Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gurur degil. Bitti pozu vericeksin. Tutusucak. Sen rahat oll. Cunku daha once hic boyle bisey yapmamistin. Azicik şok yasasin. Bu kiz nasil beni engeller yaa hani seviuodu hani elimin altindaydi desin bi yikim yasasin. He basta yazmiycak evet ama en fazlanokul acilana kadar biriler. Seni ortamlarda gorunce cileden cikicakk. Ben burda bi arkadasla tanistim ayni bu urumdaydi. Bayagi mesajlastik dedigim her seyi yapti simdi evlilik konusuyolar. Bence dene cunku artik kaybedicek hicbiseyin yok. Surunsunbir de gurur yapip engellersem hic yazmamasindan cekiniyorum galiba
Az once yataktan kalktim, yazdigini okudum ve engelledim whatsapptan. Gwri engeller mi acaba o daGurur degil. Bitti pozu vericeksin. Tutusucak. Sen rahat oll. Cunku daha once hic boyle bisey yapmamistin. Azicik şok yasasin. Bu kiz nasil beni engeller yaa hani seviuodu hani elimin altindaydi desin bi yikim yasasin. He basta yazmiycak evet ama en fazlanokul acilana kadar biriler. Seni ortamlarda gorunce cileden cikicakk. Ben burda bi arkadasla tanistim ayni bu urumdaydi. Bayagi mesajlastik dedigim her seyi yapti simdi evlilik konusuyolar. Bence dene cunku artik kaybedicek hicbiseyin yok. Surunsun![]()
Ooh engelledin artık naparsa yapsın. Patatesin aklına uydum bastım engeli bakalım ne olacak kaybedecek bir şeyim kalmadı sonuçtaNıç aynı fakültede bir gördüğünü bir daha görmen aylarını alabilir
Aynı bölümde olsanız belki bi nebze diyeceğim de
Ayrıca aklına bile gelmez o merak etme sen üniversite hayatına alışınca : D
Ya zaten ben ne dediysem yasadigin icuun dediklerimi yapman en mantiklisi. Sakin bak sakin acma engeli. Dikkat cekmeye calistigini dusunur hic yazmaz. Aman birak engellesin. Arada yazip seni yoklamasindan iyidir. Madem bitirdi niye yaziyo. Hala seviyo musun cevap vercen mi kontrol ediyo iste. Ona bu mutlulugu yasatma. Birak engellesin. Kizsin. Yok bi daha asla olmaz desin. Bu surecte seni sevdigini anliycak. Sen o dan kacarsan o seni kovaliycak cunku. Bu konuda hic yanilmamAz once yataktan kalktim, yazdigini okudum ve engelledim whatsapptan. Gwri engeller mi acaba o dabi ozguven geldi bana onu engelleyince
seninle irtibati kesmeyelim olur mu ahahhah
Ya en son nereyi kazandın merak ettim diye yazmıştı, söyledim medipol diye, aa ben de oraya geçiş yapacağım bu sene aynı okulda olacağız şansa bak dedi güldü, ben de güldüm, inşallah hayatınsa her şey istediğin gibi olur dedi ve bitirdi konusmayi. Normalde konuşmayı bitirdikten sonra engellerdi daha da engellemedi bu kez. Herhalde engellersemn ayıp olur yüzyüze bakacağız diye düşündü. İnşallah karşıma çıkar diyorum şimdi deYa zaten ben ne dediysem yasadigin icuun dediklerimi yapman en mantiklisi. Sakin bak sakin acma engeli. Dikkat cekmeye calistigini dusunur hic yazmaz. Aman birak engellesin. Arada yazip seni yoklamasindan iyidir. Madem bitirdi niye yaziyo. Hala seviyo musun cevap vercen mi kontrol ediyo iste. Ona bu mutlulugu yasatma. Birak engellesin. Kizsin. Yok bi daha asla olmaz desin. Bu surecte seni sevdigini anliycak. Sen o dan kacarsan o seni kovaliycak cunku. Bu konuda hic yanilmamasil olayi sen okul acilinca gor. Her yerde karsina bile cikabilir. Mutlu oldugunu hissettir surekli gul okulda. Cunku bu yaz geri don bana cagrisi yapmayabilir ne olursa bence okul acilinca olcak hibi geliyo. Biraz kafani dinle bu surede alisveris yaap gezz. Biliyo mu ayni okula dustugunuzu
O simdi yasayamadiklarini yasamaya calisiyo. Sen surekli mesajina cevap verdigin icin donmuyo. Biliyo ki hala ordasin. Ama dun gece benim icin tamamen bittin pozu verdin. Simdi tutussun. Eger donmezse bile engellemek sana iyi gelecek en azindan sana yazmadigi icin unutucaksin. Uni oyle bi dunya ki dert mert kalmaz. Medipol hangi yerleske kavacik deme sakinYa en son nereyi kazandın merak ettim diye yazmıştı, söyledim medipol diye, aa ben de oraya geçiş yapacağım bu sene aynı okulda olacağız şansa bak dedi güldü, ben de güldüm, inşallah hayatınsa her şey istediğin gibi olur dedi ve bitirdi konusmayi. Normalde konuşmayı bitirdikten sonra engellerdi daha da engellemedi bu kez. Herhalde engellersemn ayıp olur yüzyüze bakacağız diye düşündü. İnşallah karşıma çıkar diyorum şimdi deO su an pek takmaz engellesem de, tatilde çünkü. Ben de bu hafta çıkıyorum tatile
ayrilali 3 ay oldu 3 ayda sevdiğini anlamadi busüre içinde anlar inşallah.
Vallahi kavacık. SEN DE Mİ ORDASİNO simdi yasayamadiklarini yasamaya calisiyo. Sen surekli mesajina cevap verdigin icin donmuyo. Biliyo ki hala ordasin. Ama dun gece benim icin tamamen bittin pozu verdin. Simdi tutussun. Eger donmezse bile engellemek sana iyi gelecek en azindan sana yazmadigi icin unutucaksin. Uni oyle bi dunya ki dert mert kalmaz. Medipol hangi yerleske kavacik deme sakin![]()
Yok benim farkli da evim kavaciga cok yakin onbes yirmi dakka. O kampus kucuk hem daha cok kaynasirsin insanlarla. Bi de sadece saglik var orda. Hangi bolum hemsirelik mieslektas miyiz yoksaaVallahi kavacık. SEN DE Mİ ORDASİN
Benim evim de cok yakın 15 dakika :) yok sağlık da başka bölüm iyice ifşa olmayayım. Tanıdık cikiyormussun bir deYok benim farkli da evim kavaciga cok yakin onbes yirmi dakka. O kampus kucuk hem daha cok kaynasirsin insanlarla. Bi de sadece saglik var orda. Hangi bolum hemsirelik mieslektas miyiz yoksaa![]()
Hahaha taniyo olabilirim vallaBenim evim de cok yakın 15 dakika :) yok sağlık da başka bölüm iyice ifşa olmayayım. Tanıdık cikiyormussun bir de![]()
Ya su an öyle huzurluyum ki. İyi ki engellemisim. O beni ilk engellediğinde ben onun dikkatini çekmek için sürekli profil resmimi değiştiriyordum ama durumumu değiştirmiyordum yanlış anlar diye. Son görülmemi kapatıyordum sinirlenip, profilimi gizliyordum, sonra onu engellediğimi sanıp hepten bitirir diye durumumu gizliyordum. Su an onun durumuna bakarsak, iki saatte bir profil resmini değiştirdi dün, sonra son görülmesini kapattı, sonra hepsini gizledi, sonra profil resmini de gizledi, sonra durumunu açtı aynı benim yaptıklarımHahaha taniyo olabilirim valla![]()
![]()
Hahaha cocuk kudurmus kudurmussYa su an öyle huzurluyum ki. İyi ki engellemisim. O beni ilk engellediğinde ben onun dikkatini çekmek için sürekli profil resmimi değiştiriyordum ama durumumu değiştirmiyordum yanlış anlar diye. Son görülmemi kapatıyordum sinirlenip, profilimi gizliyordum, sonra onu engellediğimi sanıp hepten bitirir diye durumumu gizliyordum. Su an onun durumuna bakarsak, iki saatte bir profil resmini değiştirdi dün, sonra son görülmesini kapattı, sonra hepsini gizledi, sonra profil resmini de gizledi, sonra durumunu açtı aynı benim yaptıklarım![]()
Niye engelledin diye sorarsa "aa öyle mi olmuş farkında değilim :))" derimHahaha cocuk kudurmus kudurmusshelal super devamm. Bi sekilde sana ulasirsa sakin cevap verme. Anlasin onun oyuncagi olmadigini. Okulda gorusceksin kendisiyle suslu puslu koridorlarda bahcede dolanip mutlu mesut ortam yaparken
![]()
Hicbisey deme. Senin ona cevap vermen bile onun sana donmesini uzatir. Hicbisey deme. Yuz kere arasa milyon mesaj atsa da yazma. Yanlislikla aticagin mesaj bile onu senden uzaklastirir. Cevap vermek zorunda degilsin. Cevap verirsen bak engelledi ama hala bana yaziyo kesin dikkat cekmeye calisiyo iyi hala elimin altindaymis tekrae gidiyim ben by derNiye engelledin diye sorarsa "aa öyle mi olmuş farkında değilim :))" derimallahım mutluluktan ucuyorum resmen
Ya geçen bayram mesajına cevap vermedigim halde bir hafta sonra nasılsın yazdı . Şimdi önümüzde yine bayram vsr yine yazarsa, cevap vermezsemHicbisey deme. Senin ona cevap vermen bile onun sana donmesini uzatir. Hicbisey deme. Yuz kere arasa milyon mesaj atsa da yazma. Yanlislikla aticagin mesaj bile onu senden uzaklastirir. Cevap vermek zorunda degilsin. Cevap verirsen bak engelledi ama hala bana yaziyo kesin dikkat cekmeye calisiyo iyi hala elimin altindaymis tekrae gidiyim ben by der
Atsin cevap verme. Ne zamanki seni seviyorum yok cok pismanim ben degerini anladim gibi cumleler kurar o zaman olabilir yine haberlesiriz. Eger oyle bi mesaj alirsan da hemen atlama yazma bisey bi sure beklesin. İstemem yan cebime koy hesabi yani. Hemen yazmiycaksin gec gorup kisa cevap vericeksin sonra yazdiginda yine gec gorup kisa cevap. Ama nasilsin gibi cumlelerle gelirse kesinlikle yazmak yok. O vazgecilmez degil cunku. Havalanmasin. Senden yuz buldukca daha cok kacicak. Sakin bak ya bana kizarsa ya hiv mesaj atmazsa diye dusunup cevap verirsen yeni asklara yelken ac derim. Zaten sevgili degilsiniz o daha fazla kaybedemezsin. Korkma o yuzden. Sen guclusunYa geçen bayram mesajına cevap vermedigim halde bir hafta sonra nasılsın yazdı . Şimdi önümüzde yine bayram vsr yine yazarsa, cevap vermezsembi de geçen bayram yazdığında ben onda engelliydim whatsappta, smsten atmıştı bayram mesajını. Cevap vermedim whatsapptaki engelimi kaldırdı da nasılsın yazdı. Bu kez ben Engelledim onu bakalim yine bayram mesaji atacak mi
![]()
hangi ünv acaba? kampusun yogunlugundan fazla ona odaklanmazsın ilk zamanlar sonra bide kendine göre birini buldummu hic görmezsin3 ay once normal bir sekilde, kavga etmeden ayrildik. Tabi beni her yerden engelledigi icin baya bir sovdum ama kendi kendime tabii. Kizginligim gecti ona, ayda bir kere nasilsin nasil gidiyor diye yazar, kisa bir konusma yapariz daha da yazmaz. (bayram mesajina dahi cevap vermedigim halde nasilsin diye mesaj atti bir hafta sonra, nedenini hala bilmiyorum)
Bir sans daha istedigimde eskisi gibi hissetmiyorum sen uzulursun demisti. Sonra da ask acisi ceken durumlar yazmisti sosyal medyada, artik onlari umursamiyorum amaan diyorum da asil sorunumuz......
ONUN UNIVERSITESINI KAZANDIM KIZLAR!! USTELIK AYNI FAKULTE!! Koridorda, kantinde karsilasacagiz hep. Ne kadar umursamaz davransam da cok sulugozum ben, gorunce dayanamam gozum dolar falan. Ne yapacagim bana akil verir misiniz?? Yanima gelip nasilsin derse mesela nasil davranacagim?