eski sevgilimin bana nasıl saldırdığını unutamıyorum..

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
olmuyo işte. ben daha 15 yasındaydım. 3 yıl geçti unutumıyorum. hayvan herif.
dün rüyama girdi yine. ama o kadar iğrençtiki boyle uzaktan kendimi izliyorum. ona kur yapıyorum kötü kadınlar gibi bi gözmde kendimde sanki kendi kendime nispet yapıyorum gibi.
o gun bişey yapmadı bana yapamadı cok ugrastı ama olmadı. ruyalarımda hep istediğini yaptıgını görüyorum.uyandıgımda her yanımda bi acı..

ya bu o kadar zor ki. biliyorum ki asla normal bi hayatım, sağlıklı ilişkilerim olmayacak. hep acaba tek derdi o mu diye düşüneceğm.
böyle ailem bu tarz haberleri izlerken Allah cocuklarımızı esirgesin falan diyolar ya bi oturuyo içime.

günlerce agzım yuzum şiş gezdim. ağrılarmdan uyuyamadım. kaç gece uykumda haykırdım.

kimse bilmiyo bunları işte. bazen diyorum bi duysalar.. korktugumdan değil, mahvolurlar. bunları nasıl yaşadıda anlatmadı derler
demek bundan kalp hastası oldu diye kafaları dank eder..

yaşıtlarım okuyosa şayet, belki cok klasik ama güvenmeyin işte herkese. koruyun kendinizi.. bir rmusibet bin nasihattan iyi ama illa olmasına gerek yok..

tek dileğim okumyup şu hayatımı kurtarabilmek. kendi ayaklarımın ustunde durabileyim defoluym şu memleketten..

çok fena yaa:26:
ama geçmiş geçmişte kaldı. unutmaya çalış. şükret ki amacına ulaşamadı o pis herif
aslında bu, tüm genç kızlara ders olmalı.
şu hayatta kimseye güvenmeyeceksin. aşkım cicim dediğin bile bir anlık zevk uğruna hayvanlaşabiliyor:2:

ALLAH yardımcın olsun canım ya

Canım sana cinsel tacizde mi bulundu anlayamadım? Yoksa fiziksel şiddet mi? Her ne olursa olsun yaşın çok küçük daha kardeşimle aynı yaştasın.İlişkiler için daha çok küçüksünüz.Lütfen 1-2 sene daha bekle bir erkeğe güvenebilmek için.Artık her ne yaşadıysan bunu kaldıramıyorsan bir psikologdan yardım almanı öneririm.Ya da ablan,abin,kuzenin vs. senden büyük biri varsa rahat konuşabileceğin ona anlat ve rahatla.Bu yaşlarda yaşanılan şeyler ruhsal açıdan kalıcı izler bırakıyor çünkü.Kimsenin sana zarar vermesine izin verme.

öncesinde öyle yeminler ediyoki istemezsen dokunmam gitmeden görüşelim şu bu. çocuklsun işte saf salak inanıyosun. hep simdiki aklım olsa deriz ya..
ALLAH yardımcın olsun canım ya
teşekkür ederim,amin..

birilerine anlattıkça dahada içine giriyorum o yuzden kendi içimde halletmem gerek..
şiddet eğilimli bi tacizdi herhalde. öperken çığlık attıgımı hatırlıyorum

Canim,cok kucuksun daha.yardim al.icimde yasiyorum deme.psikolog ve psikiyatristler anlattiklarini baskasina soylemez.hem senin sucun degil olanlar.ama merak ettigim birsey var.elim yuzum sis gezdim demissin.annen ailen sana ne oldu demedi mi hic?

Birilerine degıl, bir psikologa anlatman gerek. İcinde ne zamana kadar tutup, kendi kendini yipratacaksın
İlerde başka birini sevdiginde sana dokunması bile senin için büyük bir problem olabilir. Ve daha bir sürú psikolojik sorunlar, hastalıklar..

Selam canım.Yaşıtız seninle.
Yaşadığın şey çok zor.
Bunu yapan sevgilin miydi?Nasıl oldu?
Eğer istersen özel mesaj at seve seve dinlerim seni

Canim,cok kucuksun daha.yardim al.icimde yasiyorum deme.psikolog ve psikiyatristler anlattiklarini baskasina soylemez.hem senin sucun degil olanlar.ama merak ettigim birsey var.elim yuzum sis gezdim demissin.annen ailen sana ne oldu demedi mi hic?

bilemiyorum. ben cok stresli panik biriym zaten sınavlardan ucuk falan dedim hem o sıra ailemde bazı sorunlar vardı evde hayalet gibiydim.

Terapisiz çözmen uzun sürer canım daha çok gençsin hayatından çalmasına izin verme.

Umarım atlatırsın ve herşey çok güzel olur

Bu zamanda kimseye güven olmuyor. Sen iyi niyetinle yaklaşırsın ama karşındaki tam bir şe...siz çıkar. Senin Dünya'nı başına yıkar hasta olursun.. Hiç değmez..
Asla kendini üzme, Allah'tan herzaman hayırlısını iste..

Önce Can, sonra Canan demişler..

Terapisiz çözmen uzun sürer canım daha çok gençsin hayatından çalmasına izin verme.

Umarım atlatırsın ve herşey çok güzel olur
izin vermeye niyetim yok, teşekkür ederim

zaten herkesin niyetine göre karsısına cıksaaaa teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı..

bir benzeri benim de başıma gelmişti 15-16 yaşlarında...

sevgilim vardı o zaman allahım deli gibi seviyordum

arkadaş grubumuzdandı

bir gün şu an sebebini hatırlayamadığım bir nedenden ötürü

evine gittik 5 dakikkalığına ...ama korkmadım yani...

ne bilim biz arkadaş grubumuzla her hafta sonu birbirimizin evinde toplanıyorduk erkek kız karışık olaraktan...

öpüşüyorduk...sonra baktım bu müziği son ses açmış

hani bağırsam mümkünatı yok kimse duyamaz...

sonra baktım ileriye gitmeye başladı...ben hayır dedikçe daha inatça sıkıyordu her yerimi

bağırsam ne çare...2 dakikalık iş değil mi...o yüksek sesin içinde kim duyucaktı beni...

derken şans eseri ...büyük şans ...annesi eve geldi de...birşey olmadı

ben saf ..yarım saat sonra algılayabldim niyetini....

şaka gibi....

ah be canım sen 12 yaşındayken 19 yaşındaki birinin yanında işin ne.
çocukmuşsun daha.
bundan sonra kendine çok dikkat et, üzme kendini, senin suçun sadece yanlış kişiye güvenmek olmuş

pardon ama kadir gecesi mi doğdun gerçekten büyük şans

evet bu işte anlamıyosun noluyo diyosun konu mankeni gibisn sadece etraftaki şeyler hareket ediyo falan..
bu muzik olayı evet biz bulustugumzdada acmıstı. niyet işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…