• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

Evet tanıdığım en manipülatif insan. Gerçekleri görebildiğim halde ister istemez kuşkuya düşüyorum. Öyle bir ağladı ki ölmek istiyorum senin yanında ölmeme izin ver diye. Gitmemi istemiyorsan sokakta yatarım dedi.

Yahu bu kadın ırkı merhameti ne kadar kolay suistimal edilebiliyor. Malum ırkta çözmüş veriyor odunu veriyor odunu.
Saf mısın ablam sen? Kuşkuya düşülecek bişey görmüyorum burda. Parazit, asalak bir tip napıcan alıp sırtına kambur olarak dolaştırıcan.
Acıma yetime döner koyar g.tüne diye bir laf var hah bu adama acırsan yapacağı bu sana.
Ben mazoşistim acıyı seviyorum diyorsan da buyur madem azcık geçinsin üstünden. Sonra zengin birini bulur kendine baktıracak gider ona zaten.

Yahu bu kadın ırkı merhameti ne kadar kolay suistimal edilebiliyor. Malum ırkta çözmüş veriyor odunu veriyor odunu.
Saf mısın ablam sen? Kuşkuya düşülecek bişey görmüyorum burda. Parazit, asalak bir tip napıcan alıp sırtına kambur olarak dolaştırıcan.
Acıma yetime döner koyar g.tüne diye bir laf var hah bu adama acırsan yapacağı bu sana.
Ben mazoşistim acıyı seviyorum diyorsan da buyur madem azcık geçinsin üstünden. Sonra zengin birini bulur kendine baktıracak gider ona zaten.
Ben de hep asalak diyorum içimden tam olarak. Zaten sevgiliyken de benden borç isterdi ama geri verirdi en azından. Bir sürü arkadaşına da borcu var aynı şekilde ağlayıp kredi çektirerek. Bir de bu kredi çekenlerden biri de bir yılın üniversite sınavı birincisi yani o kadar etkiliyor ki herkesi

Ben de hep asalak diyorum içimden tam olarak. Zaten sevgiliyken de benden borç isterdi ama geri verirdi en azından. Bir sürü arkadaşına da borcu var aynı şekilde ağlayıp kredi çektirerek. Bir de bu kredi çekenlerden biri de bir yılın üniversite sınavı birincisi yani o kadar etkiliyor ki herkesi

Kendine gel o zaman e görüyorsunda zaten. Kandırıldım diyemezsin o yüzden.
Yeni isim buldum Manipülatif Asalak. Bence cuk oldu 🤣

Bu arada kendisi alkolik sayılır, böyle her gün rahatça içebilmek ve birinin evinde bedava kalabilmek rahat geldiği için böyle yaşadığını düşünüyorum. Çalışmak onun için çok zor. Çok güzel bir okulda okuyordu ve daha önce iyi şirketlerde de çalıştı ama hepsinde dayanamayıp istifa etti.
Tabi canımmm hepimiz zaten çok sevdiğimiz için çalışıyoruz. Mesela ben sabahları 5'te uyanmaktan acayip keyif alıyorum. Hele bir de tam bir saat süren otobüs yolculuğu en keyifli kısmı. :KK53:
Ya şu forumda ortalama hepimiz böyle hayatlar yaşıyoruz. 50 kilo kadınlarız, neleri çekiyoruz. Kimse de eskort olayım demiyor. Ya bir erkeğin hele hiçbir bahanesi yok, hepsi taşı sıksa suyunu çıkarır ya.
Delirtmesinler beni artık, sıktı şu erkek prensesliği artık!
Sana gelince de acilen sal bu adamı.

Bu arada kendisi alkolik sayılır, böyle her gün rahatça içebilmek ve birinin evinde bedava kalabilmek rahat geldiği için böyle yaşadığını düşünüyorum. Çalışmak onun için çok zor. Çok güzel bir okulda okuyordu ve daha önce iyi şirketlerde de çalıştı ama hepsinde dayanamayıp istifa etti.
Bu adam için mi konu açıp üzülüyorsunuz?? ALLAH tan zorla belanızı istiyorsunuz.Bu adamla buluşmaya devam ederseniz hastalık kapmak da dahil her türlü belaya batacaksınız ....

Tabi canımmm hepimiz zaten çok sevdiğimiz için çalışıyoruz. Mesela ben sabahları 5'te uyanmaktan acayip keyif alıyorum. Hele bir de tam bir saat süren otobüs yolculuğu en keyifli kısmı. :KK53:
Ya şu forumda ortalama hepimiz böyle hayatlar yaşıyoruz. 50 kilo kadınlarız, neleri çekiyoruz. Kimse de eskort olayım demiyor. Ya bir erkeğin hele hiçbir bahanesi yok, hepsi taşı sıksa suyunu çıkarır ya.
Delirtmesinler beni artık, sıktı şu erkek prensesliği artık!
Sana gelince de acilen sal bu adamı.
Bir de gel ailenin yanına götürelim valizlerini boşver bu hayattan iyidir orda çalışıp biraz para biriktirirsin taşınırsın apartta falan kalırsın gibi şeyler de söyledim. Sen hiç evsiz kaldın mı kimsem yok vb. Şeyler söyledi buna. Ailesinin yanına gurur yaptığı için dönmüyor ama bu durumundan utanmıyor hiç.

Bir de gel ailenin yanına götürelim valizlerini boşver bu hayattan iyidir orda çalışıp biraz para biriktirirsin taşınırsın apartta falan kalırsın gibi şeyler de söyledim. Sen hiç evsiz kaldın mı kimsem yok vb. Şeyler söyledi buna. Ailesinin yanına gurur yaptığı için dönmüyor ama bu durumundan utanmıyor hiç.
Ne gururu ya, yaşadığı hayat tarzı çok mu gurur içeriyormuş?

Bu adam için mi konu açıp üzülüyorsunuz?? ALLAH tan zorla belanızı istiyorsunuz.Bu adamla buluşmaya devam ederseniz hastalık kapmak da dahil her türlü belaya batacaksınız ....
Haklısınız ama ister istemez üzülüyorum mantıklı olanı bilsem de... birileri bana açıkça gerçekleri şöyle söylesin de üzüntümün komik olduğunu göreyim istedim

Evet bu kızda da 1-2 gün kalacağını sonra başka bir yer bulması gerekeceğini söyledi. Hiçbiriyle de arasını bozamazmış çünkü benim onu her zaman eve alacağıma güvenmiyormuş 😅
Bak bu adamı eve alırsan olacakları sana yazıyorum. İlk başlarda rüya gibi gelecek, sonra bakacaksın ki çalışmıyor her şey senin cebinden çıkıyor. Sonra her şeyi batmaya başlayacak. En sonunda kovacaksın ama belki ona da direnecek. Kısacası çoook pişman olacaksın. Demedi deme.

Bak bu adamı eve alırsan olacakları sana yazıyorum. İlk başlarda rüya gibi gelecek, sonra bakacaksın ki çalışmıyor her şey senin cebinden çıkıyor. Sonra her şeyi batmaya başlayacak. En sonunda kovacaksın ama belki ona da direnecek. Kısacası çoook pişman olacaksın. Demedi deme.
Ben onu eve almak istemiyorum zaten öyle bir şey teklif etmedim. Yani çalışmak istediğini bilse insan bi avans alıp aparta çıkana kadar bir hafta kal der yardımcı olmayı teklif eder tabii ki ama bu durumda asla teklif etmeyi düşünmedim. Kimseye bu şekilde bakamam ben hem maddi hem duygusal olarak.

Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
35 yaş yaşlı mı sayılıyor 25 e göre de yaşlı değil bence. Duygulanmanızı üzülmenizi anlamadım kendi seçimi sonuçta

Bu arada tam anlatmadığım için sevgililer gibi anladınız sanırım ama bana kadının yemek yemesinden bile tiksindiğini de söyledi. Bir de tek bir kişi değil yani böyle farklı insanlarda değişimli kalıyor. Datelere de çıkıyor o arada. Sevgili değil yani o yüzden eskortluk gibi bir şey dedim

Back
X