Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

Karşı değilim ama kankalığa karşıyım. Benim de 15 yıllık arkadaşlarım var, dertleşiriz, memlekete gidince buluşur konuşuruz ama sürekli konuşup mesajlaşmayız. Eşimin de kız arkadaşları var, dozunu bildiği sürece neden olmasın?
Ama tutup kızın gelinlik fermuarını çekiyorsa, siz nasıl korunuyorsunuz diye soruyorsa kardeşi bile olsa orada dur derim...

Sizin de cok yakin arkadaslariniz varmis.
Peki o arkadaslarinizdan birinin adi ahmet olsun..

Sen Ahmetin butun fotograflarini begeniyorsun ve online oldugun halde sadece Ahmetin sevgilisiyle beraber oldugu ilk fotograflarini begenmezmiydin? Sahsen ben olsam begenirdim mutlu olurdum onun adina.

Sevgilisi oldugu halde ahmeti gecenin 12 sinde seninde misafir oldugun bir eve zorla cagirir misin?

Ben kiz arkadasi olmasi konusuna bir sey demiyorum demem de asla. Bu kizin bu davranislari benim canimi sıktı sadece.
Kiz arkadasi sadece bu degil ki, bir suru kiz arkadasi var onlar hakkinda bir sey dusunmuyorum bile,tanis dese tanisirim yani. Ama bu kizin bu davranislari beni kendinden olabildigince uzaklastirdi

Beğenmezdim. Eğer kızın benimle tanışmak istemediğini biliyorsam (veya seziyorsam), inadına yapmış gibi olmamak için beğenmezdim. Tanıştıktan sonra anca. (Tabii ki sadece kendi adıma konuşabilirim, diğer kızın motivasyonunu bilemiyorum haliyle :) )

Gecenin 12sinde çağırır mıyım, muhtemelen eğer ortak arkadaşlarımızla eğlenceli bir gece geçiriyorsak "ya sen de gel hadi" diye çağırırım evet. Israr etmem ama haber veririm en azından.

Bir şey seziyorsanız, hissediyorsanız bir şey diyemem tabii ki. Ama naçizane tavsiyem bu konunun sevgilinizle aranıza girmesine izin vermemeniz, ona aksettirmeniz olur. Yok yere kıskanan, arkadaşıyla arasına girmeye çalışan insan konumuna düşersiniz daha tanımadan.

Beğenmezdim. Eğer kızın benimle tanışmak istemediğini biliyorsam (veya seziyorsam), inadına yapmış gibi olmamak için beğenmezdim. Tanıştıktan sonra anca. (Tabii ki sadece kendi adıma konuşabilirim, diğer kızın motivasyonunu bilemiyorum haliyle :) )

Gecenin 12sinde çağırır mıyım, muhtemelen eğer ortak arkadaşlarımızla eğlenceli bir gece geçiriyorsak "ya sen de gel hadi" diye çağırırım evet. Israr etmem ama haber veririm en azından.

Bir şey seziyorsanız, hissediyorsanız bir şey diyemem tabii ki. Ama naçizane tavsiyem bu konunun sevgilinizle aranıza girmesine izin vermemeniz, ona aksettirmeniz olur. Yok yere kıskanan, arkadaşıyla arasına girmeye çalışan insan konumuna düşersiniz daha tanımadan.

Bende sizin dediginizden korktugum icin daha bir sey soylemedim ona. Yani kizda benim onu sevmedigimi bilmiyor henuz.

Bu arada ortak arkadaslarin oldugu eglenceli bir gece de degil. Sadece ikisinin olucagi bir geceydi :(

Ben bu konuda gerikafalıyım. Sevgilinin olur mu bilmem ama şuan evliyim, evli bir erkeğin bayan bir kankası, evli bir kadınında erkek bir kankası olmaz. Eşim bayan arkadaşıyla gidipte yalnız buluşmaz, beraber görüşürüz, zaten görüştüğümüz arkadaşlarıda hep evli çiftler.

Kızla tanışın yanlışlarını bulun sepetleyin. Şahsen sevmediğim bir erkek arkadaşında aynısını yapmıştım. Uyardım ama kendin bilirsin dedim, mesafesini kendisi belirledi.

kesinlikle karşıyım benim erkek arkadaşım olsa gecenin 12snde çağırsam kıyamet kopar ama o gezcek tozcak eğlencek bide yılış yılış konuşcaklar şuan evliyim yasaklamayı başardım sonunda eşiminde aklının başına gelmesiyle eğer o senin erkek arkadaşınla görüşmeni istemiyosa sende görüştürmeyeceksin bu kadar
en gıcık olduğum konu eğer o bu konuda serbestse sende kasılma ilişkinin tadını çıkar ama yok hep bana hesabı senin herşeyine karışıp gecenin 12snde kızın evine gidiyosada ya ayrıl ya tavrını koy yada kendine bir erkek kanka yarat :) kendilerine gelince kızı masuuuuuum günahsıııııız hep acı çeken bi tip gösterirler seninkine gelincede o ş....siz o mal o gerizekalı o sana kötü niyetle bakan olur

Ben şahsen istemezdim ve bunu açık açık söylerdim. Bir erkeğin gecenin bir Vakti bir kızla yan yana olmasi çok çok saçma. Ben kaldiramazdim doğrusu..

ben karşıyım kocamin kız arkadaşi olmasina....
kocamda karşı...
tahammül edemiyor öleyse bende uzak dururum.. eşimde ayni şekilde..
herşey karşılıklı...
eşim çok koruyucudur ben onun kadarda degilim :)

1) istisnalar kaideyi bozmaz asla tamamen saf duygularla arkadaş hatta kardeş kalamazlar..birinden biri çekici buluyordur...
2)sizin fotografinizi umarim dalginlikla görmemiştit yoksa savaş baltalarinin kokusunu duydum...
3)mutlaka tanişin özgüveninizle erkeginizi sahiplenin ve onu içten ice çürütünn...
4)baktiniz olmuyo pislik çikarin ama mutlaka o kizi hayatinizdan def edin ne ayakmis i kardeşmiş hah...
5)öz kardrşine tecavüz eden nefsler yasadikca bu ayaklara inanmam ben
6) sevgiliniz inatciysa tatlilikla halledin daja cok baglanmasinlar

Bence bu kararı tanıştıktan sonra ver.Şimdi kız arkadaş var kız arkadaş var baktığımız zaman.Ben erkek arkadaşımın 1-2 tane kız arkadaşı olsa yakın dert etmem bende tanışırım.Bende seversem zaten sorun hiç etmem.Zaten gerçek bi arkadaş,arkadaşının sevgilisinide hoş tutar.Bizim üniversitede 2 erkek arkadaş vardı.Kız arkadaşları olduğu gibi hemen getirip tanıştırdılar bizim grupla.Biz sanki uzun zamandır tanıyomuşuz gibi bütün kızlar hemen kızla sohbet ettik çok sıcak davrandık.Yanında kız yokken kızı sorduk nerde nasıl diye selam söyledik.Yani yakın arkadaş dediğin böyle olur.O yüzden bence tanış kendini üzmeden.Amaaaa tanıştıktan sonra dediğim gibi çıkmazda sinsi kalleş çıkarsa bbenn olsam çocuğktan ayrılırdım çünkü o tür şeylerle hiç uğraşamıyorum ben.Ama sen ayrılmazsan mesela karşına alıp konuşabilirsin ben tanıştım farklı düşündüm ama hiç beklediğim gibi çıkmadı böyle böyle olması gerekirken böyle böyle yaptı tarzı.Artık sonrası Allah kerim zaten.

Kız arkadaşı olabilir çünkü benimde çok yakın dediğim erkek arkadaşlarım var
Benim için sorun olmaz ha ne zaman olur 12 de gel derler evet sorun
İyi niyet aramam bunda...

Back
X