Arkadaşlar merhaba. 8 9 ay önce ciddi düşündüğüm sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü kendisi çocuk gibiydi ,aşırı anneciydi. Mesela ilerde annemi sürekli aramak zorundasın kendi annene nasılsan ona öyle olmak zorundasın ayıramazsın. Sana yanlış yaparsa kan olsa yutacaksın tarzında konuşuyodu. En son işler iyice ciddiye bindiğinde düğün yaparsak altınları annem alcak. Sana bilezik takılcak ama sonra borcunu beraber ödiycez. Annemlere yakın evde oturcaz. Tarzında şartlar koştu. Tüm bunları annesinin söylettirdiğine emindim. Bi süre sonra tüm bunlara tahammül edemeyip ayrıldım. Sonrasında barışmak için yalvardı düzeleceğini söyledi ama ben istemedim. Aradan bi 9 ay geçti ve ben ailemin uygun gördüğü biriyle nişanlandım. Şimdi de orda burda altın için ayrıldı. Beni harcadı ona söyleyin hakkımı helal etmiyorum mutlu olamasın yuva kuramasın diye konuşuyomuş. Nişanlı olduğumu öğrendi şimdi de sürekli gecenin bi vaktinde arıyor. Numaramı değiştirdim bu defa da milletle haber gönderiyor. Ahım tutsun mutlu olamasın diye. Aşırı rahatsız oluyorum sizce ne yapmam gerekiyor.