Eski sevgilimin doğum gününü kutlasam mı ?

erkeklerin her yaptığına kendinizce bi anlam yüklemeyin belki canı öyle yapmak istemiştir o an gururun yok mu senın niye kutlayacaksın adam senı istemiyor

Valla bu sene dogumgunumu bir eski sevgililerim hatırladı, hatta biri sağolsun mektup atmis,bir de doğumgünü sarkisi çaldığı video çekmiş 😂
Kutla bence. Oradan belki devam edersiniz.

Daha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
Hayır kutlamayın.
Adamlara yapışmayın.
Sizi istemeyenleri rahat bırakın.
Whatsapp fotoğraflarını filan takip etmeyin.
Ayrıldığınız insanları hayatınızdan çıkarmayı bilin.

off tipik aslan burcu erkeği hareketi. Kesinlikle kutlamayın ve sessiz dik kalın. Ben görevimi yaptım istemiyor musun okey tamam benimde gururum var moduna girerseniz işte o zaman dikkatini çekersiniz. Başka türlü aslan erkeği ile uğraşılmazzzzzzzz aman allahım evlerden ırakkk

Daha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
kesinlikle kutlama

off tipik aslan burcu erkeği hareketi. Kesinlikle kutlamayın ve sessiz dik kalın. Ben görevimi yaptım istemiyor musun okey tamam benimde gururum var moduna girerseniz işte o zaman dikkatini çekersiniz. Başka türlü aslan erkeği ile uğraşılmazzzzzzzz aman allahım evlerden ırakkk
Ewt aslan erkekleri öyle malesef, benim ex sevgilininde doğum günü pazar ve bende kutlamıycam arada yazdığı halde banane, bende akrebim o aslansa😂

Kopamadığınız için kutlasam mı kutlamasam mı diye kendi kendinizi kemiriyorsunuz. Kutlamayın bence, kopabilseydiniz görecektiniz ki hiç bir anlamı yok.

bir şekilde sizin israrinizla dönse bile bu uzun ömürlü ve sağlıklı olmayacaktır .. eskisi gibi olmaz bence

Back
X