakit kaybetmeyin bir iliskide hicbirsey saklamamak gerek boylelikle hem iciniz rahatlamis olur hemde bisi saklamamis olusunuz ilerde de ogrenirse kavga falan olur en temizi soyle . Zaten senin bi such yok. Hem cvp vermissin vermemen lazimdi . O yuzden vakit kaybetmeden anlat .
Dogru olan bu biliyorum ama aradaki mesafeler ve su gergin donemden oturu emin olamiyorum yani eger yuzyuze gelebilme ihtimalimiz ya da su ara herseyde gereksiz buyuk tepkiler verip pisman oldugu bir donem olmasaydi hic tereddut etmezdim bende sizin gibi dusunuyorum ancak suan bi turlu emin olamiyorum icim oyle huzursuzki defalarca yazip yazip siliyorum gereksiz bir olay ama ben bayagi bayagi geriliyorum yinede anlatmami mi tavsiye edersiniz cevap verme sebebim fake hesap olusu karsimdakinin o oldugu anlamadim anladigimda da hemen uzak dur helal olsun dedim ve engelledim

Dogru olan bu biliyorum ama aradaki mesafeler ve su gergin donemden oturu emin olamiyorum yani eger yuzyuze gelebilme ihtimalimiz ya da su ara herseyde gereksiz buyuk tepkiler verip pisman oldugu bir donem olmasaydi hic tereddut etmezdim bende sizin gibi dusunuyorum ancak suan bi turlu emin olamiyorum icim oyle huzursuzki defalarca yazip yazip siliyorum gereksiz bir olay ama ben bayagi bayagi geriliyorum yinede anlatmami mi tavsiye edersiniz cevap verme sebebim fake hesap olusu karsimdakinin o oldugu anlamadim anladigimda da hemen uzak dur helal olsun dedim ve engelledim
Her ne olursa olsun anlat korkma . Bir insan yalan soylemedigi surece asla zor durumda kalmaz. Saklamak ta bir tur yalandir . Korkma hemen anlat ne olacaksa olsun senin sucun yok zaten . Kendisi ogrenirse daha kotu. Boule boyle oldu de ama ben cevabini verdim . Ben sendn baska dusundugum istedigim bisey yok de . Seni cok sevyorum de . Senden hicbisey saklamamak icin anlattm de . Bana sonsuza kadar guvenebilirsn de . Bak ben sevgiliyken bi iki kere ondan bisi sakladm ve elinde sonunda ogrendi e sonucu cok kotu oldu . Bendee ondan sonra artk hicbisi saklamamaya basladm herseyii paylastm onunla sonucu ne olursa olsunn . Boyle olunca bana guveni daha cok artii sevgiside . Suan evliyiz ve cok mutluyuz birbirimzdej hicbisey saklamyorz

Daha sonradan ortaya cıkarsa acıklamasını yapacagın bir durum utanılcak bişey değil
Anlatıp kafa bulandırma derim

Icine sinmemis anladigim kadariyla. Bence söyle ve cevap vermedigini, vermeyecegini, aklinda kalbinde bi tek onun oldugunu soyle. Hem egosu da oksanir. Benim fikrim:halay:

Sevgililer,nişanlılar,sözlüler ve eşler... her şeyi bilmek zorunda degiller.

Dogru olan bu biliyorum ama aradaki mesafeler ve su gergin donemden oturu emin olamiyorum yani eger yuzyuze gelebilme ihtimalimiz ya da su ara herseyde gereksiz buyuk tepkiler verip pisman oldugu bir donem olmasaydi hic tereddut etmezdim bende sizin gibi dusunuyorum ancak suan bi turlu emin olamiyorum icim oyle huzursuzki defalarca yazip yazip siliyorum gereksiz bir olay ama ben bayagi bayagi geriliyorum
Biz de aynı durumu mesafeli ilişkide yaşamıştık. Söyleyin bence, sevginiz güçlü ise atlatırsınız.

Benden ne istiyorsun rahatsiz etme iliskim var dedim ozur diledi bi daha rahatsiz etmem dedi ve engelledim
Bence engellediysen ve ilişkin olduğunu söylediysen sıkıntı olmaz. 4 senelik ilişkin varsa en az 5 sene önceki adam seni niye arıyor. Saçmalamis gercekten. Asker e gidecek madem çocuğun moralini bozma anlatma en iyisi zaten cevabını vermissin

Back
X