Eski sevgilimle 6da buluşacağım yardım!

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
26
İçel Mersin
Kızlar ben 1 yıl önce ayrıldım sonra kimseyle görüşmedim. O yurt dışındaydı onu bekledim ama aramızda birşey olmayacağı bariz. Geçen gün mesaj atmıştım seni hala seviyorum diye. Sonra faceten arkadaşlık göndermiş bugün de aradı buluşalım dedi. Barışmayacağımızı biliyorum sadece arkadaşlığımız bozulmasın istiyor eminim. Ne konuşulur eskiden şöyleydık falan denmez yanı, ne konuşcam kı 1 yıl konuşmadık.
Nasıl giyiniyim lacoste şort spor ayakkabı giyip at kuyruğu yapsam uygun mudur?
Ayrıca, en son 1 yıl önce görmüştüm, karşılaşınca elini mi sıkmalıyım? Merhaba mı dıyım sadece yoksa sarılmalı mı?:18::18::18::18::18::18::18:
Kararlaştırmak ıçın 2 saatimiz var emınım yardımcı olacaksınız hatunlarım:16:

bence hala ona karşı bişeyler hissediyosan seviyosan tabikide iyi karşıla...uygundur ayrıca kıyafet hiç önemli değil canım.telaşlanma ve stress yapma. :21:

Öncelikle senin için hala duygusal anlamda bişeyler düşünüp düşünmediği önemli ve sende bu konuda kendini sorgula bence. Eğerki yok artık duygusal bir bağ olması zor biz arkadaş kalıcaz diyosan gayet spor giyin git. He eğerki duyguların karmakarışıksa daha özenli süslen püslen öyle git :) Sadece el sıkışsan çok resmi olur kendini onun tepkisine göre yönlendir zaten gittiğinde istemesende kendini ona sarılmış bulabilrsin. Geçmişten konuşmana gerek yok görüşmeyeli nasıl olduğunu neler yaptığını sor gerisi gelir. :13:

Öncelikle senin için hala duygusal anlamda bişeyler düşünüp düşünmediği önemli ve sende bu konuda kendini sorgula bence. Eğerki yok artık duygusal bir bağ olması zor biz arkadaş kalıcaz diyosan gayet spor giyin git. He eğerki duyguların karmakarışıksa daha özenli süslen püslen öyle git :) Sadece el sıkışsan çok resmi olur kendini onun tepkisine göre yönlendir zaten gittiğinde istemesende kendini ona sarılmış bulabilrsin. Geçmişten konuşmana gerek yok görüşmeyeli nasıl olduğunu neler yaptığını sor gerisi gelir. :13:
duygularım karmaşık ama o tamamen bitirdi kafasında. çok inatçı asla geri dönüşü olmaz biliyorum
ama madem sevdiğimi söyledim, görüşmek istiyosa altında bişeyler ararım ben bunun:32:

fikirler için teşekkür ederim bebişim:54:

duygularım karmaşık ama o tamamen bitirdi kafasında. çok inatçı asla geri dönüşü olmaz biliyorum
ama madem sevdiğimi söyledim, görüşmek istiyosa altında bişeyler ararım ben bunun:32:

fikirler için teşekkür ederim bebişim:54:

hadi bakalım madem seviyosun ne oldu ne bitti bilgilendir beni çatlarım yoksa :52: Zaten senin mesajının üzerine görüşmek istemesi insanı meraklandırıyor. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama seni üzdüyse dikkatli davran. :51:

hadi bakalım madem seviyosun ne oldu ne bitti bilgilendir beni çatlarım yoksa :52: Zaten senin mesajının üzerine görüşmek istemesi insanı meraklandırıyor. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama seni üzdüyse dikkatli davran. :51:

akşam gelir gelmez yazıcam zaten :52::52:
ayrılma sebebimiz benim şımarıklığım, 1 yıl yurtdışında olacağı için yaptığım kaprisler ama ben ayrılalım dedim :5::5:

ablalarım kardeşlerim bi el atın yahu:18:

halen onu sevıyorsun bence ? Ama tabıkı emın olamayız bundan en ıyı sen bılensın. Sevıyorsan herseyı uzun uzun konus ılıskıne sevgıne sahıp cık. Neden ayrıldınız bılmıyroum bu da onemlı tabıkı.

Gıyımıne gelınce ıster devam edecek ol ıster devam etmeyeek ol en guzel halınle gıt ona. Neyı kaybettıgını ya da kazanacagını gorsun bu bır. ıkıncısı devam etmeyeceksen de ıyı bır ızlenım vermıs olursun dımdık ayaktayım guzelım gıbısınden.

halen onu sevıyorsun bence ? Ama tabıkı emın olamayız bundan en ıyı sen bılensın. Sevıyorsan herseyı uzun uzun konus ılıskıne sevgıne sahıp cık. Neden ayrıldınız bılmıyroum bu da onemlı tabıkı.

Gıyımıne gelınce ıster devam edecek ol ıster devam etmeyeek ol en guzel halınle gıt ona. Neyı kaybettıgını ya da kazanacagını gorsun bu bır. ıkıncısı devam etmeyeceksen de ıyı bır ızlenım vermıs olursun dımdık ayaktayım guzelım gıbısınden.

öyle yapıcam tatlımm normalde de spor gıyınıyorum çok da abartmadan hafif makyajla karşısına çıkıcam :17:

akşam gelınce her detayı anlatırım öpüyorum hepınızı :54::54::54::54:

öyle yapıcam tatlımm normalde de spor gıyınıyorum çok da abartmadan hafif makyajla karşısına çıkıcam :17:

Akşam gelınce her detayı anlatırım öpüyorum hepınızı :54::54::54::54:

abiye gıyın demıyorum :))))) ama havalı gıt bıraz. ıster ona suslendın dıye anlasın ıster benden sonra daha bakımlı guzel olmus anlasın. Kafası karıssın :))))) kıskansın :))) sırada gıtme yaaaaaa

sonucu ben de merak ettim. biz de 4.5 ay sonra bulusmustuk ama olmayacak diye biten iliskiydi zaten.gorusunce de bisey degismedi.
eger seviyorsan insallah hakkinda hayirlisi olur da guzel bi gorusme olur sizin icin. anlat bize de :16:

sonucu merak edenlerdenim ben de:53:
6 ay ayrı kaldıkdan sonra devam ettik bizde ama o 6 ay aradan sonra buluşmamız çok ani oldu
sevgi asla bitmemişti aramızda bir inat için ayrıldık işte bir gün
arkadaslarımla dısardayken aradım sadece sesini duymak için
he3men nerdesin geliyorum dedi
ve de geldi aldı beni buluştuk aksamı barısmıs olarak döndük evimize
:9:
sadece bir ses beklermiş benden
:38: çok seviyorum onu yaaa allahım ayırma bizi asla bir daha:38:

evet fıstıklar başlıyorum anlatmaya:

güzelce giyindim şortumu askılımı giydim saçlarım fönlüydü zaten hafif de makyaj yaptım çıktım bilgoşun karşısına (adı bilgin ama bilgoş diyorum:27:)
karşılaşınca "naber" dedı sadece. sarılma el sıkışma olmadı. ben de "merhaba" dedım. kafeye oturduk.
ılk 15 dk konuşmadık. sonra sınavların bitti mi eskişehir'e gidiyor musun fln sordum. kısa cevaplar verdı hep. üstelemedim.

1er sigara yaktık..

neden görüşmek istediğini sordum, sevdiğimi söylediğim halde neden buluşmuştuk?
söylediği şey, son kez beni görmek istemesi. aramızda asla birşey olamayacağı. arkadaş olmak istediği.

iyi de, seviyorum?

vazgeçersem arkadaş kalıcaz, yoksa hiç görüşmicez.

olum, ben 1 sene dönmeni bekledim! rahatsız olur diye iletişim kurmadım. arkadaşlarım "bilgoş" sayıklamalarımdan bıkmıştı, teklifler aldım hayır. ben bilgoşu beklicektim.
çevremdeki herkes boşvermemi, kendimi yıprattığımı, çok daha iyilerini hak ettiğimi, ondan bi baltaya sap olmayacağını söyledi. dinlemem! kulak arkası ettim. hayır dedim, vazgeçmem. onunla konuşana kadar beklerim.

konuştum. anlattım bunları. sustu, sustuk. 4 saat oturduk. yalnız 30 dakikası konuşmayla geçti. etrafı izledi. masa örtüsünün desenlerini inceledim. konuşmuyorduk. sustuk.

geç oldu dedim, kalktım. eve bırakıyım dedi. tamam. eve bıraktı. tokalaştık.

mutsuz değilim. onu görebildiğime mutluydum. fark ettirmeden her detayını inceledim. özlediğim mimiklerini tekrar beynime kazıdım.

bu kadar yavrukuşlarım. olan biten bundan ibaret...

Son düzenleme:
benimkine benzer bi gorusme olmus sanirim ama ben kayitsiz kalamayip sarilmak istemistim ve yaptim da.
benimki arkadas kalalim da demedi,bittigini ve bi daha asla olmayacagini soylemisti. ben de bisey zannettiydim:P
sonuc itibariyle bir daha hic gorusmemek uzere veda ettik birbirimize.
son kez gordum icim cok acidi cok yandi ama pisman degilim onunla gprustugume. bittigini sevmedigini gozlerimle gordukten sonra daha kolay unutuyorum( insallah tamamen de biter)
hayirlisi olsun hakkimizda canim. iyi ki arkadas kalmayi kabul etmemissin pislik nasil da isterler bizden bunu:14:
eskisehirde mi okuyor?

benimkine benzer bi gorusme olmus sanirim ama ben kayitsiz kalamayip sarilmak istemistim ve yaptim da.
benimki arkadas kalalim da demedi,bittigini ve bi daha asla olmayacagini soylemisti. ben de bisey zannettiydim:P
sonuc itibariyle bir daha hic gorusmemek uzere veda ettik birbirimize.
son kez gordum icim cok acidi cok yandi ama pisman degilim onunla gprustugume. bittigini sevmedigini gozlerimle gordukten sonra daha kolay unutuyorum( insallah tamamen de biter)
hayirlisi olsun hakkimizda canim. iyi ki arkadas kalmayi kabul etmemissin pislik nasil da isterler bizden bunu:14:
eskisehirde mi okuyor?

ben de sevmediğini gördüm, yüzüme de doğru dürüst bakmamıştı hem. aynı dertten muzdaribiz ama sarılamadım içimde kaldı benim...:31:
evet tatlım eskişehirde okuyor

kac o zaman ondan :)) ordaki ortami bi sey zannediyolar orda okuyan erkekler..
sarilmaman da iyi olmus bence bosver. ben sarildigim icin pismanim mesela.gereksiz bi hareketti.

Back
X