• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimle aynı üniversitede olacağım nasil davranmaliyim?

Atsin cevap verme. Ne zamanki seni seviyorum yok cok pismanim ben degerini anladim gibi cumleler kurar o zaman olabilir yine haberlesiriz. Eger oyle bi mesaj alirsan da hemen atlama yazma bisey bi sure beklesin. İstemem yan cebime koy hesabi yani. Hemen yazmiycaksin gec gorup kisa cevap vericeksin sonra yazdiginda yine gec gorup kisa cevap. Ama nasilsin gibi cumlelerle gelirse kesinlikle yazmak yok. O vazgecilmez degil cunku. Havalanmasin. Senden yuz buldukca daha cok kacicak. Sakin bak ya bana kizarsa ya hiv mesaj atmazsa diye dusunup cevap verirsen yeni asklara yelken ac derim. Zaten sevgili degilsiniz o daha fazla kaybedemezsin. Korkma o yuzden. Sen guclusun
Pişman olmasını görmek istiyorum, tek istediğim şey bu

Başlığını görünce kıskandım. Ne güzel derdin var. Genceciksin önünde tertemiz bi başlangıç var. Ailende yanındaysa ne güzel. Okuyacaksın çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın çok eğleneceksin belki yeni bi sevgili bulacaksın. O eski sevgilini umursamayacaksın. Key

Seni sallamıyor. O yüzden yüzsüzce mesaj atıyor. Değer verse gurur yapardı. Ama vermiyor işte.
Önce bir bunu anlaman gerekir bence.
Konuşmak isterse de iyiyim de geç. Lafı uzatmasına izin verme. Ben olsam yüzüne bakmam böyle birinin.
Hiç öyle düşünöemiştim güldürdün beni :) benim eskisi ayrıldığımızdan beri 1kere mesaj atmadı çok değer veriyor demek ondan :D

Başlığını görünce kıskandım. Ne güzel derdin var. Genceciksin önünde tertemiz bi başlangıç var. Ailende yanındaysa ne güzel. Okuyacaksın çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın çok eğleneceksin belki yeni bi sevgili bulacaksın. O eski sevgilini umursamayacaksın. Key
Aslında cok derdim var da takıntı yaptığım şey bu işte. Küçük dertleri büyütüp diğerleri yokmuş gibi davranıyorum, böyle daha mutluyum :)

Pişman olmasını görmek istiyorum, tek istediğim şey bu
Valla pişman olması için ,senin çok güçlü ve kendine güvenen bir kız olman ve bunu da dışarıya yansitabilmen lazım.umursamaz olmaya çalış,giyin suslen..yani o seni gördüğünde cooktaan unutuldugunu anlasın..bişey diyimmi, öyle bi unutcaksinki zaten sen bile sasircaksin.Bende ilk sevgilimden ayrildigimda dünya bitti sanmıştım.smdi gülüyorum halime....

Back
X