Eski sevgilimin doğum gününü kutlasam mı ?

Okumuştum bu mesajı konuna hakimim.Diyorum ki üstüne gitmenin anlamı yok belki biraz olayı akışına bırakmak özlemesine ilişkiniz üzerine düşünmesine vesile olur.Şuan kaos ortamı var gibi sevgiline göre ne yaparız kaos ortamından kaçarız.Sevgilin ilgisiz olduğu için ayrılmak istedin durduk yere değil.Ben sana inanıyorum ilgisizdir.Üstelik sen barışma için çaba gösterirken ukala cevaplar vermişti müsait değildim tarzı.Altı üstü mesaj yazacak müsait olmayacak ne var?

tam tersi çevremdekilerde sen ayrıldın çok gelgit yaptın çocuk haklı ısrar etmen lazım barışmak için diyolar

tam tersi çevremdekilerde sen ayrıldın çok gelgit yaptın çocuk haklı ısrar etmen lazım barışmak için diyolar

Neden ayrisiniz bilmiyorum ama gel git iliskiler iyi yürümüyor. Adam istemiyorsa mesaj atip durmaniz sadece taciz olur

Okumuştum bu mesajı konuna hakimim.Diyorum ki üstüne gitmenin anlamı yok belki biraz olayı akışına bırakmak özlemesine ilişkiniz üzerine düşünmesine vesile olur.Şuan kaos ortamı var gibi sevgiline göre ne yaparız kaos ortamından kaçarız.Sevgilin ilgisiz olduğu için ayrılmak istedin durduk yere değil.Ben sana inanıyorum ilgisizdir.Üstelik sen barışma için çaba gösterirken ukala cevaplar vermişti müsait değildim tarzı.Altı üstü mesaj yazacak müsait olmayacak ne var?
Görüşmek içindi o müsait değilim demesi. Müsait olunca görüşelim demişti. Sonrasında da tamamen bittiğine dair mesajı atttı

Sizi istemeyen birinjn pesinden kosmayin
Kendinize sayginiz olsun
Gerci siz tum yorumlara ragmen kutlayacaksiniz
soylediklerinisden bu anlasiliyor

Ayrılmak için adım atmış olabilirsin, fakat erkek arkadaşın zaten senden ayrılmıştı. O ilişkiyi kafasında bitirmişti. O yüzden ne olursa olsun onu ikna etmeye çalışma. Tekrar bir araya gelme isteğin varsa yapabileceğin en doğru şey sessiz kalmak olur. O şekilde dönme ihtimali var

Iyi yqptiniz
Boyle insanlar ara ara eskilerine donus yapar
Bosta kalinca size yazabilir
Sakin aldanmayin
Sizi gercekten istese sizsiz yapamazdi bunu jnutmayin
Bende böyle düşünüyorum çünkü evet gelgit yapıp ayrıldım ama sonrasında pişman oldum. Ki ayrılma sebeplerim de zaten onun davranışlarıydı. Kötü bir şey de yapmadım yani. İstese şans verirdi. Ya da en kötü dediğiniz gibi dayanamazdı bensiz yazardı

Back
X