Eski sevgilimin karısı beni rahatsız ediyor.

Selam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Mesela eski sevgilimin karısını instagramdan stalklamazdım ya da takip edip hikayelerine bakmazdım.Kadın sizin gördüğünüzü gördükçe alevleniyordur ki bence de haklı .

Selam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Kadını engelle strorisine neden baktın anlamadım adam senden bahsediyordur ben Kadını anladım delirmiş belli ona deki nişanlım var seni parcalar defol git

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?

Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?

Ben ortaokul 9 sınıftan okulu bıraktım Yani o yaşlarda Nişanlandıktan sonra okulu bıraktım Ben kostura kostura evlenmek meraklısı değildim o yaşlarda evlenmenin kocanın Ne Olduğunu bile bilmiyordum çocuktum Okuldan bir gün eve geldim, Annem hazırlan seni istiyorlar dedim ben de istemenin ne olduğunu bile anlamadım zengin diye beni kendimden onca yaş büyük birine verdiler Cahildim... çocuktum...
Konu sahibi hayal aleminde yaşıyorsun, eğer gerçekten bir kadınsan (ki ondan da şüpheliyim şu an) acilen git tedavi ol.

Siz neden onun hikayeriyle ilgileniyorsunuz? Ne paylaşırsa paylaşsın.

2 kadın 1 herif çin kavgası yüksek ego yapar.
Bizi kimse ayıramaz göndermesi valide görümce laf göndermek gb

Kadının hikayelerine bakmanız kaçıncı seviye? Kadının haklılığını gösteriyor. İnsan eski sevgilisinin karısının instagram hesabını niye takip eder ne alaka?

Konu sahibi hayal aleminde yaşıyorsun, eğer gerçekten bir kadınsan (ki ondan da şüpheliyim şu an) acilen git tedavi ol.
20 yaşında 9.sınıfta okulu bırakan biri nasıl bankada çalışıyor? Temizlik elemanı desem mini etek falan ne alaka.
Konu sahibi iyi eğleniyor musun 🥸

Oooo kadın boşuna çıldırmamış yani. Zaten kadının instagramını takip etmesinden belli.

Aynen eski uyelikleri birlestirilmis. Kendisi 9.sinif terk bir bankaci 🤣 banka kismini yememistik zaten ama meger kendisi de evliymis. Kadin sonuna kadar hakli valla. Evlerden irak.

Back
X