Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız tercih edilen olduğunu düşünüyordur. Size bişey yapmak istediğini düşünmüyorum ben de.
Ve eğer böyle birşeyden şüpheleniyorsanız ve dediiniz gibi bu kadar eminseniz bunu araştırır bulurdunuz.
yalnız merak ettiğim birşey var benim ismimi kullanarak benim teyzem olduğunu bilerek teyze diye başlayan cümleyle nasıl olurda saçma sapan sitelere yönlendirir ve arada yazılar yazar? en fazla site adresini ekler ve virüs yollar.
yalnız merak ettiğim birşey var benim ismimi kullanarak benim teyzem olduğunu bilerek teyze diye başlayan cümleyle nasıl olurda saçma sapan sitelere yönlendirir ve arada yazılar yazar? en fazla site adresini ekler ve virüs yollar.
cevap veriyorum kalıp cümleler vardır kodlanmış sadece msn hacklennce isim kısmı değişir çünkü inandırıcılık katmak istenebilir.. ^^ mesela ben xxxx burdaki fotoda çok komik çıkmışın hahahahha! gibi ( bende böle oluyodu herkes meraktan linke tıklıyodu ve onlarada bulaşıyodu)
tabi senn söylediğin de ihtimal dahilinde ama kızın senden istediği bişey kalmamışki derdi ne olsun yani?