Eski sevgilimin yeni sevgilisi beni rahat bırakmıyor

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Merhaba hanımlar. Beş yıllık bi iliskim vardı. Bir sebepten ötürü bitmişti. Çok sevmiştim ta ki yeni sevgili yaptığını öğreninceyè kadar o defteri kapattım bende bu yüzden. Ama eski sevgilimin yeni sevgilisi sürekli beni rahatsız ediyor mesajlar atıyor , bir sürü saçma sapan soru soruyor.. Cevap vermiyorum Bu kızın derdi ne sizce?

Merhaba hanımlar. Beş yıllık bi iliskim vardı. Bir sebepten ötürü bitmişti. Çok sevmiştim ta ki yeni sevgili yaptığını öğreninceyè kadar o defteri kapattım bende bu yüzden. Ama eski sevgilimin yeni sevgilisi sürekli beni rahatsız ediyor mesajlar atıyor , bir sürü saçma sapan soru soruyor.. Cevap vermiyorum Bu kızın derdi ne sizce?

ben olsam onu kudurtacak cevaplar veririm.banane sormasaymış o zaman hahahahaha

bir kere cevap verirsen eğer devamı gelecektir. sürekli taciz edecektir.
derdi ne olabilir, kıskançlık..

kıza hiç cevap verme eski sevgilini ara rahatsızlığını bildir. senin muhattabın o kız değil.

Cevap verme bence...Kendiyle seni kıyaslayacak simdi, hem kendini de üzersin sacma sapan sevgi pıtırcıgı oldugu anları sıkıstırıverir araya şimdi gerek yok...

Bu konuyu daha evvel de actiniz.

Herkes sayfalarca sordu, ne diyor peki diye, cevap vermediniz.

Orada da aynisini dusunmustum simdi de aynisini yazayim.

Kimse sevgilisinin eski sevgilisini arayip huzurunu bozmaz.

Birakin aramayi bahsedilmesini bile istemez akil var mantik var.

Sakin siz ayrildiktan sonra kapattiginizi soylediginiz defteri unutamayip adami takip edip ulasmaya calisiyor olmayasiniz?

Sakin sizi rahatsiz ettigini soylediginiz kizi siz rahatsiz ediyor olmayasiniz?

Ayni konuyu ikidir acip kizin ne soyledigini onca israra ragmen soylemeyip sizi rahatsiz ettigini soyleyerek, kizin kendini savunamayacagi icin burada yerden yere vurulmasini okudukca rahatlatiyorsunuz galiba, artik ne alip veremediginiz varsa. :KK12:

Benim esim benimle sözlenmeden 2 ay önce sevgilisinden ayrilmis o yapiskan sülük kiz pesini birakmadi bi türlü kıskançliktan kudurdu bende aramalarindan rahatsiz oldum ben arayip saydiricaktim sizinkide öyle bi durum.olmasin kimse yok yere aramaz

derdi çok basit..
içini rahatlatmaya çalışıyo sizin sırtınızdan....

Bu arkadaşın 2. Konusu bu büyük ihtimalle arkadaş olayı kabullenememis takibi eden de bu çünkü mantıksız yani yeni sevgili sana nie msj atsin tenezzul etmez adam zaten seni sevse yeni iliskiye baslamaz kız sanırım bu siteye takılıo bu da giciklik yapiio aklınca uyanik

Back
X