• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimle 6da buluşacağım yardım!

evet fıstıklar başlıyorum anlatmaya:

güzelce giyindim şortumu askılımı giydim saçlarım fönlüydü zaten hafif de makyaj yaptım çıktım bilgoşun karşısına (adı bilgin ama bilgoş diyorum:27:)
karşılaşınca "naber" dedı sadece. sarılma el sıkışma olmadı. ben de "merhaba" dedım. kafeye oturduk.
ılk 15 dk konuşmadık. sonra sınavların bitti mi eskişehir'e gidiyor musun fln sordum. kısa cevaplar verdı hep. üstelemedim.

1er sigara yaktık..

neden görüşmek istediğini sordum, sevdiğimi söylediğim halde neden buluşmuştuk?
söylediği şey, son kez beni görmek istemesi. aramızda asla birşey olamayacağı. arkadaş olmak istediği.

iyi de, seviyorum?

vazgeçersem arkadaş kalıcaz, yoksa hiç görüşmicez.

olum, ben 1 sene dönmeni bekledim! rahatsız olur diye iletişim kurmadım. arkadaşlarım "bilgoş" sayıklamalarımdan bıkmıştı, teklifler aldım hayır. ben bilgoşu beklicektim.
çevremdeki herkes boşvermemi, kendimi yıprattığımı, çok daha iyilerini hak ettiğimi, ondan bi baltaya sap olmayacağını söyledi. dinlemem! kulak arkası ettim. hayır dedim, vazgeçmem. onunla konuşana kadar beklerim.

konuştum. anlattım bunları. sustu, sustuk. 4 saat oturduk. yalnız 30 dakikası konuşmayla geçti. etrafı izledi. masa örtüsünün desenlerini inceledim. konuşmuyorduk. sustuk.

geç oldu dedim, kalktım. eve bırakıyım dedi. tamam. eve bıraktı. tokalaştık.

mutsuz değilim. onu görebildiğime mutluydum. fark ettirmeden her detayını inceledim. özlediğim mimiklerini tekrar beynime kazıdım.

bu kadar yavrukuşlarım. olan biten bundan ibaret...

fıstık yasın kucuk ama yıne de olgunsun. ama uzulmedım desem yerıdır. ben de sanırım hıc buyumeyecek turlerdenım hayattakı bırcok konuda olgun ask konusunda sadece duyguları ıle goren yasayan. umutlanmıstım sen yazayınca ıste ben de. hakkında hayırlısı olsun. unutmak kolay degıl zaman alacak ama kendını olabıldıgınce mesgul et derım kafan dolu olsun yanı. en ıyı ılactır. ve bır bakarsın elektrık aldıgın bırı de olur. kı zamanı gelınce dogru zamandakı sevgı aslında en buyuk ılactır ınsana ama dogru zamanda. cıvı cıvıyı soker bazısı ıcın ıyıdır bazısına ıyı gelmez oyuzden bu konuda kararı sana bırakıyoruz ama kafanı zamanını tamamen doldur yenı egıtım kurs arkadaslar vs cok dolu ol. arkadas olmak ısteyıp gorusmesı dogru degıl ama cunku canının acıyacagını dusunmesı gerekırdı gorusmemek ıcın ugrasmayalıydı ayıp olmus bu. medenı bır hareket evet. ama ıste acıtıyor ınsanı hem de.

fıstık yasın kucuk ama yıne de olgunsun. ama uzulmedım desem yerıdır. ben de sanırım hıc buyumeyecek turlerdenım hayattakı bırcok konuda olgun ask konusunda sadece duyguları ıle goren yasayan. umutlanmıstım sen yazayınca ıste ben de. hakkında hayırlısı olsun. unutmak kolay degıl zaman alacak ama kendını olabıldıgınce mesgul et derım kafan dolu olsun yanı. en ıyı ılactır. ve bır bakarsın elektrık aldıgın bırı de olur. kı zamanı gelınce dogru zamandakı sevgı aslında en buyuk ılactır ınsana ama dogru zamanda. cıvı cıvıyı soker bazısı ıcın ıyıdır bazısına ıyı gelmez oyuzden bu konuda kararı sana bırakıyoruz ama kafanı zamanını tamamen doldur yenı egıtım kurs arkadaslar vs cok dolu ol. arkadas olmak ısteyıp gorusmesı dogru degıl ama cunku canının acıyacagını dusunmesı gerekırdı gorusmemek ıcın ugrasmayalıydı ayıp olmus bu. medenı bır hareket evet. ama ıste acıtıyor ınsanı hem de.

tatlımm çok haklısın ama inan o ilk zamanlardaki heyecanımdan eser yoktu zaten. aslında rahatladım en azından bikaç cümle de olsa söylemek istediklerimizi söyleyebildik. sanırım artık beklemekten vazgeçebilirim. bu arada günaydın şekerim:54:

vay be bu kadar sessiz bir görüşme olucağını tahmin etmemiştim bilgoşun senin kıymetini anlar ama geç olur karşısına kadar gelmişsin sadece susmuşsunuz bakalım seni gördükten sonra içinde kıpırtılar başlicak mı madem face de eklisin kesin arada seninle konuşmaya çalışır. Sevdiğini bildiği için kafasının bir köşesinde hep var olucaksın :ssz:

Back
X