Nasıl yani?Günün heyecanlı konusu diyecektim kiiii
Enerjim düştü okuyunca
Günün heyecanlı konusu diyecektim kiiii
Enerjim düştü okuyunca
Benim bakacak bi yolum yok sanki onu hiç inanın dusunmiycem de çok bu konularda nasipli değilimdir zaten çok güvenmiştim yaa onaÜzücü bir durum evet ama kafa rahatlığınız için iyi aslında.Umudunuz kalmasın,siz de kendi yolunuza bakın.
Olay var sandımNasıl yani?
Benim bakacak bi yolum yok sanki onu hiç inanın dusunmiycem de çok bu konularda nasipli değilimdir zaten çok güvenmiştim yaa ona
Tabiki ben zaten onsuz yaşayamam felan modlarında değilim asla sadece artık insanların kötü bir insan olupda herseylerinin rast gitmesini anlamiyorumHerkesin hayatında olur yarım kalan şeyler.
Tabii ki de bakacak bir yolunuz var,siz dünyaya onunla mı geldiniz sanki yapmayın lütfen.Ondan önce nasıl yaşadıysanız ondan sonra da öyle yaşayacaksınız,güçlü olun.
Gayet rahat davrandım öyle davranmaya çalıştım ya da diyelim napabilirmki kızın suçu yok sonuctaOlay var sandım
Olunca ilk işim bu olacakSizde eski sevgilinizi yeni sevgilinizle tanıştırın
:)canm hayir onu bi arkadaş esprisine yazınca bende öyle yazdım zaten hayatıma biri girince onu unutmuş olucam umrumda olmaycak .Yok zaten hiçbir şekilde üzerine düşmedim aramadım sormadım gururluyumdur bu konudaCanım çöpe attığım şeyi almışsın güle güle kullan deseydin
Şaka bi yana, zaten artık sevgilisi varmış hiçbir şekilde ulaşma.
İlerde sevgili yapınca onunla tanıştırcam falan demişsin böyle saçmalıklara girişme.
Zaten bunu aklından atmadan da bir ilişkiye başlama.
Evet hala takip ediyordum ama şuan etmiycem zaten .Bakın ilişkilerimde hicbirzmaan yüzsüz olmadım acımı kendi içimde yaşadım asla zaten ulaşmaya çalışıp kendimi düşürmedim asla da düşürmem sadece görünce kötü oldum ki çok normal bubu yeni sevgiliyi siz nerden biliyordunuz ki kuruma gelince tanıdınız? demek ki hala takip ediyordunuz yoksa size orda anlatacak hali yok kızın. bence yüzleşmenix iyi olmuş artık kendi yolunuza bakarsınuz insanların oturup yas tutmasını mı bekliyordunuz tabii ki yeni insanlar tanıyacak siz de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?