Eski sevgilimin bana yakin olmasini istemiyorum

iylik perisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
233
218
18
Eski sevgilimle ilgili bir suru kotu anim var
Onu aetik sevmiyorum ayrilmak istedigimde de bunu kabullenmedi israrla beni gunde on dk da olsa gormek istiyordu
Haftada bir kez olsun izin ver diyordu
Bu kisiye karsi guven problemim vardi, beni aldattigini yakaladim
Affedilemez geri donusu olmayan bir sey bana gore bu
BIzim asagidaki dairenin kiralik oldugunu gordu ve acaba ben tasinsam mi diye yanimda sordu
Benden uzak dur dedim
O degisik bir insan , zihni farkli isliyor insanlar hakkinda kotu dusuncelere sahip , ben onun kadar kotu bir insan tanimadim hayatimda , aldattigi icin soylemiyorum insanlar hakkinda intikam , kotuluk dileme ne bileyim ben onla konusurken bile bana kotu bir enerji geciyor
Asagiya kata tasinmasini istemiyorum
SIzce ben mi abartiyorum
Benim ailem de yanima gidip geliyor arada, apartman sonucta aileme bulasir diye korkuyorum
BEni rahatsiz edeceguni sanmiyorum
Ama sonucta gecmisimde bana kotu hissettiren birini gormek istemiyorum cevremde
Iliski bittikten sonra herkes kendi yoluna bakar
Alt kata tasinmak neden
Bunu nasil onleyebilirim

israrla beni gunde on dk da olsa gormek istiyordu
Sizin tepkiniz ne oldu? Ayrıldıktan sonra kısa da olsa görüştüyseniz erkekler bunu yüz vermek olarak algılar ve her zaman şansını denerler umarım 1 dakika olsa bile görüşmemişsinizdir.
Beni aldatan birini ben direkt olarak her yerden engellerdim bana yazması için hiçbir platform bırakmazdım.

Eski sevgilin çalışıyor mu, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ev tutmak ha deyince olmuyor zarf atmış bile olabilir...
Engelleyin bu çocuğu yoksa sizden yüz bulmaya devam edecek.

Devam eder ise gerekirse gözünü korkut olayı babama anlattım bu yüzden ben de kalacaklar gibi şeyler söyleyebilirsin

Eski sevgilimle ilgili bir suru kotu anim var
Onu aetik sevmiyorum ayrilmak istedigimde de bunu kabullenmedi israrla beni gunde on dk da olsa gormek istiyordu
Bu kisiye karsi guven problemim vardi, beni aldattigini yakaladim
Affedilemez geri donusu olmayan bir sey bana gore bu
BIzim asagidaki dairenin kiralik oldugunu gordu ve acaba ben tasinsam mi diye yanimda sordu
Benden uzak dur dedim
O degisik bir insan , zihni farkli isliyor insanlar hakkinda kotu dusuncelere sahip , ben onun kadar kotu bir insan tanimadim hayatimda , aldattigi icin soylemiyorum insanlar hakkinda intikam , kotuluk dileme ne bileyim ben onla konusurken bile bana kotu bir enerji geciyor
Asagiya kata tasinmasini istemiyorum
SIzce ben mi abartiyorum
Benim ailem de yanima gidip geliyor arada, apartman sonucta aileme bulasir diye korkuyorum
BEni rahatsiz edeceguni sanmiyorum
Ama sonucta gecmisimde bana kotu hissettiren birini gormek istemiyorum cevremde
Iliski bittikten sonra herkes kendi yoluna bakar
Alt kata tasinmak neden
Bunu nasil onleyebilirim
Acıkça rica edin olmazsa ailenizle paylasın. Ev sahibine de söyleyebilirsiniz. O kişi talip olursa baska bahaneyle vermesin. Ya da emlakccıya😔

Sizin tepkiniz ne oldu? Ayrıldıktan sonra kısa da olsa görüştüyseniz erkekler bunu yüz vermek olarak algılar ve her zaman şansını denerler umarım 1 dakika olsa bile görüşmemişsinizdir.
Beni aldatan birini ben direkt olarak her yerden engellerdim bana yazması için hiçbir platform bırakmazdım.

Eski sevgilin çalışıyor mu, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ev tutmak ha deyince olmuyor zarf atmış bile olabilir...
Engelleyin bu çocuğu yoksa sizden yüz bulmaya devam edecek.

Devam eder ise gerekirse gözünü korkut olayı babama anlattım bu yüzden ben de kalacaklar gibi şeyler söyleyebilirsin
Her yerden engellemistim
Kapiyo caldiginda da acmiyordum
Komsularin duyacagi sekilde israrla kapi tokmagina vurarak caldi
Ne istiyorsun dedim on dk konusalim dinle gidicem dedi kapida
Insamlar duymasin diye tamam dedim
Hata ettim galiba
Asagiya indik konustuk
Kesin bittigini soyledim
Anne babamdan korkmuyor
Babam yumusak basli bir insan tanismislardi
Laf arasinda babamin silahi oldugunu ogrenmisti sevgiliyken
Baban beni vuramaz vursa vursa belki annen vurur ama sanmam demisti
Boyle terbiyesiz bir insan ayni zamanda
Babama soyledim desem de korkmaz yani

Acıkça rica edin olmazsa ailenizle paylasın. Ev sahibine de söyleyebilirsiniz. O kişi talip olursa baska bahaneyle vermesin. Ya da emlakccıya😔
Acikca soylesem de beni dinleyecegini sanmiyorum
Ama dediginiz gibi ev sahibiyle konusmayi dusunuyorum
Ama nasil soyleyecegimi bilmiyorum
Kendisini hic gormedim tanimiyorum nasil karsilar bilemiyorum

Komsularin duyacagi sekilde israrla kapi tokmagina vurarak caldi
Ne münasebet ya? Sana şu anda hala yazıyorsa sert bir dille ''bir daha kapıma gelirsen bu sefer polisi arayacağım'' de ve gerçekten gelirse polisi ara eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum kapıma dayandı de hatta kapı önünde konuş ki o da duysun bak bir daha geliyor mu

Ev sahibi ile konuşmakta mantıklı olumsuz dönüş yapacaklarını sanmıyorum. ''Eski sevgilim beni rahatsız ediyor, yakınımda olmak icin ................. '' gibi bir şekilde başlayabilirsiniz konuşmaya

Kendisini hic gormedim tanimiyorum nasil karsilar
Kendi ev sahibibe sorsan belki tanıyordur. Alt komşusu en nihayetinde. Ya da apartmandan baska biri.
Alt taraf kiralıkmkç o konuda konuşcam de.
Eger apartmanında seni seven sayan komşu ablan vs varsa ona sor.
Ya aslında havlayan köpek ısırmaz. Ev tasımak kolay mı

Yavaş yavaş uzaklaş.
Günde on kere mi arıyor sekizini mi açıyorsun iki kere aç.
Mesaja ertesi gün dön yazarsa.
Eve gelince ailem burada çıkamam de.

Ne münasebet ya? Sana şu anda hala yazıyorsa sert bir dille ''bir daha kapıma gelirsen bu sefer polisi arayacağım'' de ve gerçekten gelirse polisi ara eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum kapıma dayandı de hatta kapı önünde konuş ki o da duysun bak bir daha geliyor mu
Ben seninle gorusmek istemiyirum rahatsiz ediyorsun gelme , beni uzaklastirma karari aldirmak zorunda birakma dedim
Son konusmamizdan sonra bir daha gelmedi
Bir daha rahatsiz ermedigi icin uzaklastirma karari da aldirmadim
Kendisi avukat bu arada , meslegini sormustunuz

Yavaş yavaş uzaklaş.
Günde on kere mi arıyor sekizini mi açıyorsun iki kere aç.
Mesaja ertesi gün dön yazarsa.
Eve gelince ailem burada çıkamam de.
Telefonumda engelli, baska zillere basarak kapiyi actirmis benim kapi zilini kapi tokmagiyla bir kac kere caldi ondan actim
Suan hala engelli bir suredir de rahatsiz etmiyor
ins tasinmaz bu is biter burda

Kendisi avukat bu arada , meslegini sormustunuz
Avukat ise o zaman işin daha kolay ''polis'' dediğin an genelde susarlar mesleklerini riske atmamak için çünkü hiçbir avukat böyle şeylerle uğraşmak ve anılmak istemez o yüzden tekrar geleceğini sanmam ama olurda gelirse gerçekten ara ya da aramış gibi rol yapıp korkut

Kendi ev sahibibe sorsan belki tanıyordur. Alt komşusu en nihayetinde. Ya da apartmandan baska biri.
Alt taraf kiralıkmkç o konuda konuşcam de.
Eger apartmanında seni seven sayan komşu ablan vs varsa ona sor.
Ya aslında havlayan köpek ısırmaz. Ev tasımak kolay mı
Komsumuz taniyor olabilir dediginiz gibi bu sekilde ogrenebilirim
Ev sahibi bana ne derse bilemiyorum
Dua ediyorum artik
BAna coknkotulugu dokundu cunku cok zarar verdi
INsanin sevgisi bitiyor boyle ama yuzunu gorunce midem bulaniyor eskilere dair seyler aklima geliyor
O evlerden irak bir insan
Sukur ki evlenme vs olmadan bitti bu is
ins tasinmaz , tasinacaksa da uzak bir yere gider

Avukat ise o zaman işin daha kolay ''polis'' dediğin an genelde susarlar mesleklerini riske atmamak için çünkü hiçbir avukat böyle şeylerle uğraşmak ve anılmak istemez o yüzden tekrar geleceğini sanmam ama olurda gelirse gerçekten ara ya da aramış gibi rol yapıp korkut
Tesekkur ederim bunu deneyecegim
Ama haberim olmadan tasinirsa ne yapacagim
Benim zilimi calmasa alt katta sessiz sessiz otursa bile beni gecmiste cok uzdu
Ben onla girip cikarken de karsilasmak istemiyorum

Ev sahibi ile konuşmakta mantıklı olumsuz dönüş yapacaklarını sanmıyorum. ''Eski sevgilim beni rahatsız ediyor, yakınımda olmak icin ................. '' gibi bir şekilde başlayabilirsiniz konuşmaya
Riske atmayip konussam iyi olur
Tesekkur ederim🙏

Açıkça söyleyin; ev sahibi de böyle bir kiracısı olsun istemez, pek sağlıklı nir tip gibi gelmedi bana. Ne demek baban beni vuramaz falan, nasıl ihtimal plsa sa düşünür böyle şeyler ve dillendirir. Ha ama ev sahibi ile görüşüp engel olduğunuzu da öğrenmesin, bu kez hırs yapıp bi türlü yine rahatsızlık verebilir. Apartmanın huzuru da bozulur, herhangi bir konıda anlaşmazlık yaşarsanız sağlıklı tepkiler vermeyebilir, kendim adına da bunlar adına da endişeleniyorum diyin bari.. öfff nerden tebelleş ederiz böylelerini hayatımıza ya

Açıkça söyleyin; ev sahibi de böyle bir kiracısı olsun istemez, pek sağlıklı nir tip gibi gelmedi bana. Ne demek baban beni vuramaz falan, nasıl ihtimal plsa sa düşünür böyle şeyler ve dillendirir. Ha ama ev sahibi ile görüşüp engel olduğunuzu da öğrenmesin, bu kez hırs yapıp bi türlü yine rahatsızlık verebilir. Apartmanın huzuru da bozulur, herhangi bir konıda anlaşmazlık yaşarsanız sağlıklı tepkiler vermeyebilir, kendim adına da bunlar adına da endişeleniyorum diyin bari.. öfff nerden tebelleş ederiz böylelerini hayatımıza ya
Benim hic boyle bir iliskim olmadi daha once
Ilk defa boyle bir sey yasiyorum
burada sevdigim bir akrabamiz var teyzem , ona anlattim nerden buldun bu adami dedi o da sizin gibi oflayarak..
TEcrube ettim ki bazi seyleri ilk fark ettiginde kestirip atacaksin sans vermeyeceksin duzelir halledebiliriz diye dusunmeyeceksin
sImdi kurtulmanin caresini ariyorum
Hadi diyelim kontrol edemedigim bir durum oldu ve tasindi
Beni rahatsiz etmior uslu duruyor
Ama ben bu adami gormek sesini duymak zorunda miyim
YAptigi kotulukleri unutabilmek icin terapiye basladim ailem endiselenmeisn diye rahatsiz etrigini vs anlatmadim
Bu saatte yasadigim seye hissettigim korkuya bakin😔 Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin bu o kadar onemli bir duaymis ki

Benim hic boyle bir iliskim olmadi daha once
Ilk defa boyle bir sey yasiyorum
burada sevdigim bir akrabamiz var teyzem , ona anlattim nerden buldun bu adami dedi o da sizin gibi oflayarak..
TEcrube ettim ki bazi seyleri ilk fark ettiginde kestirip atacaksin sans vermeyeceksin duzelir halledebiliriz diye dusunmeyeceksin
sImdi kurtulmanin caresini ariyorum
Hadi diyelim kontrol edemedigim bir durum oldu ve tasindi
Beni rahatsiz etmior uslu duruyor
Ama ben bu adami gormek sesini duymak zorunda miyim
YAptigi kotulukleri unutabilmek icin terapiye basladim ailem endiselenmeisn diye rahatsiz etrigini vs anlatmadim
Bu saatte yasadigim seye hissettigim korkuya bakin😔 Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin bu o kadar onemli bir duaymis ki
Amin.. yargılamak değil niyetim benim de oldu benzer ilişkim, küçüktüm ilk sevgilimdi, o heyecanla anlayamadım bazı şeyleri, bana da travma oldu pislik giderken.. neyse, terapistimiz ne diyor bu konuda? Kendinizi yalnız hissetmeyin belki ailenize anlatmanız iyi gelir ve hatta gereliyordur bile. Bence aynı apartmanda olmayın zaten, çok konuşuyor muhtemelen bi halt edemez de belli de olmaz. Ama korkmayın ve belli etmeyin bence; hele komşular duyacak falan.. duyarlarsa duysunlar, bir şeyden korktuğunuzu anlasın ordan üstünüze gelir. Bu arada yardım istemekten çekinmeyin lütfen; sizin güvenliğinizden önemli değiş hiçbir şey. Gerekirse komşular, iş arkadaşları, aileniz, polis.. kimin duyması gerekiyorsa duysun, bir hata ettiniz diye bir başınıza mücadele etmek zorunda değilsiniz

Telefonumda engelli, baska zillere basarak kapiyi actirmis benim kapi zilini kapi tokmagiyla bir kac kere caldi ondan actim
Suan hala engelli bir suredir de rahatsiz etmiyor
ins tasinmaz bu is biter burda
Daha sert olmalısınız, ailesi yok mu onun? İletişime devam ederse önce polise sonra da baroya şikayet ederim deyin. Böyle saçmalık mı olur?

savcılığa git çok basit uzaklaştırma al. Can güvenliğim yok de veriyorlar. 200 metre yakınına yaklaştığı anda veya seni aradığı anda zorlama hapsine alınıyor.
Yemez bir tarafı elini ayağını çeker

Back
X